זה לא יום ארור!!!!!
ואני לא מרשה לך אפילו למלמל את זה! זה היה יום של קביעת גבולות. גבולות בין מי שהוא כאן על תקן "משתתף" או "חבר" לבין מי שהיא "מנהלת". לא תמיד קל ונעים לבלוע מרות, או חוקים, או גבולות. אבל זה מה יש. אני זוכרת ימים שבהם כתבת בפורומים אחרים, שהיו לך עצמך "תקלים" עם מנהלים. בחרת להשאר, בחרת ללכת, ולימים הפכת מנהלת. הבחירה נתונה כאן ומצויה בידי כל אחד מהמשתתפים. לא ירצו - ילכו. ואם את שומעת קולות מקולות שונים - ראי זאת כמחמאה. כמחמאה לרוח הפורום שאת מנהלת, כמחמאה לאנשים בו - על דעותיהם ועל תחושת החברות בינהם. לדעתי הרבה מאלה הם בזכותך. בלי שום קשר למהות ההחלטה שלך, או למהות ההחלטות שלך בכלל, אני וכולנו כאן רואים איך את מנסה ליישר קווים, מתלבטת יחד עם כולם על האופי, הצורה והחוקים. רומזת, מנערת (גם את עצמך), גוערת ומחמיאה. ואני, אישית, מתחברת לסוג זה של פתיחות וכינות. אז לא היום הזה, ולא אף יום שיבוא החל ממחר - אינו יום ארור. ואל תעצבני אותי!!! מייקי בפרץ של ביקורת-בונה! נ.ב. ואני עדיין שונאת שונאת שונאת את השם של הפורום הזה. אם כבר מדברים על רוע. (שוקלת ללכת למשרד הפנים ולהגיש בקשה לשינוי שם!)