במוצאי חג שני, 19.4.06

במוצאי חג שני, 19.4.06

החוג בקאנטרי דקל מתקיים כרגיל. אין לנו מופלטות (אפשר להביא) והכיבוד הוא כרגיל (מי שרוצה להוסיף מוזמן בשמחה), אבל אנחנו רוקדים, לומדים ושמחים כמו בכל יום רביעי. הפעם נלמד, מרשימת הבקשות של חברי הסדנה, את הריקוד "אשכולית" לפי המילים של זאב חבצלת (הלחן עממי). לא מאד חדש, אבל שווה ללמוד. להתראות במעגלי הזוגות וחג שמח.

חוג שמתקיים כרגיל

יש עשרות חוגים שמתקיימים כרגיל !!! בשביל זה ירון לא צריך פורום. אה??? הודעה 'חד-פעמית' שבישרתי על ביטול חוג של אשר אושרי (לפי בקשתו המיוחדת) התנפלת עלי. כתבת לי משהו כמו.... אתה יודע כמה חוגים לא מתקיימים במוצאי חג.. בשביל זה לא קיים פורום וכו'. והנה אתה מפרסם חוג שיגרתי... מבשר לנו שאין מופלטות
(תביאו מבית) ומוסיף גם שבליל ה'מימונה' נלמד 'אשכולית'... אולי בשביל שיהיה לנו 'חמוץ'.....
שתהייה בריא ירון מאיפה שאתה .....

ואנילא מאמין שאתה לא מבין

אחרי שטרחתי והסברתי לך במייל אישי, ארוך, ארוך ארוך ומפורט. ובכן: 1. הפורום הזה הינו של רויטל ושלי. אנו מנהלים אותו לטובת חברת תפוז. אנו מקדישים מזמננו ורשאים לפרסם את כל הדברים שלנו. אין לנו ולא יהיה לנו פורום אחר כפי שיש לאחרים. אני מניח שג אתה רשאי בסברס לפרסם את הדברים שלך וגם רוני רשאי. 2. לגופו של חוג: המצב ה"רגיל" במוצאי חג הינו שהחוגים לא מתקיימים, לכן בקאנטרי דקל היינו צריכים לבדוק אם אפשר לקיים, והם אכן מאפשרים לנו אופן חריג לערך את החוג ועל כן היה צריך להודיע. 3. אני בריא ותודה על האיחולים.

סליחה שאני מתערבת בינכם אבל

לפי דעתי לא אכפת לדב שתפרסם את עצמך... אבל תתן גם לאחרים לפרסם את עצמם. ברור לכולם שאתה המנהל כאן, אבל אתה כל הזמן מבקש לא לפרסם הרקדות ויורד כאסח על מי שמנסה לעשות זאת. תראה, אין לי מושג למה לא לפרסם את ההרקדות? הרי זה המקום האידיאלי לא? תעשה כמו שעשית השבוע, תפתח שרשור לכל יום ותכתוב "ההרקדות היום" וכולם היו מרוצים ושמחים.
ממני א וֹ ה ב ת

אני לא יורד כאסח

על ף אחד. אני מסביר, שוב מסביר, שוב מסביר. האמת יותר מדי מסביר וסלחן... הפורום הזה לא נועד לפרסומים נקודה. הפורום נועד לדיונים ולשם כך נפתח. בכל העולם, בכל מקום, כשמישהו רוצה לקדם את עיסוקיו במקום הכי טוב שיש, עם הכי הרבה צופים הוא משלם! חברת תפוז מאפשרת לכל אחד מכם לפרסם בפורום. נדמה לי שיש אפילו פרסום מאד זו של 1 ש"ח לפרסום. כל אחד יכול לעשות זאת בהכי גדול שהוא רוצה. את הכתובת של הנהלת תפוז כולכם מכירים. אם צריך ערה נעזור גם בזה. האם ברור?

לירון מוֹרי הנכבד

אתה יודע שאני מאוד מעריכה אותך!!!! אבל שתדע לך שפורום רוקדים שייך לפּורטל "תפוז" שמינו אותך כמנהל פורום, היום אתה מנהל מחר אתה לא, או מישהו אחר, אז אל תחשוב שהפורום הוא שלך או של רויטל... הוא שייך לתפוז.

אני יודע בדיוק שהוא שייך לתפוז

אני מדבר איתם כמעט כל יום. זו הסיבה שהתשלום עבור כל הפרסומים שקופצים לנו לעיניים משולמים ל"תפוז" ולא לי או לרויטל. כל מי שרוצה מוזמן להזמין פרסום ו"תפוז" יאמרו תודה לרויטל ולי. מעבר לכך - כל התכנים של הפורום - הינם לפי החלטת המנהלים. בקיצור התכנים כאן הם שלנו לפי החלטתנו וניהולנו. אנו מברכים כל אחד הבא בצל קורתנו וכותב בהתאם לכללים ולנורמות שאנו מנסים ליצור בבית הזה עבור כולנו. אנו לא מקבלים חריגות מהכללים, אך בהחלט מנסים להסביר שוב ושוב, גם למי שמתקשה לקבל. כן, אני יודע שאת מאד מעריכה אותי. תודה. אני לא אומר דבר נגדך, אני מסביר שוב, ושוב, ושוב, ושוב וש.. - בסבלנות אין קץ אני מסביר לכל המקטרים, הדוקרים, הטוענים, המתלננים וכו' וכו'. יכולתי בפשטות למחוק את כל התלונות המיותרות האלה ואני לא עושה כך.

