במחשבה שנייה

pink101

New member
במחשבה שנייה

אני לא יודע מזה אהבה? מזה לאהוב? איך נותנים אהבה, כמה ומתי? אולי אני בכלל לא יודע להגדיר מזה אהבה, והאם יש לאהבה כזו גבולות, אם זו בכלל אהבה? בעצם, כן.. אפילו אהבה אני לא יודע להגדיר.

אהבה זה כש...

אתה מוכן לתת בלי לקבל תמורה,שהאינטרס האישי היחיד שלך זה לגרום לה אושר.שאתה משתוקק לראות אותה וכשאתה רואה אותה אתה מתרגש.בגללה תזיל דמעה ובגללה תהיה באושר עילאי. היא תמיד במחשבותיך.ורוצה לדעת אם זו האחת שלך?דמיין את עצמך בעוד 10 שנים. אם היא איתך,אז כנראה זו האחת!

pink101

New member
לא רק..

שהיא בדימיון שלי היא לא יוצאת לי מהראש. אבל אני מרגיש שהיא תדחה את זה באלגנטיות. למרות שאני נוטה להאמין שיש לי סיכוי ביחד איתה. אל תשאלי, ביומיים האחרונים הגוף שלי חלש. בקושי אכלתי משו היא לא יוצאת לי מהראש.

כן,אני יודעת...

גם אני הייתי ועדין במצב הזה,הוא לא עוזב לרגע את מחשבותי.וואו,רואים שאתה ממש אוהב אותה,אם נראה שיש לך סיכוי איתה(מה שדי סביר)אז למה לא ללכת על זה? כל הפחד מהדחייה הוא טבעי אבל לא ממש מוצדק. נו,אז למי אתה מחכה? לך אליה,אני פה מחזיקה אצבעות בשבילך!!!

pink101

New member
העניין

פעם אחת דיברנו, היא זרקה לי שיש לה חבר. אני לא יודע אם זה נכון. אולי יש לה חבר או רצתה לדעת איך אני יגיב. גם אם אני ישאל אם יש לה חבר היא תגיד שיש לה, היא לא תעשה מעצמה צחוק. אני לא יודע מה לאמר לה. ואם באמת יש לה חבר??

אז תשאל ככה:

אם היא נפרדה כבר מהחבר.ברור שאל תשאל אותה למה ואיך,כי זה יעמיד אותה במצב לא נעים במקרה שזה לא היה באמת.או אתה פשוט יכול להציע לה איזו יציאה שגרתית ולומר:אם זה לא מפריע כמובן לחבר שלך.הייתי בוחרת באפשרות הראשונה. עכשיו במקרה ובאמת יש לה חבר(אני מקווה שלא),אל תתן לעצמך להשבר!יהיו עוד אהבות,אבל אל תחשוב על זה עכשיו!קודם תברר,אל תשכח לעדכן אותי.

pink101

New member
נראה לי

שלא הבנת אותי נכון. הקשר שלנו שיטחי כזה. אני מכיר אותה אולי חודשיים. אני מאמין שאין לה שמץ אפילו שאני מאוהב בה. אני לא מאמין שזה שהיא מדברת איתי, זה בגלל שיש מצב שהיא עזבה חבר. השאלה היא האם יש לה חבר או אין. אני פוחד לאמר לה משו.. רק בגלל שהיא זרקה לי שיש לה חבר. ובכלל, אני בדילמה אם זה נכון או שהיא רצתה לראות איך אני יגיב. אני לא יכול לשאול אם עזבה את חבר שלה, כי אמרה לי שיש לה חבר, ומה פיתאום היא עזבה אותו.

