במערת התשוקה.....

dunisus

New member
במערת התשוקה.....

לוקח לי אחר הצהריים חיובי.נוסע לנמל..."......מאיר מתנגן לו ברקע,אני על ההגה כבר 7 שעות,מחפש את עצמי, את קיומי ,אותך.הדרך בכבישי הצפון מפותלת וחשוכה למרות שעדיין יום לפי הזמן האנושי,הבטן מתחננת למשקה,כבר 24 שעות שלא בא משקה לפי ,מהרגע שהחלטתי לצאת מהבית ולהשאיר שם אישה מרירה וצעקנית,את השעות הראשונות עוד העברתי עם עצמי לבד בגינה.ואז האוטו קורא לי."בוא.עלה עלייי.קח אותי ."ואני כמו אדיוט עולה ונוסע.....לא יודע איפה אני עכשיו משהו ליד ראש פינה נדמה לי.רואה על גבעה איזה אור מרצד ונכנס פנימה.מין בר מסעדה שאפשר למצא רק בראש פינה כנראה.זוג מבוגר צוחק בקול רם בחוץ.נכנס פנימה .היא עומדת לה שם כמו איזה מטען חשוד לידד דוכן סוויס אייר.אני תוקע בה מבט חודר......אין כלב מיוחם במקום.היא מחייכת את חיוך הקסמים שלה ואני כבר שבוי .והגוף מתחיל בתהתליך ההורמנולי שסופו כאילו נכתב מראש...מסתכל אחורה ורואה מערכת תופים.ולפניי אחד הברים המרשימים בארץ..סיגלס מאלטים שכנראה גם אם הייתי חוזר בגלגלול הבא לא הייתי זוכה לטעום את טעמם השמיימי.... מתיישב מולה והיא עם החיוך כאילו קוראת את מחשבותיי ומוזגת לי איזה גלןפידיך לפתיחה..."מתופפת ?" אני שואל..."רק כשאני נכנסת לקצב ."היא מתריסה.....מסתכל בעיני החתול שלה ובחיוך שלא מרפה מאף שריר בגופי....וניגש אל התופים.נותן אחת על המצילתיים והיא עוזבת את הבר ומתקרבת.עוד אחד על התוף הגדול.וגופה מתחיל להתפתל אל מול עיניי....היא מתקרבת בצעדי ענק נעמדת מאחורי ועל כל מכה שאני מנחית על המערכת היא שולחת עוד ליקוו אל עבר האוזן והצוואר......חמימות שמקורה או בגלןפידיך או בעובדה שהיא מתחילה להפשיט אותי מתפשטת לי בכל הגוף....אני נעמד והיא מצידה תופסת את הגינס בשינים ומוריד לי אותו יחד עם התחתון מהגוף.אני מסתובב .מדבירק אותה אל הקיר..ומעביר את הלשון שלי על צאוורה .משם במורדות הצאוור אל הרריה המושלמים כשכל פטמה מזדקרת לי בתוך הפה....בלי שאשים לב מכנסיה יורדים..אוהלשון שלי ממשיכה בניווט ומגיע אל מחוזות הערווה הרטובה שלה.אפילו למיץ שלה יש טעם של בורבון...אני נעמד מולה בחזרה ומתחיל לנשק אותה .יד גולשת לי על הגב.בעדינות מוזרה .ופתאום אני מרגיש את האצבע שלה משחקת לי עמוק ברקטום....אאני מרגיש מין בהלה אבל גם עונג אלוהי ונותן לה להמשיך עוד קצת........הרקטום שלי משתגע מהנאה מהאצבע החודרנית שלה.....עד שאני הופך אותה היא נשענת עם יד אחת על המצילתיים ויד שניה על התוף הבינוני......מפסקת את רגליה.וצועקת לי."למד אותי לנגן.למד אותי לנגן....... ".אני מכניס את הזין הזקור שלי אל תוך כוס הוויסקי שלה..ועם כל תנועה היא דופקת עוד צליל על התופים......אני מנסה להתאים את עצמי לקצב שלה.ומתחיל לזיין אותה בסיבובים של הזין.....כשיד אחת שלי מפליקה לא על התחת המדהים שלה...עוד סיבוב ועוד סיבוב.והיא נאנחת אנחות שרק מלאכיות יכולות להשמיעץאנחות שמגיעות עמוק מתוך התריסריון שלה...אני ממשיך לזיין אותה ולא רוצה לגמור לעולם...אך היא מכווצת את הישבנים שלה ולוחצת על הזין שלי תוך כדי ניגון מרשים של מטלליקה או הבי מטאל אחר.....היא ממשיכה לכווץ ולוחצת לי את הזין כאילו היה גומי לעיסה.אני כבר לא עומד בזה........מסובב אותה מכופף אותה והיא בולעת בחדוה את טעם החיים.......צמאה הבחורה.מוציאים הרבה אנרגיה בתיפוף.

למעלה