בןקר טוב קומו, קומו, גם היום יום של הרבה שמש, אפשר ליבש כביסה, או לקרוא ספר על שפת הים.
ש שנטו New member 9/11/05 #1 בןקר טוב../images/Emo42.gif קומו, קומו, גם היום יום של הרבה שמש, אפשר ליבש כביסה, או לקרוא ספר על שפת הים.
בןקר טוב../images/Emo42.gif קומו, קומו, גם היום יום של הרבה שמש, אפשר ליבש כביסה, או לקרוא ספר על שפת הים.
J jane34 New member 9/11/05 #3 ../images/Emo63.gif בים?נשמע טוב באמת מזמן לא פינקתי תצמי..... התרגלתי לספר רק במיטה או בין פגישה לפגישה..... תודה על הרעיון....
../images/Emo63.gif בים?נשמע טוב באמת מזמן לא פינקתי תצמי..... התרגלתי לספר רק במיטה או בין פגישה לפגישה..... תודה על הרעיון....
° ° זואי ° New member 9/11/05 #4 אנשים לא מבינים שיש אנשים שישנים בשעות כאלו בבוקר? שיחנק אמן השכן המנ.... שצילצל לי בדלת והעיר אותי ביום היחידי שיש לי לישון בבוקר. אם הייתה נעל בסביבה שלי, כבר היה אדם עם סימן של נעל על המצח באיזור ירושלים. כאן זואי מירושלים בוקר טוב ישראל!
אנשים לא מבינים שיש אנשים שישנים בשעות כאלו בבוקר? שיחנק אמן השכן המנ.... שצילצל לי בדלת והעיר אותי ביום היחידי שיש לי לישון בבוקר. אם הייתה נעל בסביבה שלי, כבר היה אדם עם סימן של נעל על המצח באיזור ירושלים. כאן זואי מירושלים בוקר טוב ישראל!
J jdpworld New member 9/11/05 #6 תמצאי את המדיה... שימי שיר ראשון וסבבי הכפתור... יותר טוב מכוסית,,, עשר פעמייים שכטה... פעמים זיון... טוב בעצם לא...
תמצאי את המדיה... שימי שיר ראשון וסבבי הכפתור... יותר טוב מכוסית,,, עשר פעמייים שכטה... פעמים זיון... טוב בעצם לא...