במי תומכים הערבים?

במי תומכים הערבים?

האם מישהו יודע להגיד מה בדיוק קורה עם הערבים? מה הדילים?

ובמי תומכים ...

הבוכרים האתיופים הרומנים הצ'רקסים האנגלו-סכסים הדרום אמריקנים שכחתי מישהו מהמגזרים? בואו נתחיל לפצל את העיר שלנו לעדות, דתות וארצות המוצא ונבדוק מה כל אחד בוחר.

aaam

New member
במי אמא../images/Emo150.gif

מה את אומרת אמא בד"ר יגיל בודדים בבני רגב מעטים בלבד (את בתוכם) אז נותרו עוד שתיים עמוס וגבי במי יתמכו תושבי העיר החכמים כל זאת נדע בפרק הבא ושלא יעבדו עליכם

zivsb

New member
../images/Emo140.gifAAAM אתה משתפר

ואני מרוצה עוד תפתיע באוניברסיטה עלה והצלח

zivsb

New member
לרעייתך החוגגת היום../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif|בלו

ליום הולדתך שפע ברכות ואיחולים ביום שנולדת היה היום המאושר בחיי ומאז זה נמשך

אני עדיין לא הצהרתי במי אני תומכת

קודם כל כי עדיין לא החלטתי. אני נמצאת כרגע עם 40 וכמה אחוזים שעוד לא החליטו או לא רוצים להגיד במי יצביעו בבוא היום. אני עדיין לא החלטתי במי להצביע ויכול להיות שהבחירה הסופית תעשה מאחורי הפרגוד אל מול הפתקים כשהמעטפה ביד אחת והיד השניה מגרדת את הראש בנסיון סופי להחליט. נכון לעכשיו אני לא רואה שום אופציה טובה. אולי אני אחכה למשיח ודי.

aaam

New member
לאמא בריבוע../images/Emo150.gif

על פי כל הסימנים והתגובות כבר החלטת אבל אנחנו מבינים אותך קשה להיות בצד המפסיד עדין יש לך זמן לגרד את הראש ולחשוב היטב בקלפי האם לשים ידך על הפתק המפסיד שהורס את העיר כבר 20 שנה או לתת תקוה חדשה ולבחור באחד מהשנים המובילם ולקום לשחר של יום חדש בעיר הזאת

ההתלבטות תמוהה ההחלטה קלה

למה את מתלבטת??? רישמי לפנייך את כל הבעד ונגד לכל מועמד ותיוכחי לדעת שההחלטה קלה. אני אשתדל לעזור. בני בעד – ליכוד (אמנם "מזויף" אבל ליכוד). לצערי אני לא מוצא עוד בעד. נגד – השכלה אין, ניהול אין, ביצועים אין, הוא כבר מכהן שנה ולא נעשה דבר (וגם בקדנציה הקודמת שלו לא נעשה דבר). תקציבים שעומדים לרשות לוד לא מנוצלים כי אין מי שיכין תכניות על מנת לקבל את התקציבים. לא מסוגל לנווט, לא מסוגל להחליט. גבי בעד – יו"ר האיזור בהסתדרות, השכלה סבירה (על הניר), יודע לדבר (אלוף בהבטחות), עזר להרבה עובדים (שמור לי ואשמור לך), חזק באופוזיציה. נגד – דו"ח מבקר המדינה מצביע על אי סדרים, העלמת מידע, מקורות כספים לא ידועים (למי הוא חייב???), אלוף בהבטחות ובקומבינות, מי שבאמת מכיר מקרוב לא יתמוך בו לעולם. הכשיל את ה רה-אירגון בעירייה מסיבות פוליטיות. הפוליטיקה והכסא קודמים לטובת העיר. עמוס בעד – השכלה תואר ראשון ושני, קורס פו"מ ועוד, אל"מ (מיל.) במודיעין שרק מוצלחים באמת מגיעים לשם, ביצועיסט איש שטח, לבנון, טרור וכד', מועצה לביטחון לאומי, חברת יעוץ פרטית מצליחה, לא מחויב לפוליטיקאים המקומיים, לא איש של קומבינות, אין הבטחות ואין התחייבויות, נחוש, ראש פתוח. נגד – עזב את לוד לתקופה ארוכה (אבל חזר לקראת הבחירות), ללא ניסיון מוניציפלי (אבל בני רגב עם20 שנים בפוליטיקה וגבי אסרף עם מעל 10 שנים רק דירדרו את העיר והוכיחו שאינם מסוגלים). יש בארץ דוגמאות דומות שהיצליחו בגדול – יואל לביא, טרנר ועוד. בני וגבי בעירייה ובמועצה המון שנים ומה יצא לנו מזה??? כלום. עיר בהתדרדרות. אנו עוברים ממשבר למשבר, הגרעון גדל וכד' אם אחד מהם יבחר ההתדרדרות רק תמשיך. אשמח לשמוע את החלטתך.

