במה הם חטאו?

Digi Lista

New member
במה הם חטאו?

זה רעיון שנלקח מפורום "השבט" כאן בתפוז... זה סוג של דיון,לוקחים את הדמויות וכותבים את חטאיהן

KOG15

New member
אמ..

ריקה (כל הזמן אני מדברת עלייה.. נכנסה לתת מודע שלי חזק הילדה.. חחחח) החטא- אלוהיות מוגזמת... מוהאהאהאהא

Digi Lista

New member
לפחות צדיקה אחת משתפת פעולה../images/Emo13.gif

הרעיון הוא כמובן לנמק יותר לעומק מאשר "אלוהיות" ולמצוא דברים רעים שעשו הדמויות אבל בגלל שבינתיים את היחידה שהגיבה ואת גם אוהבת את ריקה(כמוני) אז את ראויה להישאר בחיים

קורורו

New member
אממ.. מיוטיסמון וכדומה נחשב?

כי אז זה לא כיף...-_- קן: אשם במות אחיו!!!! מואהאהאהאהאהאהאה!!!! לא סתם סתם... אממ... מאט: אדישות יתר, אפילו לאחיו הקטן, התנשאות... אממ... לא יודעת X_X.

טאי-כמעט הרג את קארי.

כשטאי היה קטן יותר, הוא הכריח את קארי החולה לשחק איתו כדורגל ובסוף היו צריכים לקחת אותה לבית-החולים וטאי הרגיש ממש רע. ואז הוא גם חטף את הסטירה הראשונה בדיג'ימון שאנחנו רואים, נכון?

משום מה שכחתי את קן.

קן היה הקייזר, ולמרות שזה לא היה באשמתו, הוא עדיין הרגיש אשם. חוץ מזה, שזה קצת כן באשמתו בגלל שאם נבג האופל נקלט אצלו כל-כך טוב, סימן שמשהו אצלו לא היה בסדר. זה קרה לו אחרי שסם מת ובגלל רגשות האשם נבג האופל הצליח לנבוט במהירות והפך אותו לקייזר. דרך-אגב, כשלנוריקו צמח הפרח הזה על הראש זו הייתה טעות. נבג האופל הוא נבג ולנבגים אין פרחים. נבגים הם אמצעי הרבייה של הפטריות. יו, איזה קרצייה אני.

למעלה