כעת נרגעתי ירון

בהתחלה קצת נבהלתי אחרי שקראתי את תשובתך לי: ".....הפורום הזה הינו של רויטל ושלי......." תודה שהסברת ללימור החמודה. כי אני לתומי חשבתי שפורטל 'תפוז' מכרו לכם את ה'זכויות' על הפורום יחד עם החמץ של הפסח......

אתה הרי יודע בדיוק

הרי דיסקסנו זאת במסרים אישיים לפני יומיים שלושה. אבל מה לא תעשה בשביל עוד קצת התפלפלות... וחוצמזה את הזכויות הם לא מכרו לנו, הם פשוט נתנו לנו מתוך הבנה שאנו ננהל אותו כהלכה כך שאנשים יכנסו לקרוא ולכתוב וממילא זה יביא להם גם מפרסמים בכסף. האמת, הם גם קיוו שהמרקידים יפרסמו כאן ושתהיה להם הכנסה יפה מפרסומים אלה. ניסיתי להסביר להם שאין סיכוי בעולם שהמרקידים ישלמו להם משהו עבור פרסום בפורום. בתחילה הם לא האמינו לי אבל היום הם כבר מתחילים לקלוט שאני צודק...

כאן אני שותף לדעתך

כפי שהסברת להם..."שאין סיכוי בעולם שהמרקידים ישלמו להם משהו עבור פרסום בפורום......". לו היית מסביר לי מה שהסברת להם..... הייתי מבין מייד. בעידן הזמן החדש כשהאינטרנט נגיש ונמצא אצל כל בר-בי-רב, כמות האתרים והפורומים הדנים בנושא 'ריקודי-עם' הולכת וגדלה, שיווק החוגים והארועים האחרים דרך מדיה זו קלה ונגישה הרבה יותר, נוצר מצב של אי-צורך כלל בריכוז המינשרים במקום אחד בלבד ובתשלום. אגב - ציפור לחשה לי שיוצר ריקודים מהליגה הראשונה יעלה בקרוב את האתר החדש שלו לאויר ובו תעוד ממבחר ריקודיו.

את כותב (עכשיו ציטוט מדויק):

"לו היית מסביר לי מה שהסברת להם..... הייתי מבין מייד". ואני חשבתי שאתה מבין הרבה יותר בקלות...
האמת שהסברתי לך מכל כך הרבה כיוונים... בכל אופן, טוב מאוחר מאשר אף פעם. ואתה כותב: "נוצר מצב של אי-צורך כלל בריכוז המינשרים במקום אחד בלבד ובתשלום". ואני לא מבין אם הדגש הוא על "ריכוז מנשרים במקום אחד", או על "בתשלום"? אם הכוונה שאין צורך ב"ריכוז במקום אחד" הרי איני מבין מדוע אתה ואחרים בכל זאת מתעקשים לרכז את פרסומיכם כאן בפורום? טוב, כיוון שאני מכיר אותך, הריני מבין שהתכוונת שאין כבר צורך בפרסומים באתר רוקדים ששם זה בתשלום ואין גם צורך בוידיאו ו-DVD בתשלום ברוקדים. אמ.. מה.. מה.. עדין יש הרבה קניונים במדינה הזו כי יש הרבה אנשים שמעדיפים לשלם כסף ולקבל מוצרים סוג א' במרוכז ובצורה מעוצבת נעים עם גישה קלה. נכון, תמיד יהיו כאלה שיבחרו במוצרים בחינם ובאיכות פחותה. אני דווקא חשבתי שאתה נמנה על אלה המעדיפים איכות. לפחות כך היית בעבר. בכל מקרה, כפי שכתבת מזמן, יש מקום גם לאלה וגם לאלה. עובדה שיש הרבה פורמים לריקודי עם ויש את הפורום של "תפוז" כאן.

ספיקטו

New member
על מה אתה מלין ../images/Emo35.gif

מה שמותר לרב - אסור לחסידים. למרות שאתה צודק ב- 1000% ,אבל לא נראה שזה יעזור.

נכנס

New member
דוב אורבך מספיק אנחנו../images/Emo24.gif

רוצים שיספרו לנו גם בחוגים שמתקיימים כרגיל, וגם במבוטלים, מספיק תוקפנות רד כבר מירון גם לא מותר לפרסם אני מפרסם את חוג הבית שלי כל הזמן ולא שמעתי אותך מתלונן רד מירון זה נמאס חג שמח ביי ביי.

'נכנס' יקר - לו היית טורח וקורא

את דעתי בנושא הפרסום בפורום, לא היית טורח וככה 'נכנס' בי. חוצמיזה - אתה כל הזמן 'נכנס'... אתה יודע מה קורה למי שלא 'יוצא' בזמן....

למעלה