במי הוא מאוהב? קלואי?לאנה?

במי הוא מאוהב? קלואי?לאנה?

זה ברור שקלארק מאוהב בקלואי אבל זה עוד יותר ברור שהוא יהיה עם לאנה ---כל כך תופעת דוסון קריק . כולם חושבים שהוא מאוהב שלאנה--הוא כמעט בלבל אותי גם , אבל לפי דעתי הוא בעצם מאוהב בקלואי!

SaberTooth

New member
נכון, הוא מאוהב בלקס.. (רצוי לקרוא)

הוא מואהב בלקס והם שוכבים ביחד כל הזמן. הוא רק מעמיד פנים שהוא מואהב בלאנה כדי לבלבל את כולם, שלא יחשבו שהוא הומו. ולגבי קלואי - קלואי יודעת את הסוד האפל של קלארק (שהוא מאוהב בלקס, דאא...), קלואי לא ממש פופולרית, אז היא סוחטת אותו ואומרת לו שאם הוא לא יסתובב איתה בבית ספר ויעמיד פנים שהוא מחבב אותה, היא תספר את הסוד שלו (שהוא מאוהב בלקס) לכל סמולוויל. בעצם קלארק שונא את קלואי.

Lizz

New member
אתה לא הראשון,

והרבה אנשים כתבו את הסיפור הזה בכבודו ובעצמו, רק עם פחות סרקאזם ויותר תיאורי עלילה. :)

casperit

New member
לקס סטרייט!

קלארק סביר להניח הומו (נו פיט) אבל לקס סטרייט! די די די לקסי סטרייט ורק אני יכולה לדעת את זה:) יעל

talytal

New member
מבחינתי...

שיהיה ביסקסואל. אם זה אומר שאני יכולה להמשיך לפנטז על קומבו לקס/קלארק איתי באמצע!

KerenWelling

New member
כאילו....מה?!?!?!?!?!?!

אתם מרגישים טוב?!!? מאיפה לכם הרעיון שהוא אוהב את לקס?!?!!?!?,כאילו......מה???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא אוהב את לנה וזה כזה ברור.... ואם הוא הציל את לקס, אז הוא הציל אותו בפעם הראשונה כשהוא בכלל לא ידע מי הוא!!!!! וחוץ מזה הוא מציל את כ-ו-ל-ם!!!, אז הוא אוהב את כולם?!?!?! ולקס מראה כלפיו חיבה....כאילו דה........האיש הציל את החיים שלו!!!!!, הם הפכו לחברים טובים!, אני לא מבינה מה הסיפור שלכם?! אני אישית בעד שקלארק ולנה יהיו ביחד!, זה עושה לי טוב בלב וחיוך כשיש את הקטעים האלו... נ"ב: נכון שזה הורס אתכן כשטום מחייך?!?!?!?!!??!!!?!אאאאאאאאהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.....................

Lizz

New member
כאילו.. להירגע?

אז את חושבת ככה, ואנחנו לא, ודי. אין על מה לצעוק פה. דרך אגב, "כל הדמויות בכל הפנדומים הן בי עד שהוכח אחרת"... משפט שצריך לשנן :)

casperit

New member
לא. זה לא הורס אותי.

הורס אותי כשלקס עושה כזה מבט... אווווווו והוא לא אוהב את לנה הוא אוהב אותי דההההההההההההה אם כבר אז קלארק אוהב את לקס. יעל

SaberTooth

New member
בכלל לא הורס אותי...

זו רק בדיחה
למה לצעוק
למה להתרגש
בכלל לא הורס אותי שטום מחייך, כשהו מחייך אני בדרך כלל חושב "כמה מזוייף...
" או "איך לעזאזל יש לו שיניים כלו לבנות
" ואז אני הולך לפינה ובוכה חצי שעה שאני לא נראה ככה
(זה היה בצחוק, לי שלא הבין *שיעול*KerenWelling*שיעול*)

talytal

New member
די להתרגש ולנפח מחוץ לפרופורציות

יש מספיק בנות בפורום הזה שנמסות כל פעם שחצי בוהן של טום מופיעה בפריים, ויש גם כאלה שמפתחים פיקסציות על נושאים טיפה פחות טהורים ומבהיקי שיניים. לדעתי יש מקום לשני המחנות, ואין שום צורך להתעצבן. לא לטעמך? אל תגיבי. ורק לידע כללי- בין כותבי סיפורי המעריצים בסידרה (פאנפיקים) יש רוב כמעט טוטאלי לסיפורי קלארק/לקס, ויש מעט מאוד (מאוד!) סיפורי קלארק/לאנה. תעשי את החשבון ותצאי מההלם.

למעלה