במשתה לעורבים

Nathalie moon

New member
במשתה לעורבים

כשג'יימי חוקר את אחד הסוהרים בנוגע לסוהר שנעלם אחרי הבריחה של טיריון, רוגן נדמה לי שמו, ג'יימי חושב משהו בסגנון "למה אני מבזבז את הזמן שלי על זה הרי אני יודע בדיוק מי זה רוגן". אל תקחו את הציטוט כמדויק - אני מתרגמת מאנגלית ומהזיכרון. אז מה פספסתי? מאיפה ג'יימי מכיר את רוגן? או שהוא פשוט מתייחס לחלק שלו בשחרורו של טיריון? ככל הזכור לי, ג'יימי דאג שואריז ישכר את שני הסוהרים. לא זוכרת ש"טיפל" ברוגן.

dorgilyt

New member
מה שזכור לי

שהבחור הזה רוגן, הוא בעצם סוג של משת"פ של ואריז.

Nathalie moon

New member
את זוכרת באיזה מהספרים קראת את זה?

ומאיפה ג'יימי אמור לדעת את זה?

dorgilyt

New member
דבר ראשון אני בן

ודבר שני אני מניח שבאחד המאוחרים יותר, נכנסתי לאינצקלופדיה וראיתי שכתוב בערך אותו דבר, ומסתבר שאני כתבתי את זה בכלל, בכול מקרה לא בדיוק זוכר, נראה מה אחרים יגידו.

Nathalie moon

New member
אופס, סליחה ../images/Emo9.gif

גם אני הצלחתי למצוא רק את הערך באינציקלופדיה ולא את הקטע בספר.

mariats

New member
זה טבעי שהיא טעתה

פתאום יש מלא בחורות בפורום הזה P:

R o t e m O p

New member
אלא אם כן פספסתי משהו...

אז נראה לי שרוגן הוא ואריז... התיאור של רוגן מזכיר את ואריז כשהוא בתחפושת. (כמו שהוא הגיע לאדארד או כשאריה ראתה אותו מתחת למצודה עם אילריו...) עוד מסופר עליו שהוא עובד בתאים השחורים יותר מ-12 שנה ושהוא קיבל את התפקיד מהמלך אאריז. בדיוק כמו ואריז. וגם שהוא כמעט ולא נמצא שם (בתאים) מה שדיי הגיוני, כי רוב הזמן הוא "ואריז" ולא "רוגן"...

Zegdel

New member
אני הבנתי ככה

אני לא שולל את התיאוריה שואריז ורוגן הם היינו הך, אבל אני הבנתי ככה - ג'יים, הידוע בכינויו ג'יימי, צריך לשחק את התפקיד של הבנאדם שכועס, שמופתע והמום מזה שטיריון ברח והרג את אביו. הוא צריך לשחק את תפקיד מפקד משמר המלך, שרוצח המלך שלו נמלט לחופשי, ובה בעת, הוא האדם שתכנן את הבריחה, ואף הכריח את ואריז בעזרת פגיון לעזור לו. אז הוא מרגיש כמו מטומטם שהוא מתחקר בנאדם בקשר לדברים שהוא גרם לו לעשות. דקל

Zegdel

New member
אני יודע

שג'יימי זה השם האמיתי... אני נוטה לכתוב דברים כדי לשעשע את עצמי, על מנת כשאשר אחפש משהו ואתקל בתגובות שלי, אני אחשוב "איזה בחור משעשע הוא אני".

R o t e m O p

New member
זה מסביר למה הוא מרגיש מטומטם

אבל לא מסביר מי זה רוגן, ולמה ג'יימי מכיר אותו...

Nathalie moon

New member
גם אני הבנתי את זה כך בקריאות הראשונות אבל אז

צד את ליבי משפט מסוים שמתייחס למחשבה של ג'יימי "הרי אני יודע בדיוק מי זה רוגן" - ברור שהוא צריך לשחק את תפקיד ה"מופתע והכועס" וברור למה הוא מרגיש אידיוט כשהוא מתחקר את הסוהר, הרי הוא שחרר את טיריון, אבל לא ברור למה הוא חושב את מה שהוא חושב.

למעלה