במחשבה נוספת

מצב
הנושא נעול.
במחשבה נוספת

במחשבה נוספת כל יום שהשוק עולה זה ברכה תעלו ל470 תעלו ל480 רק תעלו תשחטו בדרך את סטיות התקן ואת הפרמיות של אופציות המכר. ישנה אולי חלון צר של שבוע ימים עד אשר תורכב הממשלה ע``י שרון ואז גם יתחילו המבחנים של קיצונים מוסלמים עד אז ועם 100 מליון ש``ח ניתן יהיה לעלות את השוק לרמה שציינתי בתחילת דבריי.ואז , כמו שאני תמיד טוען, התזמון המושלם לצייד! נתראה לאחר הבחירות כריש

ursus

New member
כריש, כריש

במחשבה נוספת כל יום שהשוק עולה זה ברכה תעלו ל470 תעלו ל480 רק תעלו תשחטו בדרך את סטיות התקן ואת הפרמיות של אופציות המכר. ישנה אולי חלון צר של שבוע ימים עד אשר תורכב הממשלה ע``י שרון ואז גם יתחילו המבחנים של קיצונים מוסלמים עד אז ועם 100 מליון ש``ח ניתן יהיה לעלות את השוק לרמה שציינתי בתחילת דבריי.ואז , כמו שאני תמיד טוען, התזמון המושלם לצייד! נתראה לאחר הבחירות כריש
כריש, כריש אל תנעל על כלום. הטכני יאמר לך...כבר נכנסנו לזה - מכירת יתר - ב 2 לחודש...ואם המסורס יצליח לעוד כמה חודשים בארה``ב ואם שרון יצליח להרכיב ממשלת אחדות (מי יודע אולי שני הגנרלים כבר בעצם נדברו ביניהם וזה הכל הצגה...) ואם ואם...לא הייתי מוציא מגדר אפשרות נסיון מחודש לעליות (גורביץ יוכל לקרוא לזה גל 5 או גל 5 מקוטע או השד יודע איזה מין לחשוש וקסם וסוף סוף ללכת לשתות את הים של עזה - זה די באופנה בשעה זו, לא?).

מצב
הנושא נעול.
למעלה