בן גוריון

El Caballo

New member
בן גוריון

אילוסטרציה ראשונה בפלאש .. כן זה ברובו טרייסינג אבל יש גם תרגום אישי לתמונה בעתיד ייעשה שימוש בפילטר שבילי הציעה ובינתיים... זה לא עדיף על זה ? http://img1.tapuz.co.il/forums/35815340.swf

In Limbo

New member
../images/Emo4.gif

אני יודעת שהיתה פה הרבה עבודה וזה קצת לא נעים, אבל חוץ מהבגדים - זה נראה כמו פילטר של פוטושופ ואין הרבה הבדל בין התמונה המקורית לאיור..

El Caballo

New member
תודה על חוות הדעת הכנה

הסברים/התפלפלויות/פלצנות... היה דיי הרבה אילתור בנושא השיער... לא היה קל להפריד אותו מהרקע בצורה אמינה כי במקור הוא קצת מצחיק נדרשתי לאלתר קצת ולשנות מהמקור... [מתעלף] היה נסיון להגיע לעוצמה מקסימלית באיזור העיניים ולתת לשאר להוביל לשם ריככתי מעט את הקמטים וייצרתי יותר משטחיות באיזור שמסביב למרכז המבט בכל מקרה.. אני מודה שיש דמיון [רב?] לפילטר.. אולי אני מחובר מידי לעבודה אבל אני מרגיש שיש בה הרבה [או לפחות מעט] יותר מאשר סתם עבודה של פילטר... לא שאי אפשר לעשות דברים לא רעים בכלל אם מנצלים פילטרים עם מעט חשיבה. צ'יס נ.ב. שוב תודה על התגובה

*GormE*

New member
אני מאוד מעריכה את העבודה

אפילו אם התוצאה דומה לפילטר זול... אם נכנסים לדקויות רואים את האיכות והמחשבה שהושקעו, כמו הנקודות ליד הגבה, קוי המתאר של הבגד... אולי זו תהיה התשובה הבאה של האמן המתיסר לטכנולוגיה?

כל הכבוד על ההשקעה הטכנית

אבל עכשיו הגיע הזמן להשקיע ברעיון. ההפשטה שעשיצ לא מספיק ברורה, גם המירכוז באיזור העיניים. כמה רעיונות שהיו לי כבר נתתי לך בהודעה הקודמת שהעלית אבל הנה עוד הצעה: רצית שהמרכז יהיה העיניים? נסה ליצור את כתמי הצבע כך שייכוונו את העין של הצופה לאותו איזור. אפשר לנסות לעשות אותם קוויים יותר, כמו משיכות מכחול (טוב, לא ממש "כמו") וככל שהם מתרחכים מהמטרה הם יעשו גדולים יותר, מופשטים יותר ופחות מפורטים מבחינת הצורה של הבגד או השיער... רק רעיון. ובהזדמנות- גם רקע יכול להוסיף.

El Caballo

New member
תודה

תודה רבה על ההערות הקריאטיביות .. אחשוב על איך כמה ולמה ביישום של אילו מהן .. אם לא על זה אז על דברים עתידיים הרעיון של כתמים בצורת ארץ ישראל מאוד קסם לי :) .. רק צריך לחשוב על איך לעשות את זה "בסטייל" שלא לדבר על אמירות פוליטיות בסגנון ארץ ישראל ללא השטחים או לחילופין ארץ ישראל השלמה [מתעלף] צ'יס

El Caballo

New member
לו רק היה לי סורק

לגבי הפשטות נוספות... אני דיי אוהב את זה ככה, סוג של פורטרט סופר-ריאליזם [אם אני לא טועה בקטגוריה] ... [shrug] בקשר לרקע... הייתי רוצה סוג של סקצ' עיפרון ללא עצמים כלשהם אלא עם כיווניות של תאורה... אממה.. חסר סורק [shrug x2] בינתיים כבר עברתי לפרוייקטים ניסיוניים אחרים בכל מקרה.. תודה על הרעיונות והדעות.. בהחלט נתת לי חומרים למחשבה ואף רעיון לעבודה עתידית צ'יס

כמו שאמרו כאן

זה ממש דומה לפילטר [אני באופן אישי מעדיפה את הפילטר], אבל זה שיצרת עבודה שדומה לאפקט ממוחשב רק מראה על היכולות שלך.

למעלה