בן בן בן בן בן

deep ocean

New member
בן בן בן בן בן ../images/Emo23.gif

אני אוהבת אותך!!! אני אוהבת אותך!!! מתוק אתה מקסים אתה נהדר איזה כיף לי איזה שיחה נפלא שכמוך שולחת לך את כל האהבה ונשיקות ועכשיו אני מרגישה מעולה כל כך נפלא יש לך ראיית עולם מדהימה ותודה שהארת את עיני. והנה שוב הבדיחה: SEVEN TYPES OF WOMAN ORGASMS Optimist - Oh Yes, Oh Yes, Oh Yes Pessimist - Oh No, Oh No, Oh No Confused - Oh Yes, Oh No, Oh Yes, Oh No Traveler - Ahh, I´m coming, I´m coming Religious - Oh God, Oh God Greedy - Ahh, More, More, More Murderer - Ahh, if you take it out, I´ll kill you שלך באופטימיות נפלאה מיכלי! :))))) חהחחהחה

אוי, איזה כיף!!! ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif

כתבנו כמעט באותו זמן. גם אני אוהב אותך!!! ואת יודעת את זה!!!!! מחכה בקוצר לרוח לראות אותך במפגש הפורום (וגם... הממממ... לחבק אותך!...) שלך אוהב תמיד, בן

כבר פעמיים אני מנסה לכתוב כאן

הודעה נוספת - והיא לא מופיעה בדף פורום! ובינתיים אני רואה אותך כותבת עוד הודעה ועוד הודעה ואני לא מצליח... אולי יש לזה קשר לכך שניסית לשלוח אלי אי-מייל?! אני אנסה להתקשר למחלקת התמיכה של נטוויז´ן, אבל קודם... אני חייב לנסות לשלוח שוב את ההודעה שרציתי - בפעם השלישית! ובכן, אני קודם אראה אם ההודעה הזאת תיכנס הפעם - ואם כן אז אני אשלח את ההודעה שרציתי... טוב, תכף נראה אם היא נכנסת...

יואו, איזה קטע!

בפעם החמישית בלבד הצלחתי לשלוח את ההודעה הקודמת (זו עם הלבבות), אחרי שפשוט הורדתי את כמות הלבבות פי כמה! מה זה אומר? אולי שהאינטרנט לא יכול להכיל כמות גדולה מדיי של אהבה?!... איזה קטעים... הא?! מעניין אם גם סימנים אחרים הוא לא היה מקבל... קטעים!!!! לא חשוב, מיכלוש, את יודעת שאני אוהב אותך ה-מון ואני פשוט אכתוב את זה בעזרת טקסט ולא בעזרת אייקונים: אני אוהב אותך המון אני אוהב אותך המון אני אוהב אותך המון אני אוהב אותך המון אני אוהב אותך המון אני אוהב אותך המון אני אוהב אותך המון אני אוהב אותך המון אני אוהב אותך המון אני אוהב אותך המון אני אוהב אותך המון אני אוהב אותך המון אני אוהב אותך המון אני אוהב אותך המון אני אוהב אותך המון אני אוהב אותך המון אני אוהב אותך המון אני אוהב אותך המון אני אוהב אותך המון אני אוהב אותך המון אני אוהב אותך המון אני אוהב אותך המון אני אוהב אותך המון אני אוהב אותך המון אני אוהב אותך המון אני אוהב אותך המון אני אוהב אותך המון אני אוהב אותך המון אני אוהב אותך המון אני אוהב אותך המון אני אוהב אותך המון אני אוהב אותך המון אני אוהב אותך המון אני אוהב אותך המון אני אוהב אותך המון אני אוהב אותך המון אני אוהב אותך המון אני אוהב אותך המון אני אוהב אותך המון שלך באהבה, בן נ.ב. אני אוהב אותך המון אני אוהב אותך המון אני אוהב אותך המון אני אוהב אותך המון אני אוהב אותך המון אני אוהב אותך המון אני אוהב אותך המון אני אוהב אותך המון אני אוהב אותך המון אני אוהב אותך המון אני אוהב אותך המון אני אוהב אותך המון אני אוהב אותך המון אני אוהב אותך המון אני אוהב אותך המון אני אוהב אותך המון אני אוהב אותך המון אני אוהב אותך המון אני אוהב אותך המון אני אוהב אותך המון אני אוהב אותך המון אני אוהב אותך המון אני אוהב אותך המון אני אוהב אותך המון אני אוהב אותך המון אני אוהב אותך המון אני אוהב אותך המון אני אוהב אותך המון אני אוהב אותך המון אני אוהב אותך המון אני אוהב אותך המון אני אוהב אותך המון זהו לבינתיים - נראה אם הוא יקבל את זה!!!

למעלה