במידה ואפשר..

Certificate

New member
במידה ואפשר..

במידה ואפשר לשאול זאת כאן (אם לא מעוניינות לכתוב את התשובה בפורום, אפשר גם במסר פרטי
) : מה מומלץ למרוח נגד יובש בנרתיק בזמן הריון (כלומר, מוצר שלא יגרום לבעיה בשל ההריון) ? שמן תינוקות ? שמן שקדים ? אחר ? תודה.

efratro

New member
עדיין לא הייתי בהיריון, אבל

גניקולוג! לא הייתי סומכת על תרופות סבתא, ובכל מקרה הייתי בודקת האם היובש הזה אמור להדאיג אותי (רוב הסיכויים שלא). ממילא את הולכת לגניקולוג, לבדיקות שגרתיות. לא עדיף לשאול אותו בדרך? אני מכירה אישה מבוגרת (הרבה אחרי ההריונות שלה), שקיבלה חומר מיוחד, מגניקולוג, ליובש בנרתיק. ככה שזה יכול להוות מטרד, בלי שום קשר לחשש לפגיעה בעובר.

לא למרוח שמן בנרתיק בשום פנים ואופן

אם יש צורך בסיכוך בזן יחסי מין - להשתמש בג'ל על בסיס מים כמו KY ודומיו, שאפשר למצוא בכל בית מרקחת ופארם. אם מדובר על יומיום, כל היום - להתייעץ עם הרופא המטפל. שיהיה בשעה טובה

אין הבדל

כלומר, כל מוצר שמיועד לנרתיק כמו KY או DUREX PLAY אין מניעה.... כמובן שהיתרונות של שמן שקדים שהוא מרכך את הפירניום ללידה וזה גם טוב שמן תינוקות מעולם לא היה מומלץ.....עשוי על בסיס נפט ולא בריא לנרתיק

מצד שני, עד כמה שידוע לי,

שמן עלול לגרום גם לפטריות או בעיות אחרות. אם משתמשים בשמן שקדים (כמו לעיסוי פרינאום) חשוב שהוא יהיה שמן איכותי.

למעלה