במיוחד בשביל DR XR
D Dr XR New member 15/7/04 #2 נראה מיליון דולר!!! ../images/Emo99.gif ועכשיו אאוטינג עצבני לכלי שעליו ארכב בשבת! רציתי שזה יהיה הפתעה, אבל הדלקת אותי! קבלו
נראה מיליון דולר!!! ../images/Emo99.gif ועכשיו אאוטינג עצבני לכלי שעליו ארכב בשבת! רציתי שזה יהיה הפתעה, אבל הדלקת אותי! קבלו
ג גיורגיו עמרני New member 15/7/04 #8 פששששייה... אני מבין שניקית אותו מהרפתקאות הסופ"ש. איך אומרים אצלנו בחנויות ביפו? - "יושב עליו עשר!". (חוץ מהכנף הקדמית כמובן)
פששששייה... אני מבין שניקית אותו מהרפתקאות הסופ"ש. איך אומרים אצלנו בחנויות ביפו? - "יושב עליו עשר!". (חוץ מהכנף הקדמית כמובן)
D Dr XR New member 16/7/04 #26 לגבי הכנף הקדמית הXR הזה הוא קודם כל אופנוע השטח שלי. פשוט כבר הרבה זמן שאני רוצה לנסות אותו בסופרמוטו. אין לי טעם להחליף את הכנף הקדמית מפני שהיא משמשת אותי בשטח.
לגבי הכנף הקדמית הXR הזה הוא קודם כל אופנוע השטח שלי. פשוט כבר הרבה זמן שאני רוצה לנסות אותו בסופרמוטו. אין לי טעם להחליף את הכנף הקדמית מפני שהיא משמשת אותי בשטח.
ש שחרלרט New member 15/7/04 #10 נשמה תגיד לי אתה מטורף, זה עם רדיאטורים,לא שווה.הם יכולים להתעקם כשנופלים במסלול
ה הנשמה הצהובה New member 15/7/04 #12 אז הולכים על אחד מהדגמים המודרנים של הונדה. XR400R למשל... די !! אני לא יכול יותר !! אני רוצה CRF450E אבל רק לסופרמוטו....פעם בחודשיים ככה....
אז הולכים על אחד מהדגמים המודרנים של הונדה. XR400R למשל... די !! אני לא יכול יותר !! אני רוצה CRF450E אבל רק לסופרמוטו....פעם בחודשיים ככה....
א אהוד א1 New member 16/7/04 #27 הוא יכול להיות בטוח. הכלובית קיימת כדי להעמיס עליה מאחור את הקטום בדרך למסלול.בטוח עדיף על הסקודהRR...
הוא יכול להיות בטוח. הכלובית קיימת כדי להעמיס עליה מאחור את הקטום בדרך למסלול.בטוח עדיף על הסקודהRR...