במקום בקורת

מייקי69

New member
את יודעת מה מעצבן אותי אשלי?

מעצבן אותי שעם כל הסחבקיות וכל הפרגון לקשרים האישיים עם המינהלת הועלתה פה בקשה - חד משמעית לא להעלות את הנושא לדיון, ואם ישנן השגות - לכל הצדדים להעבירם במסר אישי. בלי בכלל לגעת במי חושב מה ולמה בעצם הנושא, אני חושבת שיש בקשות שיש לכבדן. לא מבינה למה קשה לך להעביר את הדיעה שלך דרך צנור של כבוד. כבוד לבקשה. כבוד לאמירה. תאמיני לי - גם לי יש מה להגיד ואני לא אגיד כאן, כי זה לא המקום. זהו.

Sודית

New member
מייקי...מייקי....

את תופשת אותי היום... בכל מקום, בכל שורה... אפילו בכל מילה...
אני פשוט עוד לא מרגישה "שלנו" ומאחר וגם לא אוכל להגיע...לכן. סודית מאמינה שיהיה לכם אחלה כייף

אש לי

New member
את שהיה לי הגבתי במסר

את כל מילות אהבתי לפסי את התנצלותי ואת בקשתי שתחשוב על זה שוב לא אני פתחתי בשרשור הזה מייקי(שימי לב) והייתי תומכת בכל חבר אחר מהפורום אין לי קשר עם אטיוד מעולם היינו ממש בקשר או בחברות כלשהי אבל אני חברה הכי הכי טובה של כנות וצדק לפני................................הכול!

אש לי

New member
שיט מה הפסקתי כאן....יש המשך

הייתי חייבת לבדוק אם נעשה פה משפט צדק היות וחשבתי שזה בגלל שלא אוהבים אותו עכשיו סילחו לי אחיי ואחיותיי הדבר האחרון שאני באמת הייתי רוצה זה להכעיס את פסי..... לא ידעתי עד כמה קשה היא באמת לקחה את זה אני לא מתכוונת להגיב יותר לנושא אל תנסו למשוך אותי בלשוני זה לא יקרה חשבתי שאפשר היה להתאפק עד למיפגש חשבתי שהיה נחמד לו כולנו יכולנו להגיב בכייף לכאן ולכאן כמו בכל תגובה אחרת איימי שתוהה אם כדאי להגיע למיפגש.... ביאסתם.

בן54

New member
אני רק נראה מטומטם

אבל האמת היא שאני לא!!! אני סתם טיפש אבל מבין דברים גם כשהם בין השורות....

היי בן למה אתה מתכוון ....

אתה בכלל לא נראה מטומטם. אתה כותב בצורה מקסימה אין לי ספק שאתה אדם אינטליגנטי ורגיש אז למה? תמשיך לכתוב, אוהבת כל מילה שלך! ענת

בן54

New member
ממממממ......

אני מתכוון שלמרות שאולי נראה כי הדברים שאני כותב כלל לא קשורים לדברים שמתרחשים כאן... אם תקראו שוב... אולי תגלו שהם דווקא מאוד קשורים ואת ענת "הגדולה" בעלת נשמה ע נ ק י ת אוח, איך הייתי רוצה להקיף אותך ולמחוץ אותך אל תוכי עמוק, עמוק להסניף אותך לתוך נשמתי......

מתאים לי מאוד.... זה בדיוק מה שאני

זקוקה לו עכשיו! איזה חיבוק כזה חזק, מוחץ, עם כל הנשמה לא ויטואלי, אמיתי!!! ענת

למעלה