במה מומלץ יותר? אני מתחיל ללמוד PHP ויש לי WINXP. במה מומלץ להתחיל, בשרת IIS או בשרת אפאצי?
G gill142 New member 1/1/05 #1 במה מומלץ יותר? אני מתחיל ללמוד PHP ויש לי WINXP. במה מומלץ להתחיל, בשרת IIS או בשרת אפאצי?
B bnayal New member 1/1/05 #2 IIS../images/Emo35.gif ../images/Emo5.gif עוד פעם מנסים לשלב בין PHP למיקרוסופט? Apache כמובן!
B bursting nutshell New member 1/1/05 #5 יש כמה, שמאוד מומלץ שיהיו לך תוכנות: Apache PHP MySql SMTP סרבר כלשהו
R r y 91 New member 1/1/05 #7 EmEditor - אני משתמש בה תוכנה לעריכת טקסט עם סינטקס להרבה (מאוד) שפות, תנסה אותה.
נ ניר טייב New member 1/1/05 #8 עבור WIN לדעתי אין על EPP www.editplus.com יש בו כל כך הרבה אפשרויות שאין מספיק מקום בהודעה כדי לתאר אותן (קצת הגזמה )
עבור WIN לדעתי אין על EPP www.editplus.com יש בו כל כך הרבה אפשרויות שאין מספיק מקום בהודעה כדי לתאר אותן (קצת הגזמה )
נ ניר טייב New member 2/1/05 #10 נכון אבל... תמיד אפשר לכתוב את העברית ב-notepad ולהעתיקה ל-EPP בכל אופן בגלל באג קטן של עברית (שיכול להיות יותר גרוע בתוכנות אחרות שלא מבוססות קוד פתוח בד"כ) אני לא אשלול שימוש בתוכנה מעולה כמו זו.
נכון אבל... תמיד אפשר לכתוב את העברית ב-notepad ולהעתיקה ל-EPP בכל אופן בגלל באג קטן של עברית (שיכול להיות יותר גרוע בתוכנות אחרות שלא מבוססות קוד פתוח בד"כ) אני לא אשלול שימוש בתוכנה מעולה כמו זו.
R r y 91 New member 2/1/05 #11 אני גם השתמשתי בתוכנה ולדעתי EmEditor יותר נוחה, אבל "על טעם ועל ריח.." אני ממליץ לך לנסות את שתיהן ולבחור לבד מה אתה מעדיף
אני גם השתמשתי בתוכנה ולדעתי EmEditor יותר נוחה, אבל "על טעם ועל ריח.." אני ממליץ לך לנסות את שתיהן ולבחור לבד מה אתה מעדיף