במקום להקים שרת

yossin

New member
במקום להקים שרת

בשביל ללמוד ולשחק, החלטתי לעשות אחרת ולעבוד מול שרת קיים- מארח ציבורי בצד החסרונות, זה טיפה יותר מגושם ואיטי להקים דברים. בצד היתרונות יש שתים: א- לא צריך "להתקשקש" עם הקמת שרת משלי וכל ההגדרות ב- אני בודק את הכתיבה שלי במקום סטנדרטי. מה שעובד שם יעבוד בכל מקום, מה שלא בטוח היה קורה עם פיתוח בשרת מקונפג באופן פרטי ואישי.

orenphp

New member
הממ....

אני ירשה לעצמי להיות ציני קצת: "תודה רבה על המידע המועיל!" תגיד, אתה מבין שכל הודעה חדשה שאתה כותב מורידה/מעבירה את ההודעות האחרות(ישנות) למטה/לעמוד הבא. אז תחשוב טוב לפני שאתה מפרסם הודעות, אפילו שלדעתך הן רלוונטיות, יתכן שלשאר החבר'ה בפורום זה לא יהיה ממש רלוונטי/מעניין. מקווה שאתה מבין אותי.

kingyes

New member
עוד מילה שלי. ../images/Emo91.gif

אני אומר לך לשמוע למה ש-orenphp אומר, הוא מדבר בתקיפות רבה, אבל הוא יודע מה הוא אומר. הוא לא אומר לך את זה בשביל לפגוע, הוא פשוט יודע איך *לחנך* לכתוב בפורום... אורן אתה זוכר?

yossin

New member
תודה רבה על המידע המועיל

עכשיו אני מבין בדיוק! אם כדאי לי לעבוד על שרת ציבורי או להשקיע את המאמץ ולהקים אפאצ'י על המחשב שלי. חשבתי טוב ועכשי הכל ברור. למשל, ברור שמי שמנסה לקבל תשובות (כי הוא לא יודע/ לא מבין) אין לו מה לחפש בפורום הזה אז אורן יקירי, תישאר אתה פה ואני אלך לעזזל

hatkyinc

New member
תשובה אמיתית

ניסחת את ההודעה כהצהרה לכן אף אחד לא הגיב על השיקולים.... יש יתרונות וחסרונות בלעשות את הניסוים בשרת חינמי לעומת להתקין אצלך מכיוון שמינת את רוב היתרונות אני יצין את החסרונות: 1. צריך להיות באינטרנט כל זמן העבודה (לא גורם עבור אינטרנט מהיר* 2. שרת חינמי חוסם חלק מהאפשרויות רק כי הם לא נראות לא נחוצות ועושה את זה בשרירות יד 3. שרת חינמי לא יעדכן את הגרסא שלו אם בכלל (סביר שרק לתיקוני אבטחה) 4. דווקא בגלל שהוא שרת מבצעי (production) הוא אמור לחסוך בהודעות כגון אזערות שונות שיכולות לחסוך לך שעות של תסכול ב"למה זה לא עובד", אתה יוצר מאין שיטה של "אם זה עובד אז זה בסדר", דבר שיכול להיות מקרה ספציפי לחלוטין... אני אומר שאחד מהם טוב לחלוטין מהשני אני נותן לך לראות את שני הצדדים כדי שתגיע להחלטה מושכל בהתאם למצב הספציפי שלך מחפש אנשים שלא יודעים מה לא ניתן לעשות, פטרוש.

למעלה