במשבר

rachel77

New member
במשבר

שלום, אני נשואה שנה לאחר 7 שנים של חברות עם בעלי, שבוע לאחר החתונה אח של בעלי נפטר מדום לב כתוצאה משימוש בסמים. מתקופת השבעה חמתי רק מתלוננת עלי, ומתערבת בחיים שלנו, למרות הכול המשכתי לכבד אותה וללכת אליה בימי שישי לקידוש, אבל המצב רק מחמיר והיא הגיעה למצב שהיא ממלא לו את הראש עלי והוא רוצה שאני יעשה מה שנוח לה וידבר עם מי שנוח לה, ואתמול בעלי העמיד אותי במצב שאם אני לא לוקחת את הדברים שלי הוא מעיף לי את הכול החוצה. הבית שגרנו זה הבית של האח שנפטר. אני מרגישה שבעלי לא בנוי לנשואים ושהוא לא אוהב אותי מספיק כי אם הוא היה אוהב אותי הוא היה מעמיד את אמא שלו במקום, מעבר לבעיות עם האמא היו לנו גם בעיות ביננו שהוא לא מספיק אחראי לגבי זה שיש לו אישה שצריכים לדאוג לה, ולהעניק לה, כי במקום זה הוא מעדיף לשבת עם החברים. ומאתמול אני לקחתי את הדברים שלי ואני נמצאת בחרדה ולא יודעת מה לעשות כי עדיין יש לי אהבה והרגל אליו.

בעיה

האמא רואה בך את מי ש"לקחה" ממנה את הבן שנותר לה אחרי שהאח נפטר (ואת עוד גרה בביתו). גם אצל בעלך יש עירבוב של רגשות והוא מושפע מאימו. אם יש בכלל סיכוי שבעלך יישר קו איתך, זה על ידי יציאה מבית אחיך למקום נייטרלי. יחד עם זאת, על פי מה שאת מתארת, טוב שאין לכם עדיין ילדים. יכול להיות שכלום לא יעזור. תהיי חזקה ואני מאחל לך רק טוב. בהצלחה

adam33

New member
בעיה נושנה..

רק שלא ברור לי משהו האם הבעיה בינך לבין אמא שלו באם הבעיה בינו לבינך האם הבעיה בינו לבין עצמו כתוצאה מהמקרה המצער דבר אחד בטוח כולכם נמצאים במיץ אחד של השני ומוציאים את זה כלפי הסובב אותכם ולכן לגבי אמא שלו- תבליגי ... לגביו- אל תתעמתי ותקחי את הדברים ואם את יכולה להיות במקום אחר - תעשי זאת אין שופטים אדם בשעת צערו השאלה היא רק עד מתיי...תני לו פסק זמן שיראה עד כמה הוא מאבד אותך ושבעצם את האבידה החייה בעוד שאח הוא האבידה שמתה בטוחני שכאשר הכל יחלוף הוא ירגיש שבעצם אמא שלו לא יכולה לתת לו את החום והאהבה כפי שאת תתני לו וגם שבעצם הוא מאבד דבר יקר...

ניקולי

New member
הבעיה היחידה

ואני לא יודעת אם תאמיני בה..
הבית בו את גרה!! קשה לי להרחיב מאחר ואני יודעת שלא יקבלו את דעתי.. אבל אני בטוחה שהבעיות שלך ושל בעלך נובעות מכך שאת גרה בבית הזה.. ואם תקראי בין השורות שכתבת בסיפורך תביני למה?!

seeyou

New member
../images/Emo132.gif-לעמיד את אמא שלו במקום??

את לא קולטת מה שאת פולטת!! אימה יש רק אחת נשים יכולות להיות רבות.... את לא חושבת להיות אמא בעתיד? בעיה אחרת: "היו לנו גם בעיות ביננו שהוא לא מספיק אחראי לגבי זה שיש לו אישה שצריכים לדאוג לה, ולהעניק לה, כי במקום זה הוא מעדיף לשבת עם החברים" 7 שנים היית צריכה להבין באיזה "תקן" נמצאת בחיים שלו! היום את רוצה-חושבת לשנות את המצב? את חולמת!! גם אם יהיו לכם מספר ילדים-וזה מה שקורה במקרים כאלו כאשר חושבים שהילדים ישנו את המצב- ! לי יש תמונה ברורה מאחר ומכיר לפחות מספר זוגות עם אותם בעיות...פחות או יותר

sapirac

New member
לכי על זה

שלום לך מי שלא תהיי . זאת ההזדמנות שלך להתחיל חיים חדשיםץ אם אן לך ילדים זה יהיה הרבה יותר קלץ קחי בחשבון שאם את חוזרת אליו הדברים לתווח הקצר אולי ישתנו אבל לטווח הארוך המצב רק ילך ויחמיר. צר לי מאוד לומר לך דברים אלו אך צריך להיות אוביקטיבי כדי להבין ולא להיות אמוצינלי מתי שלוקחים החלטהץ אני מאוד מקווה שתצליחי הבמשך דרכך ביי.... תעדכני מה קרה בסוף

למעלה