בןן!!!!!!

Orbital Shadow

New member
בןן!!!!!!../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo60.gif

לא קיבלת את ההודעה שלי!!!!! מזל טוב!!!
שיהיה לך רק טוב ושתישאר כזה חמוד ומדהים כמו שאתה

Mystic Dragon

New member
מזל טוב אחי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo47.gif

שתמשיך להתאמן [ותלמד לא להביא אגרופים לקירות
], תמשיך להיות שפיץ עולם כמו שאתה היום ושנה הבאה אני מקווה לראות אותך מתחרה. אה, מה שלום הווספה, אגב? עוד נוסעת? מזל טוב
סוף כל סוף אתה יכול לעלות במעלית לבד!

LuLuLu iT

New member
בן חושניסט יקר שלי^^../images/Emo23.gif

אעע, אתה באמת בנאדם מקסים. עוד שנים רבות של מכות, ג'קאס, מוזיקה, ספרים וכל מה שאתה אוהב. [בנות?
] ואני חייבת לציין שאנשים שיש להם מומולדת הם נורא שקסים,חושניים, סקסיים ושרמנטים. [אעע, היום זה אתה וענת
] אתה אחלה.

Chaotic Force

New member
גבבבבבברררררר

מייזלטוף [אתה תבין כבר
] מזל טוב שתזכה לחיים ארוכים ושמחים אח יקר שלי, אני מת עלייך, ונהנה לעשות איתך ת'צחוקים של הקרוואן, ["ראה ערך: לא!$@! זה לא כואב?#!%!#?%^!#]. אני תמיד כאן בשבילך אחי, תהנה מהחיים הכי חשוב. ^^

Witch Child

New member
מזל טוב, קטין חביב!

טוב, בעצם גם אני קטינה. אבל אני לא קטינה קטנה, ואתה קטין קטן. חעחעחע! אני תיכף בת חמששרה!

Wing Chan

New member
כע אחי../images/Emo49.gif../images/Emo109.gif

שתזכה להרבה סטייקים בחיים שלך ודברים מגניבים אחרים ושתפסיק להרביץ לקירות o.o; וואלה מזל טוב אחי עד 120!

אח'שלו!!

אם אני לא רואה אותך היום באירוע אני מביא לך מזה מכות...חבל לך על הזמן.. אתה בטוח תמצא את הגוש של לחימה...שמה תחפש בן נעים.. נראה אותך שמה..

NJS

New member
../images/Emo49.gif

אין לי כל כך הרבה מה לכתוב אז פשוט...מזל טוב! מזל טוב! מזל טוב! מזל טוב! מזל טוב! מזל טוב! מזל טוב! מזל טוב! מזל טוב! מזל טוב! מזל טוב! מזל טוב! מזל טוב! מזל טוב! מזל טוב! מזל טוב! מזל טוב! מזל טוב! וכו'

^^

תודה רבה לכל מי שהגיב..^^ יאיי! חזרתי מהחרמון!! היה ממש ממש כיףףף!!!!!! למרות שישנתי בערך 4 שעות מתוך 48, מה לעשות..ככה זה.. ואני הולך לישון עכשיו [אני שפוך מת ואני עוד צריך לעבוד בבוקר..
] לילה..

Sunflower Fairy

New member
מזל טוב!!!../images/Emo77.gif../images/Emo24.gif../images/Emo110.gif

שנה טובה
אממ..עד מאה ועשרים?

למעלה