ההתלבטות תמוהה ההחלטה קלה
למה את מתלבטת??? רישמי לפנייך את כל הבעד ונגד לכל מועמד ותיוכחי לדעת שההחלטה קלה. אני אשתדל לעזור. בני בעד – ליכוד (אמנם "מזויף" אבל ליכוד). לצערי אני לא מוצא עוד בעד. נגד – השכלה אין, ניהול אין, ביצועים אין, הוא כבר מכהן שנה ולא נעשה דבר (וגם בקדנציה הקודמת שלו לא נעשה דבר). תקציבים שעומדים לרשות לוד לא מנוצלים כי אין מי שיכין תכניות על מנת לקבל את התקציבים. לא מסוגל לנווט, לא מסוגל להחליט. גבי בעד – יו"ר האיזור בהסתדרות, השכלה סבירה (על הניר), יודע לדבר (אלוף בהבטחות), עזר להרבה עובדים (שמור לי ואשמור לך), חזק באופוזיציה. נגד – דו"ח מבקר המדינה מצביע על אי סדרים, העלמת מידע, מקורות כספים לא ידועים (למי הוא חייב???), אלוף בהבטחות ובקומבינות, מי שבאמת מכיר מקרוב לא יתמוך בו לעולם. הכשיל את ה רה-אירגון בעירייה מסיבות פוליטיות. הפוליטיקה והכסא קודמים לטובת העיר. עמוס בעד – השכלה תואר ראשון ושני, קורס פו"מ ועוד, אל"מ (מיל.) במודיעין שרק מוצלחים באמת מגיעים לשם, ביצועיסט איש שטח, לבנון, טרור וכד', מועצה לביטחון לאומי, חברת יעוץ פרטית מצליחה, לא מחויב לפוליטיקאים המקומיים, לא איש של קומבינות, אין הבטחות ואין התחייבויות, נחוש, ראש פתוח. נגד – עזב את לוד לתקופה ארוכה (אבל חזר לקראת הבחירות), ללא ניסיון מוניציפלי (אבל בני רגב עם20 שנים בפוליטיקה וגבי אסרף עם מעל 10 שנים רק דירדרו את העיר והוכיחו שאינם מסוגלים). יש בארץ דוגמאות דומות שהיצליחו בגדול – יואל לביא, טרנר ועוד. בני וגבי בעירייה ובמועצה המון שנים ומה יצא לנו מזה??? כלום. עיר בהתדרדרות. אנו עוברים ממשבר למשבר, הגרעון גדל וכד' אם אחד מהם יבחר ההתדרדרות רק תמשיך. אשמח לשמוע את החלטתך.