במקרה רב

newKiticat

New member
במקרה רב

גילתי את הפורום הזה, וברגעים אלו אני מאושרת עד התרגשות מגילוי החדש. הקונספט מדהים בעיני- ואיך לא העלתי בדעתי לחפש אותו קודם... אני כותבת בלוג ואתן (יש פה גם "אתם"?) מוזמנות לבקר... אין ספק, שאני בטוחה שאפיק המון מהשירשורים כאן ( וזה רק מריפרוף קל), גם אם לא יהיה לי מה להוסיף. באחורנה, אני מנהלת שיחה עם גבר מעברי, אשר הכרנו מספר פעמים בודדות במציאות, לעומת מאות השיחות דרך המחשב. הוא רודף אחרי פגישה- מעוניין להיות יחד, לשכב. ואני מסבירה לו בפעם המי יודעת כמה- שאני לא מעוניינת בסקס מזדמן... שבעיני יש יותר מזה... ואני מרגישה כמו עוף מוזר עם זה. מצד אחד, אני לא מתכחשת למיניות המתבקעת ממני. וכמה הייתי רוצה בכך... אבל אני גם מודעת לעצמי בראש בריא, שאם אשכב איתו כרגע- ארגיש שלא בנוח אחר כך...

מאד ברוכה שאת כאן ../images/Emo140.gif

עוף מוזר בטח לא... אולי פשוט אישה שקשובה לעצמה ולרצונותיה וצרכיה
בטחי בתחושותייך

שגיתא

New member
וואוו ../images/Emo20.gif ../images/Emo54.gif

כל כך נחמד לשמוע עוד מישהו שלא דוגל בסקס מזדמן, למרות שהסדר של יזיז על בסיס קבוע הוא בהחלט נחמד ומענג
, ולצערי הסטוץ היחיד שאי פעם עשיתי התגלה שמאהב הכי טוב שלי, ולמה לצערי נכון שהסקס מדהים ואני מתענגת עליו עד תום בכל חושי
, אבל משהו חסר ביופי של האינטימיות הזאת שקיימת עם אדם שאוהבים ולא רק נמשכים, בכל מקרה חברה שלי נתנה לי את העצה הכי טובה אין נכון או לא נכון אם את יכולה להסתכל על עצמך במראה לאחר מעשה אז תעשי, ואני מנסה ליישם את זה מה שלא נח לי אני לא עושה בכל מקרה שמחתי לקרוא את דברייך שגיתא

rongostar

New member
הי חתולונת,

בקשר לגבר מעברך - חשוב שתעשי מה שאת חושבת לנכון, וזה גם נכון בהחלט ובוודאות ש"יש יותר מזה". וגם... קראתי קצת את הבלוג, ואהבתי מה שקראתי, עשה לי השראה להיות יותר חופשיה. תודה
וברוכה הבאה.

למעלה