במי אתה תומך צ'וך?

yonib1231

New member
במי אתה תומך צ'וך?

כתושב צורן שרואה בשנים האחרונות לאן התדרדר היישוב מבחינת הפיתוח, הניקיון והבטחון האישי אני רואה בך, צ'וך, שמוביל רשימה של אנשי צורן למועצה כמי שעשוי להניע תהליכים. אם זאת רשימה של אנשי צורן, חזקה ככל שתהיה, לא תוכל להניע תהליכים אם ראש המועצה יתנגד להם (מה לעשות - ראש המועצה המכהן הצליח להוכיח את זה). כתושב צורן חשוב לי לדעת: 1. באילו פרוייקטים או פעילויות היית אתה, או מי מרשימת המועמדים שלך, מעורבים ב-5 השנים האחרונות שהיית במועצה? 2. במי אתה תומך לראשות המועצה? 3. אילו פרוייקטים אתה ורשימתך מתכוונים לדחוף ליישום עם כניסתכם למועצה?

Master Stav

New member
אתה באמת מצפה לקבל תשובה ?

שאלתי אותו אישית ונופנפתי במועל יד....עזוב ....לא רציני ..כך אמר ונתן גז בג'יפ שלו

yonib1231

New member
האם להמתין לתשובה

אני בהחלט ממתין לתשובה שלו ושל אנשי הרשימה שלו. ככל הנראה קולי אינו מספיק חשוב להם או לחילופין הם תומכים במקרה הטוב במועמד מקדימה שאינו ראש המועצה המכהן ואז אני לא מבין איך רשימה שמתהדרת בהיותה נציגת צורן תומכת בנציג מקדימה. ובמקרה הרע ביותר צ'וך ואנשיו תומכים בגולברי ואז בהחלט אין נושא לדיון מכיוון שגולברי שיתק את צורן בחמש השנים האחרונות. אם לשפוט לפי מספר 5 ברשימה של צ'וך: הצבעת יחד בתנופה קיבלת גולברי ודנת את היישוב לעזובה וקיפאון

abira sharon

New member
איך קוראים לצוח בפורום הזה? אני רוצה לקרוא את

התשובות שלו.

yonib1231

New member
כי הוא לא סופר אותנו ממטר

אנחנו טובים רק בקלפי. אבל אפשר למכור אותנו בנזיד עדשים כשנוח לו. לפחות אפשר להתנחם במספר 5 ברשימה של צ'וח, גיל שאותו הוא מעדיף לשלוח למטווח הברווזים כי הוא ממילא לא נמצא במקום ריאלי ברשימה.

למעלה