במקום בקורת

בן54

New member
במקום בקורת

יש דברים שבאמת מקפיצים אותנו ואנחנו מרגישים חייבים להגיב לשלול להתריס להתנגד אבל רגע, אולי לא ממש חייבים אולי אפשר לקרוא ולמרות אי ההסכמה להבליג ובמקרים אחרים פשוט לתמוך, לעודד, ללטף שהרי כתוב שם למעלה "תמיכה"

אש לי

New member
בן קרב רגע אני אסביר לך.

לו הייתי צריכה להתאפק ולא להגיד מה שאני חושבת ורוצה לא הייתי פה אני אוהבת להתכרבל עם אחרים לחבק וללטף חולה על שפה מלטפים ומעודדים אותי אך לא רק גם סטרו לי וזה בסדר הבעייה היא צורת ההתבטאות ואני עונה רק רק לגבי מה שכתבת. כי כבר ניסית בבוקר גם אני....

בואי ואסביר לך, אחותו..

למיטב הבנתי בן כתב כאן משהו בקשר לנושא שירקרק העלה, ותרם דעתו בדרך המיוחדת שלו(והאהובה עלי, אני חייבת לציין
). איימי קראה בין השורות את מה שרצתה לקרוא לגבי הארוע הלא נעים שקרה כאן הבוקר.. וכך גם אני
אלא שכל אחת קראה דברים שונים כנראה במה שבן כתב.. התיחסותו של בן לגבי ביקורת והדרך להשתמש בה חיזקו את רוחי, למען האמת. אני מודה לו על כך. וזהו! חג שמח. נ.ב. - איימי - let it be..let it go ..

אש לי

New member
קראתי מה שרציתי? שוב החלטת

רגע רגע אולי אני באמת לא מבינה? רק ללטף? אין אמת? אז איפה התמיכה באמת? הרי הוא כתב בבוקר והתייחס לאטיוד אני הדגשתי שאני לא מתייחסת אוףףף איתך קיבלתי הרבה מסרים לגביו מבקשים שתחזירי אותו אוכל לתת אפילו שמות וראית? אני שותקת ואפילו לא תומכת בפורום שנקרא תמיכה למה ניכנסת לזה?

גם אני קיבלתי מסרים..

וטלפונים תומכים.. המוזר הוא שאת אותה "רשימה שמית" שהאיש טורח להפיץ כ..תומכיו - אני מקבלת גם אצלי במסרים עם דברים אחרים. אז בואי ונעזוב את זה. לא רוצה לדבר עליו יותר! הוא לא כאן ולא יהיה כאן. היה כאן כמו אחרים שהיו והלכו. מי שאוהב את האיש - יש דרכים לשמור איתו על קשר. בפורום הזה הוא לא יהיה. נקודה וסוף דבר, איימי!

viviti

New member
כל כך נחרץ.....

לא מעורבת בפרטי המריבה והמהומה על פניו נראה לי צעד קיצוני קצת..

חברה - די עם זה.

אני מבקשת. אין טעם לדוש וללעוס את הנושא. זה אכן נחרץ ויוי. זה גם מצב נתון. אין לי שמץ של כוונה לפתח זאת שוב! זה מיותר וסתם בזבוז אנרגיה. ושוב - חג שמח!! לכולם.

פסי ,אני מצטערת. אם אני יצרתי

את השרשור. אני לא הבנתי כלומר הבנתי את בן חשבתי שהבנתי ,עד שאש לי כתבה את מה שכתבה. בחיים לא הבנתי את ההקשר ביקשת בבוקר שההחלטה הנהולית שלך לא תהיה דיון פומבי אני מכבדת את הבקשה שלך ואת עמדתי העברתי לך במסר פרטי כמו שביקשת. אחותו אחרי הסעה ראשונה ושנייה-כוון אחד. חג עצמאות אמיתי שמח מגיע לנו.
ורק
אחת ששואלת שאלות מיותרות אגב ל
שמו כיפה ירוקה או שאני צריכה להחליף את המשקפיים שוב???

טעות

"היה כאן כמו אחרים שהיו והלכו". אלא שהם בחרו ללכת, כאן את בחרת בשבילו. לא יודע מה היה הקש ששבר את גב הגמל, אבל נראה לי שכאן גם את אולי זקוקה למשוב (ביקורת בונה?). אני מציע תשקלי שוב את החלטתך, על אף סגנונו המיוחד של אטיוד.

לא בחרתי בשבילו. קבעתי משהו!