הבנתי אותך

מצוין.בגלל שזה קשר שטחי ודי התחלתי זה טוב,אל תיתן לעצמך להיסחף עם זה עוד זמן ממושך.לגבי הדילמה יכול להיות שבאמת היא רצתה לדעת איך תגיב,אבל לא תשאל לא תדע לא?אתה מחזיר את עצמך לנקודת ההתחלה.אבל יש לי שאלה לפני כמה זמן היא אמרה שיש לה חבר?

pink101

New member
האמת

אני לא רואה אותה הרבה, לפני שבועים דיברנו היא שאלה אותי. שפגשתי אותה בפעם האחרונה היא סיפרה לי שאין לה עם מי לצאת בחג. אני לא אמרתי כלום, לא ידעתי מה לאמר לה. פחדתי לשאול על החבר שלה.. שלחתי לה בחג הודעה, שהיא אמורה להבין, שאני מחבב אותה מאוד. ואוו.. אני במתח הלב שלי הולך להתפוצץ. בקיצור, לקח לה זמן לענות, פחדתי שלא תענה הרגשתי מושפל. אחרי חצי שעה היא כתבה שהיה לי חג שמח. הודעה יבשה, נכון. זהו גם תגובה הזו הוסיפה לי לחשוב, שהיא לא בקטע.

pink101

New member
העניין

שדיברנו על עניין מקצועי ופיתאום היא אמרה לי משו שאם את לא בתחום את לא יכולה לדעת. שאלתי אותה מאיפה הידע היא אמרה שיש לה חבר.

pink101

New member
האמת

אני לא רואה אותה הרבה, לפני שבועים דיברנו היא שאלה אותי. שפגשתי אותה בפעם האחרונה היא סיפרה לי שאין לה עם מי לצאת בחג. אני לא אמרתי כלום, לא ידעתי מה לאמר לה. פחדתי לשאול על החבר שלה.. שלחתי לה בחג הודעה, שהיא אמורה להבין, שאני מחבב אותה מאוד. ואוו.. אני במתח הלב שלי הולך להתפוצץ. בקיצור, לקח לה זמן לענות, פחדתי שלא תענה הרגשתי מושפל. אחרי חצי שעה היא כתבה שהיה לי חג שמח. הודעה יבשה, נכון. זהו גם תגובה הזו הוסיפה לי לחשוב, שהיא לא בקטע.

pink101

New member
הסברתי לך

לפני שבועיים בערך היא סיפרה לי על החבר. ונראה לי שכך סתם היא לא היתה אומרת. אמרתי לך בקשר להודעה זה היה אתמול.

ללא נושא

אז מה הקטע שלה להגיד שאין לה עם מי לצאת,כשהיא יכולה לצאת עם החבר שלה? יש לך דילמה שרק אתה תוכל לפתור אותה.זה רק שאלה אחת שתפתור לך הכל. אז ככה או שאתה מברר אם באמת יש לה חבר דרך ידידים משותפים אם יש,אם אין אז שלח הודעה שוב,יכול להיות שהתגובה היבשה שקיבלת זה כי לא נענית ל"הזמנה" שלה כיבכול.או שתנסה אחת מהאפשרויות שציינתי בפניך קודם.

pink101

New member
לא הבנת אותי

לפני שבועיים בערך היא סיפרה לי על החבר. בפעם האחרונה אמרה לי שאין לה עם מי לצאת. אתמול שלחתי לה איחול לחג, בצורה לבבית כזו. וזהו אחרי שעה קיבלתי את ההודעה.

pink101

New member
ואוו.. אוף!

האמת אני לא יודע מה לעשות. אני לא יודע מה לחשוב. אני פוחד להתאכזב.

אותה אני לא מבינה.

אותך אני מבינה מצוין.הבנתי מה שקרה עם ההודעות והחבר. לא ברור לי למה אין לה עם מי לצאת,למה היא לא יצאה עם חבר שלה?! אולי תשלח לה הודעה ותסביר שאתה מעונין,אם היא תגיב בחיוביות אז יופי,אם לא אז לא,הפסד שלה.אם כבר,אז לדעתי זו הדרך הכי טובה.

לא נורא.

מה שהיה היה.עכשיו אתה אומר שאתה לא יודע מה לעשות,לחשוב ואתה פוחד מהאכזבה. אז אני רוצה להגיד לך משהו מה שאתה עובר עכשיו יותר קשה מהאכזבה.אתה סתם בסרטים עכשיו.אין לך מושג איזו אבן תרד לך מהלב.הודעה אחת וכל זה יסתיים אם לטוב אם לרע.לבינתיים אתה סתם עוצר לך החיים בגללה.

למעלה