במזל טוב....!!!

mickey15

New member
במזל טוב....!!!

ברצוני להודיע רישמית שהשושן שלנו הפכה להיות מנהלת גם...!!! שיהיה לך המון בהצלחה...:)

תודה חן

אכן הצטרפתי לחן במקום לארס שנעלמה אל עבר האופק.... ואני פה לתמוך בה. וביחד, אני חושבת שאני אומרת זאת גם בשם חן, הינו רוצות להחזיר את העטרה ליושנה ולעודד קצת את הפעילות בפורום
וכן אנחנו זקוקות לעזרתכם
: לדעת מה מעניין אותכם ובשביל מה אתם פה? האם יש לכם עצות יעול או רעיונות: כמו למשל אירוחים שונים של אנשי מקצוע האם זה מעניין אתכם, ואם כן אז של מי?

חשבתי שכולכם כבר מכירים ../images/Emo8.gif

אבל בכל זאת: אני בת ,30 את הסוכרת קיבלתי |מתנה| ליומולדת .8 המוטו שלי במהלך 22 השנים ה"מתוקות" הוא - אני אדם נורמלי לחלוטין עם סוכרת - ואני יכולה לעשות הכל: לשרת בצבא ,ללמוד באוניברסיטה לסוע, לטייל, לכיף, להנשא וללדת ילדים (טוב אחד בנתיים אבל היד עוד נטויה
) ומעל הכל לאכול כל מה שאני רוצה - כל עוד זה נעשה בחוכמה עם טיפה מחשבה ..... וזו בד"כ הגישה שלי לסוכרת- מרבית הסובבים אותי אינם מודעים לעובדת היותי סוכרתית וכאשר הם מגלים (אם בכלל
הם די מופתעים) ושוב זה לא בגלל שאני מתביישת אלא שאנני חושבת שזה איזה שהוא אישיו. עוד משהו שהיית רוצה לדעת?

mickey15

New member
נראה לי שהוא לא ידע...

אבל השושן הצחור זאת בעצם shosh10 לשעבר...

amiryh

New member
בהצלחה רבה

ממי שמזדהה עם כל הברה (לא רק מילה) שאמרת!

hilapo

New member
תגידו מה עושות אימהות או בעצם

הורים שיש לתינוקות שלהם סוכרת?? זאת אומרת האם לתינוק יש טיפול אחר,או שגם להם צריך להזריק? כי מן הסתם יש להם סוכרת "נעורים"...אני מנסה לדמיין אמא שצריכה להזריק לתינוק שלה או לדקור אותו ולמדוד סוכר? וזה לא ממש מסתדר לי. הילה.

amiryh

New member
אכן זה הטיפול

כשהחיים של ילדך תלויים בזריקות ובבדיקות דם , את עושה את זה (עם כל הזעזוע) בצורה המסורה ביותר , ואכן אני מתפעם מהן בדיוק כמוך

למעלה