במסגרת הפינה- עשי זאת במו ידייך

• פותח הנושא t32
  • פורסם בתאריך

t32

New member
במסגרת הפינה- עשי זאת במו ידייך

אני מברכת את עצמי לרגל יום הולדתי החל היום- איזה כיף לי! עוד שנה מתחילה. היום הוא היום האהוב עלי בשנה, אבל מכיוון שאני דוגלת בהדוניסטיות - אני מתכוונת לחגוג כל הסופשבוע. מתנות, מסיבות, בילויים כאילו אין מחר. האלכוהול יזרום כמים......

eyperyן

New member
מזל טוב ליומולדת

מליוני ברכות ואיחולים ליומולדת. מאחלת לך רק טוב ומה שתרצי לאחל לעצמך, וכמובן תהני בחגיגות. עינת

eyperyן

New member
כן, זמנית

אני נופשת אצל ההורים שלי וזה הניק שלי במחשב שלהם. אני אותה תפלצת בשינוי ניק. והכי חשוב, שקט לי ורגוע לי במושב.

איזה כיף במושב מה?

אני אמנם בעבודה עכשיו, אבל הבית הקטנצ'יק שלי במושב רק מחכה לי שאחזור אליו אחה"צ. מוצאת שקשה לי מאוד להיפרד מהשקט והשלווה והציוץ של הציפורים בבוקר. תהני מכל רגע.

eyperyן

New member
בהחלט כיף

מעולם לא הערכתי את הרוגע והשקט הזה יותר מעכשיו. מאחר שגדלתי במושב התייחסתי לזה כאל מובן מאליו ואפילו היתה תקופה ששנאתי את זה שצריך לנסוע חצי שעה בשביל כל סידור קטן (בנק, קניות וכו'), אבל עכשיו אני כל כך רוצה למצוא לי בית קטן במושב במרכז.

odeliaremos

New member
יפה לך כל הכבוד ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

יום הולדת שמחה שתהיה לך אני מאחלת לך רק את הטוב וא תהכי טוב .יופי לראות ככה שאת לוקחת את העינינים לידיים וחוגגת כמה שרק אפשר כי יום הולדת יש רק פעם בשנה אני מרימה למענך
שתהיה לך שנה טובה ורק אושר ואהבה וגם אם יהיו ימים לא קלים שיהיה בך את הכוח לנצח אותם גם ולעבור את זה.

למעלה