במה עוטפים ספרים ?

ב כ י ף

New member
במה עוטפים ספרים ?

לא כתוב כלום בדפים, רק שקוף ? שקוף בצבע ( כמו המחברות), בזמני היו עוטפים בנייר לפי צבע המחברת ??

אם כבר לעטוף...

אז אולי בנייר ולא בניילון... קצת שמירה על איכות הסביבה...

נטלי22

New member
יש עטיפות מוכנות בגודל של ספרים ושל

חוברות (בדיוק כמו עטיפות של מחברות). אפשר לקנות אותן בכל חנות. גם יותר נוח ופשוט, וגם אפשר להעביר מספר לספר (כלומר, בכל רגע נתון משתמשים רק בחוברת אחת או שתיים בשיעורי חשבון, ולאחר שמסיימים אותן - אפשר להעביר את העטיפה לחוברת הבאה בתור). בד"כ משאירים שקוף כדי שיראו את העטיפה והנושא שרשום עליה וזה יותר קל להבחין בין החוברות.

נטלי22

New member
אני מתכננת להתחיל היום.

אבל אני לא מתכוונת לעטוף הכל. אם יש, נניח, 4 חוברות של אותו מקצוע, ברור שהם לא יתחילו ללמוד מכולן במקביל. אז אם ברור מה החוברת הראשונה (כי למשל היא נקראת "חלק א'") - אעטוף אותה. אם לא ברור במה יתחילו - אחכה לקבל הוראה מהמורה מה להביא. ממילא הרוב נעטף בעטיפות המוכנות מהחנות, ולוקח בדיוק חצי דקה לעטוף ולשים מדבקה. מה גם שאנחנו עוד לא יודעים באיזו כיתה הוא (א'1/2/3), לפחות עד לפגישה עם המורה בעוד שבוע...

אבל

אצלנו לוקחים לביה"ס את כל הציוד ביום הראשון ומשאירים שם מביאים הביתה רק את השיעורים

נטלי22

New member
הבנתי. אז במקרה כזה באמת צריך לעטוף הכל מראש.

מקווה שזה עבר בקלות יחסית... אני מתכננת לגייס לעזרה את הילדים, שיתרגשו ויעבדו קצת יחד איתי.

כן.והיה מעייף!!!

נזכרתי בזמן האריזה בנוסטלגיה איך נהנתי לארוז לעצמי הכל לבד בחטיבה ובתיכון..... וזה גרם לילד להתרגש כבר שווה הכל זהו הכל מוכן אצלנו

מחשבות

New member
שקוף בגודל הספר. פשוט שואלים בחנות

ונמנעים בחומרה מהמצאת הגלגל מחדש.

למעלה