במצעים בקופות

דורי56

New member
במצעים בקופות

לפני כשבועיים היתי ב יינות ביתן קניתי מספר פריטים . בקופה הקופאית שאלה אם אני רוצה מבצעים מראה לי נס קפה באריזה דומה לעלית. שאלתי זה עלית . היא מסבירה לי שזה נס קפה של ארומה. שאלתי את מתכונת לארומה בתי הקפה? אמרה כן. נו טוב המחיר 11 שח מה יכול להיות רע!
קניתי. אתמול אני רוצה לפתוח (מזל שיש לי עוד נס קפה) אני רואה כתוב ארומה טיק והתוצרת....פולין יבואן איזה מישהו ממושב.?! התקשרתי אליהם הסברתי לקופאית הראשית שזה לא בסדר משתמשים בשם של עסק לא נכון. אמרה לי מה בעיה לא פתחתה(עם מבטה) תבאו נחליף! בסדר אבל לא להטעות צרכנים! בסדר, בסדר אנחנו נחליף מה בעיה? אוף מעצבן!!!!!!!

לי היה משהו דומה בשופרסל דיל

בכניסה - נציגה מציעה לי את שקית ההנחות - מקנה 20% על כמה חברות - אמרתי לה כי אין לי כ"א אלא כרטיס מועדון רגיל - היא אמרה שזה בתוקף אח"כ בקופה נאמר לי כי זה רק למי שקונה בכ"א שלהם - ואם אני רוצה השקית עולה 2 ש"ח - ואם אני משלמת על השקית אני מקבלת 20% הנחה - שילמתי על השקית ואז התברר כי לא דובים ולא יער - שום הנחה קיבלתי את הכסף של השקית בחזרה - זה היה פרינציפ - מה יש לי לעשות בשקית נייר שרשום עליה הלוגו של שופרסל? אבל ראבק - הטעיה אחר הטעיה

kdr

New member
מבצעי קו קופה

אני מחכה לקטע של סיום החשבון כשהקופאית מצביעה על המוצרים ומנסה להוסיף עוד שקל לרווחי החנות. זה השלב שאני מדבר פתאום בקול רם ושואל "את באמת מתכוונת לעכב את כל התור הזה כדי להציע לי מוצר שלא חשבתי לקנות ?". הקופאית בדרך כלל נכנסת למגננה, האנשים בתור דופקים מבט של "מתי תולים את הקופאית" ולאלה שבתור אחרי היא כבר לא מעזה להציע. הקופאיות שמכירות אותי נמנעות מלכתחילה להציע. אני הכי אוהב לעשות את הקטע כשאחד מהסגנים או קופאית בכירה מסתובבים באזור הקופה, אז אני מלהיב את התור בקופות השכנות להשמיע קולות חוסר סבלנות כשאני מתעניין בתכונות המוצרים, לאחר הסבר ארוך על שמפו למשל, אני מצהיר שאני לא חופף בכלל. שונא את המכירות המאולצות האלה, הרי אין מבחר של סוגי קפה למשל שניתן להשוות וגם איש לא יתחיל לבדוק כשכל המוצרים כבר בעגלה ובשביל 11 ש"ח הוא יכול כבר לצאת.

רק עכשיו אני מגלה

שאצלנו בכלל אין את הניג'וס הזה שנקרא מבצעי קופה. כנראה סומכים על האינטיליגנציה של הקונים.

