במיוחד לשלי

דנץ תוהה אם אלו המילים האמיתיות.

תסבירי לו, לבית שמשי הזה. שיידע איך מתנהלים החיים בעולם האמיתי.

shellyland

New member
אז ככה:

להלן המילים האמיתיות. את ההשוואה ערוך בעצמך, כי אני נורא עסוקה עכשיו. בשמחות
Volare Pienso que un sueno parecido no volvera mas Y me pintaba las manos y la cara de azul Y me improviso el viento rapido me llevo Y me hizo a volar en el cielo infinito Volare, oh oh Cantare, oh oh oh Nel blu dipinto di blu Felice di stare lassu Y volando, volando feliz Yo me encuentro mas alto Mas alto que el sol Y mienstras que el mundo Se aleja despacio de mi Una musica dulce Se ha tocada solo para mi Volare, oh oh Cantare, oh oh oh Nel blu dipinto di blu Felice di stare lassu Pienso que un sueno parecido no volvera mas Y me pintaba las manos y la cara de azul Y me improviso el viento rapido me llevo Y me hizo a volar en el cielo infinito Volare, oh oh Cantare, oh oh oh Nel blu dipinto di blu Felice di stare lassu Pienso que un sueno parecido no volvera mas Y me pintaba las manos y la cara de azul Y me improviso el viento rapido me llevo Y me hizo a volar en el cielo infinito Volare, oh oh Cantare, oh oh oh Nel blu dipinto di blu Felice di stare lassu

shellyland

New member
טוב, ערכתי עבורך השוואה קצרה ומהירה

(הסקרנות כידוע הרגה את השלילנד
) ועל פניו זה נראה אמיתי, אם כי המילים לא מאוייתות שם נכון אלא עאלק איות פונטי/מקוצר. מין התחכמות שכזאת (נניח, במקום que כתוב c ובמקום mi כתוב m וכו'). עכשיו אם העובדים שלי לא יקבלו החודש את המשכורות בזמן זו תהיה אשמתך.

דן צ

New member
אני התכוונתי

אם המילים הללו ארוכות מאוד או שחיברו בניהם? והבנתי שהן מחוברות.

למעלה