במשבר

בת חן

New member
במשבר

אני במשבר אני לאיודעת מה לעשות בעלי ואני בזמן האחרון לא מסתדרים כול כך טובת הוא לא אומר לי לאן הוא הולך ולא נותן לי נשיקה מתי שהוא יוצא יש לנו שתי ילדות מקסימות (תאומות זהות) לאחת קוראים יובל ולשניה שובל הם בנות שנתים. אני לא רוצה להתגרש ממנו אני אוהבת אותו אבל הוא לא שם עלי מה עלי לעשות 8-(

motz1

New member
לאט לאט

אחותי היקרה אפילו שהוא לא מתייחס אליך אל תמהרי לרוץ לכיוון גירושין תהיי סבלנית יש לך ילדות חמודות חבל שהן יהיהיו עצובות חודש חודשים לא יקרה כלום תאמיני לי ביי

limorz

New member
סבלנות ופינוק

בזוגיות צריך להשקיע..אולי עובר עליו משהו וקשה לותנסי ארוחה לשנים

noam011

New member
בת חן כדאי לך לגשת לשיחה

עם איש מקצוע פסיכולוג, או יועץ נישואים. לכי למישהו שיש עליו המלצות ואל תתני לו לסחוב אותך שני בשיחות. לכ ל היותר 10 פגישות ותקבלי החלטה. אני מבין את ההרגשה שלך שבעלך מתעלם ממך. זו התעלמות פוגעת ומעידה על ליקוי חמור ביחסים ביניכם. אי אפשר לפתור את זה בעזרת עצות בלתי מקצועיות שתקבלי פה. אבל לדעתי כדאי שתהיי מוכנה, כי יכול להיות שתצטרכי לקבל החלטה קשה. מאחל לך שתהיי חזקה, ותקבלי החלטות בזמן סביר ושלא יחלפו חייך לפני שתאזרי אומץ לפעול

דבי טל

New member
בת חן

בת חן היי, סליחה שהתשובה שלי התעכבה אבל ביום שפרסמת לא הצלחתי להכנס לאתר. קודם כל אני מבינה אותך אני הייתי באותו המצב לפני 3 שנים - עם שני ילדים קטנים בני 3 ו7 חודשים. נכון להיום אני גרושה ומאושרת וחייה עם בן זוג חדש... בקיצור גם אני הלכתי לטיפול זוגי עם בעלי לשעבר ואחרי 3 חודשים הוא הודיע שהוא עוזב ותכף עבר לגור עם חברתו (אישתו היום). זה מאוד כאב חשבתי שאני הולכת למות... אבל עם הרבה תמיכה וטיפול פעמיים בשבוע היום אני הרבה יותר מאושרת... אם את רוצה לדבר בטלפון או באינטרנט תיצרי עימי קשר אני אשמח לדבר אני יודעת שזה תמיד עוזר תהיי חזקה תחזיקי מעמד...

בת חן

דבר ראשון שצריך לעשות הוא לדבר, אחד הדברים הכי חשובים במערכת יחסים זה תקשורת, דברו על הבעיה ותגידי לו מה מפריע לך. אם את רואה שהמצב לא משתפר אז לפנות לעזרה אם זה ליועץ נישואים וכו` . . . חבל לחשוב על גירושים כ``כ מהר, יכול להיות שיש לו משבר או בעיה שמפריעה לו, תמיד לכי על הדבר הבטוח ודברי איתו . . . אהבתי את השמות של הבנות שלך ! ! ! DJ made in israel

למעלה