במילה אחת: א-כ-ז-ב-ה

D.O.D

New member
במילה אחת: א-כ-ז-ב-ה

התאכזבתי... באמת... עם כל הכבוד שיש לי לקובי (ומי שמכיר אותי יודע שיש לי כבוד אליו מפה ועד הירח) התאכזבתי... קודם כל, זה היה פלייבאק, אני ציפיתי להופעה חיה כמו שצריך שלא ישימו את הדיסק ויגידו להם להזיז את השפתיים... עוד משהו זה שיואב הזיז את השפתיים מתי שהוא לא היה צריך, מה שהבליט את זה... הכל היה נחמד, אבל זה שזה לא היה כמו שציפיתי הרס, ובגדול אבל כבוד על ההופעה! גם ראיתי אנשים ששרים את השיר הזה בקהל... זה היה נחמד ו...זהו, כבוד על ההופעה, ותמשיכו ככה ללכת בכיוון החץ ובשם השם סלאמתאק! תבדלו לחיים ארוכים

2gt

New member
צודק בהחלט - אכזבה!!!

מה זה זה אחד היבשים לא כמו בהופעה למשל כמו בהופעה שלו בקאסטל אבל לדעתי זה עדין מצוין כי עצם השתתפותו שם זה כבר טוב היפ הופ ציוני שולט!!!

לדעתי היה שיפור ענק מהופעה הקודמת

שלהם בטלוויזיה ( יצפאן - למי ששכח ) רק חבל שכול פעם שהם מופעים במקום עם מדיה רחבה , הם שרים את חי מיום ליום, יש לקובי עוד כמה שירים שיכולים לתפוס , צריך לנסות לחשוף את הקהל לעוד כמה שירים. נושא אחר - בויאקה יצא לי לשמוע את השיר יאלה כפיים בפעם הראשונה לפני כמה ימים וחשבתי שהוא לא נורא כול כך כמו שמ"ס אנשים בפורום אמרו עליו והיום יצא לי לשמוע אותו שוב עם חבר והוא שאל אותי ברצינות " מה זה הפירסומות הזאת " אני שפוט?

G פורס

New member
צודק במאה אחוז.

חבל על הפליי בק עדיף כמה שיותר הופעות חיות. אני כל הזמן אומר לחבר שלי שהופעה חיה בראפ זה דבר מדהים. זה שיר אחר לגמרי, זה פי אלף יותר אנרגיה. אז באמת כדי לנצל את זה. מצד שני, מי אמר שההחלטה הייתה של קובי, מומי ויואב? הייתי אומר כבוד על ההופעה אבל אני שונא את המילה הזאת. יופי של הופעה.
G-Force.

לא הייתי אומר שזאת הייתה אכזבה כזאת

גדולה , הרי ראית איך הקהל "הריע" להם , ואיך אנשים אשכרה שרו תמלים ביחד איתם.. אז , אוקיי אז היה פלייבאק.. כנראה שהמפיקים או כל אחד שמחליט החלטות כאלה או אחרות הורו להם לשים פלייבאק.. ביג דיל!! כבוד גדול על הפידבאק הענקי שסאב\מומי\הצל קיבלו ובכלל "קהילת ההיופ הופ הישראלית"

יאנג אי

New member
זה ט-ל-ו-י-ז-י-ה

נראה לכם סאב בחר מה הוא עושה שם לא הם אומרים מה לעשות ולשיר וגם הם קובעים שהוא יעלה על פליי בק

D.O.D

New member
אחי, אין לי בעיה עם סאב, חס וחלילה

פשוט אמרו שסאב מופיעף מן הסתם שיערתי שזה יהיה השיר הזה ולא מתוך בחירה של סאב דווקא פשוט אני ציינתי את הפאשלה של ההפקה של כל העניין הזה... לפחות שידליקו את המייק ביחד עם הפלייבאק כי כשהצל חיזק אותו בכמה משפטים ולא שמעו את זה זה היה מבעס תחת... ומראה שזה פלייבאק וגם רואים איך מומי לוי מקשיב טוב טוב בשביל לראות מתי הוא נכנס ברקע... כדי שלא יהיה פאשלה חפיף, סך הכל הם עשו את זה מצויין, למרות כל ההפקה שהיתה א-כ-ז-ב-ה רק רציתי להגיד שאם זה היה בהופעה חיה זה היה הרבה יותר טוב...

