במקום צח"מ...

אור2221

New member
במקום צח"מ...

ערוץ הולמרק, רבע לשבע, הבית הלבן, שידורים חוזרים מהעונה הראשונה. היום היה הפרק הראשון, סדרה חובה למי שלא עקב, פשוט מבריקה ובהחלט תחליף הולם (למרות שמאוד שונה) בחודשי הבצורת הצפויים לנו.

NOAAAAA1

New member
הבית הלבן?

למה נשמע לי מוכר... אבל לא מצליחה להזכר ממש! מי משחק שם?

אור2221

New member
כל מיני

מרטין שין, זאתי ששיחקה את ריזו ב"גריז" ששכחתי את שמה אבל היא הופיעה בכל מקום אפשרי, המון שחקנים נהדרים. זה WEST WING באנגלית, סדרה זוכת פרסי אמי רבים ביותר, מעולה, ומזכירים שם את ישראל מדי פעם (כל ארבעה פרקים בערך בעונה הראשונה, כל שנים באחרונה), ביקורים משרים דמיוניים , התנקשויות שלנו שעולות להם על העצבים (אבל גם התנקשויות שלהם) ופרק שלם שכביכול צולם במחסום ארז. וכמובן, השורה הזכורה שבה בפרק שהם עשו לכבוד 11.9 שבו הם עשו שיחה על טירור עם חבורת תיכוניסטים ואחת מהן שאלה את סאם (סמנכ"ל חתיך למשהו) בכאב "איך תקרא למדינה שבה הפיצריה בה אתה יושב יכולה להתפוצץ בכל רגע?" והוא משיב בלקוניות מצמררת "ישראל". גם בלי האיזכורים הישראלים, זו אחלה סדרה. אני יודעת שזה OFF TOPIC, סורי שחר.

bigmomentom

New member
ריזו=סטוקארד צ'נינג

וגם רוב לואו בפנים אז רק בשבילו... אבל עזבו, באמת off topic.

python 4

New member
סטוקארד צ'נינג../images/Emo99.gif

תמיד שאני רואה אותה בבית הלבן אני נזכר באנג'לה צ'נינג

python 4

New member
../images/Emo45.gifסדרה מדהימה!

ואם בספטמבר יחזרו הלקטים של יום שישי, אני מציע לכולם להמשיך לעקוב אחרי "הבית הלבן" גם אז.

sherilyn

New member
סדרה ממש טובה,

אהבתי במיוחד את הפרק שסי.ג'יי שרה
את The Jackal
.

pumiki25

New member
ניסיתי לצפות היום, אבל...

...כנראה שמשום שקצתי לי, כולי ישנונית, 5 דקות לפני תחילת הפרק, הכול זרם נורא...מהר. מהר מדי. לא נורא, ביום ראשון אנסה שוב

אני לא רואה הבית הלבן

האמת שמעולם לא ניסיתי ואין לי גם כוונה להתחיל. גם ככה אני רואה מספיק, לא?

למעלה