בן, אני אוהב אותך
ד ~דויד~ New member 8/10/01 #5 ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif תודה, אדם מקסים ונפלא שכמותך
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif תודה, אדם מקסים ונפלא שכמותך
S sihaya New member 8/10/01 #9 איזה מגניב!!!!!! איזה יופי! תודה על ההשקעה! וואאאאאאאא! )))) איזה מותק!! ) "זוהי תחילתה של ידידות מופלאה" נטלי.
איזה מגניב!!!!!! איזה יופי! תודה על ההשקעה! וואאאאאאאא! )))) איזה מותק!! ) "זוהי תחילתה של ידידות מופלאה" נטלי.
S sihaya New member 8/10/01 #12 ../images/Emo24.gif טוב די מתחיל להיות פה דביק מידי מיצינו ) it was fun wail it lasted (לא אין גבול לדיסלקציה שלי אבל העיקר שתבין ) נטלי.
../images/Emo24.gif טוב די מתחיל להיות פה דביק מידי מיצינו ) it was fun wail it lasted (לא אין גבול לדיסלקציה שלי אבל העיקר שתבין ) נטלי.
S sihaya New member 8/10/01 #15 חייב את המילה האחרונה תמיד נכון?!?! הא?!?! ?!!? מה אתה חושב שזה פה הפקרות?!!(? מה הקשר?) לא נורא סתם מותק פשוט משעמם לי מוות .... אני אסתום עכשיו אממממממממממ יום נעים נטלי.
חייב את המילה האחרונה תמיד נכון?!?! הא?!?! ?!!? מה אתה חושב שזה פה הפקרות?!!(? מה הקשר?) לא נורא סתם מותק פשוט משעמם לי מוות .... אני אסתום עכשיו אממממממממממ יום נעים נטלי.
S sihaya New member 8/10/01 #18 אלךוהים!!!1 איזה מתוק! שפכת אותי מצחוק עכשיו ! ))))) איזה חומד! אני אחרונה!!!!! ייאי לי (לא חשבת שאני אגיב מה)
אלךוהים!!!1 איזה מתוק! שפכת אותי מצחוק עכשיו ! ))))) איזה חומד! אני אחרונה!!!!! ייאי לי (לא חשבת שאני אגיב מה)