בן דוד ובן יעיש

whozzerre

New member
בן דוד ובן יעיש

שניהם ניסו לקחת פיקוד ושניהם עצבנו את חבריהם לקבוצה, אבל מה לעשות שזו המשמעות של להיות מנהיג - לקחת פיקוד ואחריות כוללת. נראה שהקבוצה של הסגולים שהפסידה פחדה מהעוצמה ומהמנהיגות שהקרין יוסי בן דוד. יום טוב חמוד ומשעשע אבל כקוריוז, לא כמנהיג עם כובד אחריות.

בן דויד ובן יעיש

תגובה לתגובה מנהיגות היא דרך לדעת להניע ולהוביל אנשים ולא להשתלט עליהם. כפי שבן יעיש ובן דויד עשו.

ומה הקשר לזה שהם מרוקאים???

מה נהיה פה?:אחד כותב שעופר אורנשטיין רק חצי אשכנזי, אתה כותב שבן דוד ובן יעיש מרוקאים, ואני בנצי מודו שואל את מי זה מעניין כל המשחק העדתי הזה

whozzerre

New member
על ראש הגנב בוער הכובע

אחי, בנצי מודו-1 אתה אוהב לצטט את עצמך וכנראה התבלבלתה ושמעתה את עצמך מדבר על מרוקאים. תקרא שוב, אף אחד לא ציין עדה רק אתה. אני אפילו לא ידעתי מה המוצא של השניים. הם הרשימו אותי כפי שהם.

eti l

New member
יוסי בן דוד

יוסי בן דוד לא השתלט על אף אחד, הוא הניע ועבד ולא חילק פקודות בלבד. יום טוב איש שנטי נהדר אבל כאן מחפשים מנהיג שיתן גם דוגמא אישית ולא בעל חזון ושאחרים יעשו. יוסי בעל חזון, מניע, נותן השראה ודוגמא אישית. אין ספק שהיה אינטרס לאנשים מסוימים בקבוצה להצביע נגדו - לא כולם מפרגנים לאנשים טובים , יש כאלה שפוחדים. יוסי המנהיג ללא ספק.

למעלה