אפילו שזה היה פלייב באק...

it was nice זה היה נחמד ליראות אותם שם על הבמה מקבלים עוד פירסום! והיה נחמד ליראות את אלה שידעו את המילים1 נלה

דיי מבאס דרך אגב...

שהיה רק שיר אחד לדנה אינטרנשיונל נתנו לשיר יותר משיר אחד... נלה

BIGO-G

New member
הוא לא ?

וואלה עכשיו ניפצת מיתוס עתיק יומים. ביגו מסטול אך חושש לחייו ברגעים אלו.

gimel

New member
בשתי מילים: ל-מ-י א-כ-פ-ת?

לראות רוסיות אנורקטיות/בולמיות/גם וגם (מחק את המיותר) בנות 11 ששאיפתם היא לשלב את הדוגמנות עם לימודי רפואה (קודם צריך בגרות מותק) ואת המנחה האולטימטיבי, האליל, הגדול, הענק, השווה (במבטא צפוני, כאילו שיואו)- אקי אבני, ואת מיטב הזמר הישראלי, והשוס הגדול של הערב- שיר הערסים/פרחות החדש (הכל יחסי), ´חי מיום ליום´ בביצוע לייב, שלא נומר פריסטייל. גימל, שתוהה למה הזיזו את גלגל"צ ל739, מה רע ב780?!

A&A

New member
חוץ מה שהשיר לא היה קשור

והיו צריכים לבצע את TA ל LA כי אם לא שמתם לב כל הערב היה דאנס קיצבי ולחי מיום ליום אין שום קצב קרוב לזה, אז היו צריכים שיר הרבה יותר מהיר שיתאים כי כאילו שפיתאום הפסיקו את המוסיקה כשהוא עלה (עם כל הכבוד לשיר הענקי הזה), ומאוד, אבל מאוד התאכזבתי מהפליי באק כי באמת כשנותנים הופעת ראפ בחי זה יוצא שונה לגמריי.... זה מה יש... The-A

m.n

New member
אני דווקא אהבתי!

הוא נתן הופעה טובה רק שהפלייבק היה מוחצן מדיי... אבל אל תהיו קטנוניים עצם העובדה שהעלו את סאבלימינל זה כבר נותן כבוד להיפ הופ הישראלי! סך הכל זה נתן לו עוד פרסום ואנשים שידעו את המילים נתנו עוד כבוד

**yoav**

New member
למרות שראיתי רק מהפזמון האחרון,

לא לקח לי הרבה זמן להבין שזה פלייבק, וממש חבל מה זה צריך להיות??

יאנג אי

New member
קשה לכם להבין אה

חברה זה לא בחירה של סאב סאב לא בחר אם מה הוא עלה ואני בתוח שהוא היה עולה אם האדריכלים אם הוא יכול לבחור!!! אבל יש מפיק לערב שרצה את חי מיום ליום וכאן זה נגמר גם ככה לגבי הפליבק אז די לרדת אליו זי היה אחלה של הופעה ותדבר היום על דברים חשובים כמו הדיסק של בויאקה

double M

New member
...........

כמה דברים: 1. באמת קצת באסה שזה היה פלייבאק כי יש יותר אנרגיה בהופעה חיה, אבל אני די בטוח שזה לא אשמתו, אלא שמישהו מלמעלה קבע את זה. 2. ראיתם את זאת שזכתה? איזה מכוערת!! על הרגע הראשון שראיתי אותה דחפתי את כל היד לפה כדי להקיא , ואחרי זה ראיתי שהיא זכתה, בכלל התפלצתי. 3. שמתם לב לחליפה של אקי אבני? "המוסכניק לתוך האלף".....

למעלה