במסגרת הניסיונות

במסגרת הניסיונות

ותוכנית הלימודים ואחרי שירשור על שלישיות רביעיות וכו מה דעתכן נשים בחבורה ללכת על ניסיון מיני של אישה עם אישה ? יש כאן בנות שניסו את החוויה ? יש המלצות בתחום?

אפשר לחשוב איזה סיפור זה...

בא לך? לכי על זה. מה יעזרו לך חוויות של אחרות? הרי אחת לסבית וחברתה לא יכולה לדמיין את עצמה עם נשים. אז מה זה משנה? תהני.

בשאלה המקורית ביקשת המלצה

והמלצות, כמו כמעט כל דבר ותחום בסקס, תקבלי כמספר המגיבים... מה שאני אומר, ואני מתנצל אם זה יצא כתקיפה, זה שתעשי מה שבא לך. את רוצה לנסות אישה? הרי אף חוויה והמלצה שתקבלי לא יעלימו לך את החשק הזה... אז פשוט לכי על זה. הלכתי לישון, מאוחר לי. לילה.

מקודה

New member
לא כתבת פעם שאתה אתאיסט?

אתה לא חייב לענות אם אתה לא רוצה, אבל מעניין אותי לדעת (סתם סקרנות גרידא), איך זה שבן אדם שלא מאמין שאלוהים בכלל קיים, כותב בחתימה שלו: "אלוהים, רק שמור אותי מאוהביי, כי משונאי אשמר בעצמי"...

כי ככה אני מכיר את הביטוי

אני באמת אתאיסט, באופן מוחלט. אבל כמו שאני אומר "השם ירחם" או "שאלוהים יעזור לך", החלק של ה"אלוהים" פחות משמעותי. היה סיפור קצת הרבה מלוכלך פה בסופ"ש, והפתגם הזה יושב לי בול. סביר שהוא יוחלף בקרוב, ולא יצרוב לך בעין... ויפה לך לעקוב :)

מקודה

New member
הבנתי...

זה לא צורב לי בעין, שאלתי מתוך סקרנות נטו. לא כל כך עוקבת... אני משתעממת מהר מאוד, אז אני קופצת מפורום לפורום.

רק עוד דבר קטן

אני מאוד אוהבת את המגע עם גברים סקס עם אישה לא במקום סקס עם גבר אלא כתוספת לגיוון

את מרגישה צורך להצטדק על משהו?

כאילו, זה לא שנאהב אותך פחות או נראה אותך באור אחר... אנחנו ילדים גדולים ונקבל אותך עדיין. לא נזרוק אותך מהמיטה אחרי זה.

חופ שיה

New member
תוכנית לימודים !!!???

אני לא יכולה לומר למישהי אחרת ללכת על ניסיון מיני עם בחורה, כמו שמליס אמר זה משהו אישי של כל אחת ולא איזה שהיא אבן דרך בחיים שצריך לשים עליו V. מעולם לא התעניינתי מינית באשה , זה היה רחוק ממני אלף שנות אור, אבל עם השנים וההתפתחות המינית והמחשבתית שלי , התחלתי להתבשל בעניין נשים ולאט לאט קלטתי כמה אשה זה דבר יפה ומופלא, ניסיוני המיני איתן גרם לי להבין שאני : 1. עדיין מעדיפה גבר.:) 2. משחק מיני עם אשה מעורר תשוקה כללית אצלי- ובמילים פשוטות - אשה כמשחק מקדים לגבר יכול להיות מעורר ביותר עבורי. המלצה שלי- לזרום עם הרעיון , בהתחלה במחשבה (פנטזיה) ולאט לאט נסי להעביר את זה למציאות , תתחילי בלנסות להסתכל עליהן אחרת ממה שאת רגילה , ממה שחונכת אולי אז תמצאי שאת מתחברת גם למיניות עם אשה.

תודה לך../images/Emo140.gif

כמוך גם אני מרגישה את אותה ההרגשה וכמו שכתבתי קודם זה עלה אחרי שיחות פתוחות עם חברות קרובות שרצו ורוצות גם הן לחוות את החוויה אולי יתמזל מזלי למצוא את האחת שמתאימה לי לצורך הניסיון וגם אני מרגישה שזה לא יבוא במקום סקס עם גבר

zugzexi

New member
גם אני

רוצה להתנסות עם בחורה. בגלל שאני קצת ביישנית וקצת מפחדת אני מעונינת שבן זוגי יהיה נוכח. אך כעקרון כל המצב הזה שאנחנו נמצאים בו הוא בשבילי ולא בשבילו.

למעלה