במוצ"ש ההופעה

במוצ"ש ההופעה

וכולנו רוצים שיודה ישיר שיר מסויים. שתיהיה לנו הופעה מושלמת יחד עם השיר הזה. אז שרשרו לפה איזה שיר אתם הכי הרבה רוצים שהוא ישיר, אבל יש כלל, זה אמור להיות רק שיר אחד! אז בטח אתם מנחשים איזה שיר אני רוצה... כמובן שרומיאווווווווווו יאללה שרשרו

shay poli

New member
וואו,לא מצאת שאלה יותר קשה?

האמת שאין לי מושג,אני לא יכול רק אחד,אני מתלבט בין 2 ! אבל את קבעל את הכללים ולא אשבור לך את המילה! אז אני אבחר ב.....???????? האור בקצה?

אני דווקא הייתי בהופעות שהוא שר את

כל פעם שאומרים מצאתי.... אני לא מגיע להופעה לא הערב ולא במוצש וחוץ מזה אני בטוח שההופעה תהיה מושלמת תהנו...

shay poli

New member
יאיר,קודם כל הוא שר (פעם) את כל פעם

ושנית כל ,גם אף פעם לא שמעתי אותו שר את מים שקטים! בכל אופן נפגשים מחר אהה! ייישששששש.....

shay poli

New member
ואם יאיר בחר 2 גם אני רוצה

השיר השני שאני רוצה שהוא ישיר למרות שזה לא הגיוני,כי זאת הופעה אקוסטית זה החומה של פינק פלוייד ואם אפשר גם את שקט טוטאלי,וגם כמעט סתיו,וגם רומיאו וכמובן גם אפר ואבק וחלון לים התיכון וכשתגדל ואולי גם שיר אחרי הגשם ועוד הרבה הרבה הרבה ... בקשות!

הפרתם את הכללים

של המשחק... מכיוון שכח הוא ישיר רק את רומיאו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הלוואי הלוואי הלוואי

illani

New member
חלון לים התיכון

ופעם מאוד רציתי שישיר את נד נד אבל הוא אף פעם לא שר את השיר הזה בהופעות. להתראות מחר !!!!!

ira87

New member
תהנו מחר (גם בשבילי) ../images/Emo140.gif

אני לא יכולתי להגיע מהצפון לתל אביב ולא רק בגלל אילוצי המצב הבטחוני, אלא גם בגלל הרבה לחץ שיש לי על הראש. תהנו בימים שכאלה, טוב לראות אנשים שיחייכו ואני בטוחה שתחייכו אחרי ההופעה שתהיה מחר, חייכו גם בשבילי...כי לצערי, לי לא יוצא בכל השבוע הזה לחייך בכלל
הרבה שקט ושלווה לכולנו.

willo1

New member
וואי!../images/Emo12.gif

נד נד זה כזה שיר שהוא מוכרח לשיר!
*מתה על השיר הזה*

אני רוצה שיר אחד ומיוחד:

"סגריות בשרשרת"... ("בן הולך אל הצבא...") כל כך מתאים לתקופה זו. מקווה שתהיה הופעה שקטה ורגועה. נפגש מחר כולם (מי שבא)

סילחו לי שאני כזה נודניק אבל אילני

הוא כן היה שר את נד נד בהופעות אמנם עבר הרבה זמן מאז אבל אני זוכר שהוא כן ביצע את השיר... מישהו נסע הערב להופעה? אני מעריך שהיא תהיה קצת שונה מהרגיל ורגועה שמתאימה למצב הרוח של המדינה.

illani

New member
אולי מאוד מזמן

בכל אופן זה שיר מקסים שיודה שר אותו באופן עוד יותר מקסים ומתאים עכשיו בדיוק למצב הרוח שלי ולרגשות שלי בימים האלו.

למעלה