במיוחד לדניאל

דיאבלו

New member
במיוחד לדניאל

כבר פירסמתי את זה איפשהו אבל אני חייב לפרסם שוב אך ורק להראות לדניאל כמה שאני מטומטם ואין לו סיכוי להתחרות בי (גם בג´ירפות הוא לא יכול להתחרות אבל זה סיפור אחר) גבר הולך ברחוב ושואל אישה מה השעה? שתי אפשרויות 1. הוא מתחיל איתה 2. הוא באמת רוצה לדעת מה השעה תקרא ותפנים : אישה הולכת ברחוב ונשאלת ע`י גבר מה השעה? ארבע אפשרויות 1.היא תענה לו באמת ותחשוב איזה חמוד הוא 2.היא תענה לו באמת ותחשוב כמה שהוא מכוער ואיך בכלל הוא מעיז להתחיל איתה 3.היא תשקר ותגיד שאין לה שעון בגלל סעיף 2 4.התעלמות מוחלטת מצידה גבר הולך ברחוב ושואל אישה מה השעה? והאישה עונה לו שלוש אפשרויות 1. הוא יגיד תודה בנימוס וימשיך ללכת 2. הוא ישאל עוד שאלה מכיוון שיבין שהוא מוצא חן בעיניה 3. הוא יזרוק איזו התחכמות מטומטמת שתהרוס לו כל תכנית להשכיב אותה אישה הולכת ברחוב ונשאלת ע`י גבר מה השעה? היא עונה לו מסיבות 1-3 הגבר שואל עוד שאלה ואז.. שתי אפשרויות 1. היא תענה לו ותילך לדרכה 2. היא תענה לו, תוזמן לכוס קפה,סרט,מיטה,חתונה,ילדים,חיים אומללים. 2 מסקנות 1.אל תילכו עם שעון 2. אם שואלים אתכם מה השעה תתעלמו!!!

דיאבלו

New member
זהו!! החלטתי להעניש את דניאל

אותך!!!!! אני הייתי לוקח לאי בודד איתי
די.

מייקי69

New member
במיוחד לפסיפלורה (עורו, הביטו וראו)

מה ג-דול היום הזה טרה-לה-לה !!!!! תשמעי, קרצי, אצלי כולם נסעו לחו"ל המזגן לא עובד - ככה שאין אויר והשאירו לי רשימה לא נגמרת של עבודה אז אני רק מציצה (פה) ומשחקת אותה רצינית (שם) חחחחחחח וב-כ-ן התגלגל לידי איזה אי-מייל, מצחיק בשם: "האמת נמצאת אי-שם" עם ארבע בדיחות. הנה הכי הכי מצחיק: גבר יכול לשכוח היכן הוא גר, או איפה הוא חונה, אבל הוא לעולם לא ישכח סקס אוראלי - לא משנה כמה גרוע היה! סתם לחימום האווירה, פה מתחת לדי המתפלסף די!!!!!!!!!! מה שלומך? מה הולחט בקשר לים המלח? תעדכן תעדכן !!!!

מייקי69

New member
המממממ.... רוצה כמה טיפים??

ומי שומר על הכלבה? אם היא טובה בלטרוף חתולים ג´ינג´ים אז היא מוזמנת אלי לעשות את השבת... רגע.. היא עדיין אוכלת ספות...?????

מייקי69

New member
... ועוד אחד....

טוב, נו, שלחו לי 4 : על פי מחקר חדש, נשים חשות יותר בנוח כשהן עירומות בפני גברים מאשר כשהן עירומות בפני נשים אחרות - הן אומרות שנשים אחרות הן שיפוטיות מדי. כמובן.... גברים רק אסירי תודה.

וואוו..יהווו.. עוד! עוד!! ../images/Emo6.gif

אתה הורגת אותי כאן. מזל שיש שטיחים מקירי לקיר..

מייקי69

New member
או.קיי. או.קיי. בלחץ הקהל...

אני מתחרעת... נשים זקוקות לסיבה כדי לעשות סקס - גברים זקוקים רק למקום. נשים אולי יכולות לזייף אורגזמה - אבל גברים יכולים לזייף מערכת יחסים שלמה ! (אוייש, מזל שאטיוד לא כאן. הוא כבר היה ק-ו-פ-ץ !!!!)

מייקי69

New member
מנסה שוב - אם לא, מנהלת תשפוך טיפקס

אולימפיאדה "יהודית" פעם שניה.....

Dying on the vine

I´ll see you me when all the shooting´s over Meet me on the other side of town Yes, you can bring all your friends along for protection It´s always nice to have them hanging around I was thinking about my mother I was thinking about what´s mine I was living my life like a Hollywood But I was dying, dying on the vine Daniel

למעלה