אתם רוצים להפוך אותי לרעה? אין בעיה! נראה שמסע היחצנות המכוער הזה מאחורי הקלעים עושה את שלו. רק לפני יומיים, כולכם תמכתם בי ובשיקוליי כמנהלת הפורום הזה! הגעתי להחלטה מסויימת ואני שלמה איתה ל-ח-ל-ו-ט-י-ן ! זה משהו שהתבשל מספיק זמן עד שנעשה וזה לא נעשה כלאחר יד. אין לי מה לשקול שוב משום שהנושא נשקל במשך שלושה חודשים
לפני שיצא אל הפועל!!! לאחר הבוקר - אני יודעת שהאיש עומד על הכוונת של מנהלים נוספים בגלל סגנונו ה.. מיוחד. אז בבקשה - לא "המצאתי" איזה מסע נקמנות אישית נגד מישהו תמים! קצת קרדיט, אנשים! פסי (בתקווה שהיום הארור הזה עם כל המשקעים שבו יסתיים!)

נשבעת לך שאני לא מבינה

ביקשת שהנושא לא יעלה לדיון אז מה קורה פה???????? חברים - הערות בתיבת המסרים ופסי - אל תיכנעי לפרובוקציות ההחלטה בידייך - מסיבה פשוטה אחת: את מנהלת את הפורום ותפסיקי להתנצל!
דינה - בתמיכה מתמדת

מייקי69

New member
זה לא יום ארור!!!!!

ואני לא מרשה לך אפילו למלמל את זה! זה היה יום של קביעת גבולות. גבולות בין מי שהוא כאן על תקן "משתתף" או "חבר" לבין מי שהיא "מנהלת". לא תמיד קל ונעים לבלוע מרות, או חוקים, או גבולות. אבל זה מה יש. אני זוכרת ימים שבהם כתבת בפורומים אחרים, שהיו לך עצמך "תקלים" עם מנהלים. בחרת להשאר, בחרת ללכת, ולימים הפכת מנהלת. הבחירה נתונה כאן ומצויה בידי כל אחד מהמשתתפים. לא ירצו - ילכו. ואם את שומעת קולות מקולות שונים - ראי זאת כמחמאה. כמחמאה לרוח הפורום שאת מנהלת, כמחמאה לאנשים בו - על דעותיהם ועל תחושת החברות בינהם. לדעתי הרבה מאלה הם בזכותך. בלי שום קשר למהות ההחלטה שלך, או למהות ההחלטות שלך בכלל, אני וכולנו כאן רואים איך את מנסה ליישר קווים, מתלבטת יחד עם כולם על האופי, הצורה והחוקים. רומזת, מנערת (גם את עצמך), גוערת ומחמיאה. ואני, אישית, מתחברת לסוג זה של פתיחות וכינות. אז לא היום הזה, ולא אף יום שיבוא החל ממחר - אינו יום ארור. ואל תעצבני אותי!!! מייקי בפרץ של ביקורת-בונה! נ.ב. ואני עדיין שונאת שונאת שונאת את השם של הפורום הזה. אם כבר מדברים על רוע. (שוקלת ללכת למשרד הפנים ולהגיש בקשה לשינוי שם!)

ירקרק

New member
רציתי לדעת....

באווירת חג מבוסמת הייתי מת לדעת כמה היא משלמת לך על התמיכה הגורפת? האם התשלום הוא על בסיס שנתי חודשי דו-שבועי שבועי יומי ואולי בכלל את מתוגמלת לפי משפט מילה תו (תקן?) ואולי בכלל... "דודה פסיה" מכתיבה לך את ההגיגים הכל כך צודקים?! והכי חשוב לי לדעת... מתי את מסיימת את התפקיד? יש אפשרות לגשת למכרז לכל המרבה במחיר? ירקרק אחרי חצי בקבוק סמירנוף ובין הצצה להגשה מחזיק את הוינטלטור מול גחלים לוהטות חג שמח לכולנו !

מייקי69

New member
היא לא משלמת לי מספיק!!!!!!!!!!!!!!

עכשיו אתה יודע! נרגעת? לא? לך תוריד עוד כוסית, קנאי!!!!!

אש לי

New member
את מעלילה עליו

ואם לו תומכים אז היית נותנת לשניים שלושה לתמוך לכאוב אלא אם כן פחדת ממטר של הרבה תגובות שיקלי שוב בבקשה?

דבר הצופה(ים)

פסיפלורה היקרה(וגם למנהלים אחרים) ישנם דברים רבים הנכתבים בפורום זה.מחלקם אני נהנה ומחלקם פחות אך ההפריה ההדדית של צבעי יסוד שונים ,אפילו אם הם מנוגדים,יוצרת גוונים עוצרי נשימה. כך גם התבטאותם ומיזוגם של "מוזרים" בואי לא נשמור חוקיות מאולצת בואי נפתח ונזרום עם המילים אם תחייכי לאדם תמיד תקבלי חיוך חזרה הבהירי עצמך עם חיוך,חבקי אותו,תנסי... אופנוען ששולח חיבוק אוהד לפסי וגם הערכה על ניהול הפורום

למעלה