דורי56

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מה רצית להגיד בזה לא הבנתי "רק אצלכם מנהלי הרשתות חושבים שלא תקנו מוצרים מהקופה - כי אתם אנשים (באזור שלך) אינטליגנטים?" באזורים אחרים כולם
. עד כמה שאני מכירה את נוהל השווק (ואני מכירה )אם יש מוצר שרוצים לשווק אז משווקים באותה רשת בכל האזורים. מה רצית להגיד שאני
תאמיני לי זו פעם הראשונה שנפלתי ברשת קשה מאוד להפיל אותי. יום מקסים לך

אני לא קונה ברשת../images/Emo20.gif ובוודאי שלא התכוונתי לכל

מה שהסקת. אם פגעתי - אני מתנצלת. מכיוון שאני לא קונה ברשת אלא בסופר מקומי (שיווק בכרמיאל), רק ההודעה שלך והתגובות לה הזכירו לי את קיומם של מבצעי הקופה המעצבנים האלה במקומות אחרים (כמה מהר מתרגלים לטוב). כולנו נופלים לשיטות שיווק כאלה ואחרות. אם הן לא היו עובדות - לא היו משתמשים בהן. החל מ"מתנה במקום הנחה", דרך "מליון תשלומים" ועד "שניים במחיר מיוחד" או "2+1". יום נעים

דורי56

New member
ממש לא נפגעתי../images/Emo24.gif

כל מה שכתבתי היה ברוח טובה. אני גם לא אוהבת כשמודיעים לי " זכית במתנה" אין מתנות חינם תמיד יש איזו מלכודת . אבל במקרה הזה הם משתמשים בשם רשת מוכרת כדי לשווק איזה נס קפה מסכן. זה מרגיז!!!!!!

שווק כרמיאל זה לא סופר../images/Emo8.gif

זו הייתה מכולת גדולה שגדלה . מנסיון העבר, לא זול שם בסל הקניות, רק במוצרים מסויימים. אלא אם כן הורידו מחירים. יש לי שכנה שקונה שם, השאלתי ממנה אורז, חברה לא מוכרת ולא טעים, אבל באמת,יותר צפונה מצאתי אורז מאותה חברה בעלות של -10 אחוז יותר. חג שמח אריאלה

עדיין זה לא הופך אותם לגודל סופרסל/מגה וכד'

וזה מה שנקרא בפי העם, סופר. כמו כן, סל הקניות שלך אינו כמו של כולם. אשמח לדעת אם יש לך השוואת מחירים למגה/ סופרסל וכד'.. אולי זה ישכנע אותי לקנות שם שאני בכרמיאל. כי אני נוטה לקנות בסופרים של הרשתות הגדולות. ברור לי שאת מתייחסת לסל קניות של משפחה עם ילדים קטנים, לי כבר אין קטנים, וברור שיש ילדים קטנים סל הקניות הוא שונה . אשמח שתרשמי לי רשימת מחירים: עוף טרי (מוכשר ) עגבניות מלפפונים קלמנטינות תפוזים שניצל תירס של זוגלובק אורז חומוס של רפי כהן 400 גר' חומוס אחלה שמפו/מרכך פינוק ביצים/מוצרי חלב ולחם זה כמו בכל מקום. במה את חוסכת ? אולי בחומרי ניקוי שאינם מותגים, ופירות,ירקות , ועוד מאכלים ששכחתי מה בנותי אכלו בילדותן.. שבוע נפלא

סל הקניות של כל אחד הוא לא כמו של כולם

ולכן דיברתי על הסל שלי מבחינת שטח - הוא ללא ספק באותו גודל כמו המגה וכו' בכרמיאל. לא ידעתי שיש תקן להגדרתו כסופר
אם זה מעניין אותך - תגשי ותעשי לך השוואת מחירים. בריאות ואושר.

אכן../images/Emo9.gif

אני אולי מושפעת מהתקופה שהם היו " מכולת " ולא היה כל כך נקי ומרווח. למרות שהייתי שם,לפני שנתיים, ולא מצאתי את רוב המוצרים שרגילים לאכול אצלנו. וכן,יש הבדלים גם ברשת מזון קטנה באזור הצפוני אלי, אך גם אין להם הכל, וכשלא גרים בעיר, המרחקים די גדולים להתרוצץ ממקום למקום. במיוחד בחורף
אך גם בקיץ. הרי אנו יודעים שהרגלי צריכה, לא משתנים ביום אחד... חג אורים שמח בריאות ואושר גם לך

למעלה