מבחינתי ליכוד והסתדרות = נגד

תוסיף לזה שממה שהבנתי רגב לא היה ליכוד בימים עברו ולא ברור לי איך מסתדר שמערכניק יהפוך לליכודינק ככה פתאום. הסתדרות - אני אלרגית אליהם בגלל השביתות שהם עושים על חשבוני. בגלל שביתות ההסתדרות אני חייבת כספים לעירייה. בזמן שהגננות שבתו אני שילמתי לעירייה שכר לימוד וגם למטפלת שישבה איתן בבית שאני אוכל להמשיך לעבוד. אז אני לא בעד ליכוד ולא בעד הסתדרות. אני לא אוהבת גם אנשי צבא שמנהלים לי את החיים. הספיק לי מפקדים בצבא אני לא רוצה מפקדים בראשות העיר בה אני גרה. האם לעמוס חג'ג' יש נסיון בחיים האזרחיים? מה זה אומר חברת יעוץ פרטית? מה עשה בה? כמה זה נותן לו נקודות זכות בדרך לראשות העיר? אני אשמח לשמוע עוד על נסיונו האזרחי. מה לגבי המועמדים האחרים? הם אל חשובים ולא נחשבים?

dron a

New member
תגובה להתלבטות!

כנראה שאצלך לעשות ממועמד מסוים מלך, זה ענין של מה בכך, ולעומת זאת להשחיר מועמדים אחרים זה גם ענין של מה בכך. כל האמצעים כשרים, גם אם העובדות הם שקריות וגובלות בלשון הרע. אין ספק שאותם דוגמאות של גנרלים דגולים אפשר להוסיף: רב אלוף "אהוד ברק", רב אלוף "רפאל איתן", אלוף "יצחק מרדכי". מה שמראה שלא כל גנרל הוא גם פוליטקאי מהמעלה הראשונה. ותחשוב על זה!!!!!!!!!!!!!!!!!. נ.ב. שנה טובה לך ולכל בני משפחתך.

dron a

New member
תגובה לחרד ללוד

אולי תשאל אותם. סביר להניח שהם יתמכו במועמד שלא מבטיח למרר את חייהם עוד יותר ממה שהם כיום.

ג ו ב נ י

New member
../images/Emo103.gifמי המועמד? המועדף

יש כאלה שזוכרים את המעמד ושם נאמר:"אבי יסר אתכם בשוטים? אני איסר אתכם בעקרבים" והוסיף: "קוטני גדולה ממותני אבי" זה לא מבחן בהבנת הנקרא ומלבדך מתי מספר יבינו או יזכרו אנחנו צריכים אדם ראוי לי אישית לא איכפת מה הוא אוכל? מה הוא שותה? ומה הוא קורא? אדם ראוי להנהיג את העיר ואם את לא מבינה? רוצי לכיתה!

genesis

New member
תמיכת הערבים

אני לא יודע במי תומכים הערבים , אבל דבר אחד אני בטוח . הערבים לעולם לא יצביעו עבור מועמד מולדת ניסים דהן . הקולות שיקבל מועמד זה יהיו קולות נטו של יהודים בלבד. לכן חייב המועמד ניסים דהן לקבל כמה שיותר קולות מהמגזר היהודי , שבטחון העיר חשוב לו. איציק

למעלה