במשרדך

adam33

New member
במשרדך

נכנסתי היום למשרדך, ישבת מול השולחן..כולם היו מסביבך.. ובמין האנשים קלטת אותי..כולם דברו איתך ומבטך הצטלב במבטי. פעמים חייכת, פעמים רצית לומר משהו.. אך אני השארתי זאת לפעמים שיגיעו. והיום זה הגיע.. סמנתי לך אם אפשר להכנס, אמרת לי "כן מה אני יכול לעזור" היה ברור שאתה בולע את הריר כשאני כך יושבת מולך.. אך אם רק הית יודע עלך כמות הריגוש שעצורה אצלי..היית מהר להציע.. רגלך נגעה ברגלי כבלי דעת..ואני לא עצרתי וחייכתי ברוגע כלפיך. הרגשתי כאילו אין אף אדם סביבנו ולחשתי לך" מתיי אתה מסיים?" קבענו לאחר מכן.. חיכת לי במכונית מול בניין המשרדים אי שם בבורסה.. ברגע שנכנסתי התנשקנו והתנשקנו...למרות שכולם היו רצים סביבנו כל אחד לדרכו.. הריח שבך הטריף אותי , דומה ששמת את הבושם החביב עליי.. חמש דקות לאחר מכן הינו כבר בפתח של החדר בשרתון סיטי טוור.. וכעת..רוצה להרים טלפון אך יודעת שזה אסור.. יודעת שגם לך אסור ליצור איתי קשר בשעות הללו.. מותר אסור אסור מותר כבר לי לא אכפת.. ובלבד לחזור לרגעים שמעולם לא חויתי שם על המיטה ב"סיטי" מפרגנת לך על הרגישות במגעך עליי...ועל כך שידעת שאני סגורה ובעצם ידך צריכה לעשות את המלאכה.. רוצה בך..רוצה..

למעלה