במקום קישור :)

yaelluu

New member
במקום קישור :)

אין לי עוד כאב מלבדך אהוב שלי יקר, אני כותבת לך, כאן עכשיו בתקווה שתשמע אני רוצה לעדכן אותך על שעובר עליי אני עדיין כאן למטה ולא כמו שהבטחתי כן אני מודה,היה לי קשה לקיים את ההבטחה ועכשיו אני פה לבד ולא איתך אני כאן למטה אבל הלב והנשמה שלי איתך בשמיים קשה לחשוב על להרים ידיים אבל כל יום המחשבה חוזרת מחדש קשה בלעדיך וכל יום שעובר נראה לי כחודש אני רוצה לעדכן אותך ולספר לך מה עובר עליי בימים אלו אני רוצה שתראה איך גדלתי וכמה שאני דומה לך גם היום אפילו החיוך שלנו דומה,כן אני זוכרת את החיוך הזה שלך מין חיוך מבויש כזה וכשאתה חייכת, כל העולם חייך איתך והעיניים שלך הצטמקו כך שכמעט ולא ניתן היה לראות את השמיים דרכן ואני היום משתדלת שלא לחייך כדי שכן אוכל לראות את השמיים מכאן עכשיו זה יותר חשוב לי מפעם,השמיים קיבלו משמעות שונה , עכשיו השמיים כבר אינם רקים יש לי ענן אחד שהוא רק שלי והוא גם קצת שלך כי כל העננים הם גם קצת שלך אני רוצה לספר לך כל כך הרבה דברים גל וליאור,הם מתחתנים ואמא פשוט בעננים ויש עוד הרבה דברים חדשים כשאני מסתכלת במראה אני משתדלת לראות אותך כל יום אני מסתכלת בתמונה שלנו שתלויה בחדרי התמונה שלי איתך שהייתי קטנה ועטפת אותי בחום ואהבה אני נזכרת בכינויים שנתת לי ,אפילו כתבת עליי שיר, עכשיו אין אחד שאני מושא כתיבתו היה בנינו קשר מיוחד כזה שעוד לא ראיתי אצל אף אחד כשחלית הייתי איתך כל יום וכל לילה ולא פספסתי רגע אחד כי בלעדיך העולם נראה הרבה יותר ריק ועצוב אז רציתי להיות כמה שיותר שמחה לפני שתעזוב , וגם עכשיו אני עדיין מנסה, אבל קצת פחות מצליחה, שנים עברו ואותו כאב נשאר עם הגעגוע , געגוע לאדם היקר לי מפז כמה רוצה לחזור אחורה לאותו ריח ישן, לאותו טעם של החיים שהיה קצת יותר מתוק לאותו חיוך לאותו חיבוק לאותו שיר לאותה נשיקה לאותה אהבה לאותם חיים רציתי לספר לך, ולדעת שאתה מאושר שאין לי עוד כאב מלבדך רציתי רק להגיד לך שהשמש שכה קרובה אליך כבר אינה מצמיחה בי את הענפים שבלב שמלמטה הירח נראה הרבה יותר אפור והכוכבים פתאום נראים לי רחוקים שנות אור והיום כשאני מסתכלת ומדמיינת צורות עננים צובט לי בלב מבפנים "זה לא אותו דבר מלבד הגעגוע" מוקדש לך מתגעגעת כל יום,כל שעה,כל דקה,כל שעה וכל שניה.

elitp

New member
שיר יפה ועצוב

ואם אנחנו כבר בקטע של תמונות ילדות,אז אני אעשה מעשה חריג ואעלה אחת שלי.

מתוקה אמיתית

סוף נוכל לעשות כאן גלריה של כולנו ...מה אומרות ..?..
סתםםםם .. דרומית

elitp

New member
נו יאללה!

אני אזרתי אומץ אז גם האחרות יכולות.

דלית0408

New member
אתם יודעות מה

מכיוון ואין לי כרגע תמונות ילדות ישנות על המחשב , אני אסרוק ואשים , בתמונת ילדות אף אחד לא יזהה אותי :)

barbushi

New member
כואב כל כך..

היי יעל, שיר מקסים וקורע לב.. כל כך חבל שיש כל כך הרבה עצב בעולם. אני יכולה לגמרי להזדהות עם הגעגוע לאביך והרצון לחזור למה שהיה. זה הדבר הכי קשה..אני מקווה שאת מוצאת נחמה במשפחה, חברים, ושיהיה לך טוב. תודה שאת משתפת ,ושתהיה לך ולכולם המון שמחה תמיד!

למעלה