במקרה ואני צריכה

במקרה ואני צריכה

להעדר לכמה שעות ממקום השירות שלי , בגלל תור לרופא ... זה נחשב כאילו לקחתי עוד יום ממאגר ימי המחלה שלי? או שזה יום חופש מהחשבון פרטי שלי? או שמוותרים לי? מה קורה..?

M o n a L i s a

New member
תלוי כמה זמן זה נמשך...

זה לא לקוח מהימי חופש שלך, אלא מימי המחלה, במידה וזה עובר את ה3 שעות אני חושבת. (ככה זה היה אצלי) אבל אז לא לוקחים לך יום שלם, אלא חצי. בכל אופן כדאי לבדוק את זה עם הרכזת כדי שלא יהיו אי הבנות.

Mיקי_

New member
את צריכה לדווח לרכזת

ולהביא אישור מהרופא/ה זה לא יורד לך מימי החופש, וזה נחשב שעות עבודה שלך, כמובן שאת צריכה לחזור בתום הבדיקה הרפואית לעבודתך בש"ל.

הייבי

New member
למה לא אומרים דבר כזה?

למה לא בתקנון של האגודה ולא בפגישה עם הרכזת מסבירים דברים כאלה? אני דחיתי יותר מתור אחד דחוף לרופא רק כדי שזה לא יעלה על שעות שירות שזה יכל לרדת מהימי מחלה? אוף.. אני עכשיו סתם סובלת... הרכזת שלי תשמע ממני מחר על הבוקר!!! תודה מיקי על המידע..

Mיקי_

New member
גם אני גיליתי על זה במקרה

במשך השירות הלאומי שלי הייתי חולה מאד (ניצלתי את כל ימי המחלה!) דבר שקצת חריג בנוף הבריאות שלי, אבל הייתה לי שנה של בריאות רופת למדי... והיה נורא לי קשה לקבוע תורים בשעות אחה"צ... ואז יום אחד הרכזת שלי אמרה לי שכל עוד מודיעים בשירות מראש ומביאים אישור זה בסדר גמור... בגלל הלויאליות שלי קבעתי מה שפחות תורים על חשבון הש"ל ומקסימום יצאתי קצת יותר מוקדם... אבל בימים שהייתי צריכה לעשות בדיקות דם בבוקר לא פחדתי יותר לאחר, פשוט ידעתי שמותר לי, רק צריך לזכור להביא אישור... אל תכעסי על הרכזת שלך... יש הרבה מידע שתלמדי עם הזמן. בשביל זה יש אותנו פה בפורום!

הייבי

New member
תודה..

המידע הזה עוזר בידיוק עם תורים שאי אפשר להזיז.. אין לי עניין מיוחד לקבוע תורים דווקא על זמן השירות, למען האמת אני נהנית בשירות ומרגישה אחריות להגיע לשם... תודה על המידע.. במקרה יצא לי לדבר עם הרכזת שלי היום (בגלל השביתה) וביררתי את זה גם מולה והיא אמרה כזה "בטח, ואת תמיד יכולה להתקשר לשאול בכל דבר שלא ברור לך.." אז ישר זה ביטל את כל הכעס.. וכל האוף.. ונשאר רק ה"אה.. תודה.." היא באמת רכזת טובה (לפחות במה שאני הייתי צריכה עד עכשיו)

למעלה