במקום גפילטע

במקום גפילטע

זה רק נראה כמו קציציות דגים, אבל בניסוי שנערך על דג אינטיאס טרי במיוחד, זכו הקבאבים האלה להמון מחמאות. אם אין גריל אפשר לאפות\לטגן את המלבבות האלה ולהגיש לצד סלסת עגבניות מועשרת בחזרת מגוררת (זה הרבה יותר טעים מכל חזרת אחרת- באחריות מלאה) קבאב דגים עבור 6 מנות 1 ק``ג פילה נקי של לוקוס\אינטיאס, קצוץ דק- ביד חופן נענע קצוצה דק 3 שיני שום, כתושות 2 כוסות פירורי לחם טריים 2 עגבניות תמר קצוצות דק 4 כפות שמן זית 2 ביצים שמן זית להברשה מחממים גריל פחמים או את הגריל בתנור בשילוב טורבו, לחום של 220 מעלות. מערבבים את כל מרכיבי הקבאב, צרים קציצות מוארכות, מורחים בשמן ומעלים על הגריל. הופכים אחרי שלוש דקות וממשיכים לצלות לאותו פרק זמן. אפשר להגיש במידת עשייה מדיום, בתנאי שהדג טרי מאוד.
 
למעלה