במחשב LENOVO 3000 N200

coaxcable

New member
במחשב LENOVO 3000 N200

יש איזה מתג שמנתק או מדליק את הבלו-טות' (נכון??) האם הוא גם מדליק את איתור הרשת האלחוטית או שמה קורה שם? תודה :)

kobi 23

New member
אמור להיות מתג שכזה

אני אמנם לא מכיר את הN200 החדשים אבל נראה לי שבסדרה הישנה היה מתג שכזה שגם הדליק את הוויפי , וגם את הבלוטוס. חפש אותו בחלק התחתון של המחשב (בד"כ מקדימה)

יאיר B

New member
ב-N200 יש מתג מקדימה (ליד הרמקול השמאלי)

שמפעיל הן את הבלוטוס והן את הרשת האלחוטית. אם אתה רוצה לנתק את הרשת האלחוטית בלבד (הבלוטוס ימשיך לעבוד), אתה יכול ללחוץ על אחד ה-Fים + FN (אאל"ט זה F5, המחשב לא מולי כרגע, יש ציור של מחשב עם סוגריים מסביבו).

coaxcable

New member
אני רוצה שכל הרשתות והאפשרויות

תעבודנה למען האמת. ואם מישהו זוכר איך מגדירים רשת אלחוטית שתזוהה בכל פעם שאני מדליק את הנייד בכל איזור (כלומר איתור עצמאי של רשתות WIFI) כפי שהיה לי בפביליון, מאוד אשמח! עוד משהו, המתג - מצאתי אותו, אבל כשאני מפנה שמאלה עד הסוף הוא מנתק לי את הבלוטות', באמצע רק הבלוטות' וימינה לא מדליק לי את הנורה, ולדעתי לא זז בכלל. אן המתג אחראי על הרשת האלחטית אז למה צריך את מקשי FN כדי לנטרל אותה? או האם אפשר להדליק עם FN את הרשת האלחוטית?

יאיר B

New member
אם אתה רוצה שכל האפשרויות האלחוטיות יעבדו

תשאיר את הסוויטש' בצד ימין שלו (שאז הכל עובד). לגבי זיהוי של רשתות - בעיקרון המחשב אמור לזהות אותן לבד (כשאתה תדליק אותו באזור שיש רשת והכרטיס האלחוטי פועל, הוא יקפיץ הודעה שהתגלו רשתות אלחוטיות ואתה יכול לבחור להתחבר אליהן). לגבי השאלה אחרונה: יש אנשים שרוצים לכבות את האלחוט אבל להשאיר את הבלוטוס עובד (בעיקר מטעמים של אבטחה).

coaxcable

New member
הבנתי. האם יש אפשרות הפעלת

רשת אלחוטית גם בתוכנה על ידי יצירת ICON שעליו אלחץ כדי לזהות רשת כזו בסביבה הקרובה?

יאיר B

New member
האיקון של הרשת נמצא במגש המערכת

(ציור קטן של מחשב, ליד השעון). קליק ימני עליו ותוכל להגיע לניהול הרשת (ואפשר גם דרך לוח הבקרה). אני לא יודע אם ניתן ליצור קיצור דרך למקום בלוח הבקרה על שולחן העבודה.

coaxcable

New member
כוונתי אייקון לרשת אלחוטית

בלבד שלחיצה עליו מאתרת את הרשת מבלי להתקין ולבנות וליצור רשת אלחוטית (האם זו כוונתך?)

יאיר B

New member
אם יש רשתות, המחשב לבד ימצא אותם

(בתנאי שכרטיס הרשת מופעל) ויציק לך מספיק עם החיבור אליהן. אני לא מכיר דרך לעשות איקון לזה על שולחן העבודה. רשת שהתחברת אליה כבר פעם אחת, המחשב יכול לזכור אותה (אם תגדיר לו את זה) ובפעם הבאה שתהיה באותו מקום והרשת הזאת תעבוד, הוא יתחבר אליה אוטומטית.

coaxcable

New member
עכשיו הבנתי למה המחשב הקודם של HP

זיהה את הרשתות בכל פעם מחדש ויכולתי לגלוש בכיף :) הבנתי

למעלה