במה אתם עובדים?

R O N Y1

New member
גם לי יש סיפור על רמאים

הייתי צריך להחליף מצבר לגי'פ המוסכניק אמר לי מחיר אבל תשלם בקש בלי קבלה לא תמצא יותר זול. הלכתי לאוטו דיפו והיה מצבר שנפ יותר זול. חזרתי בקריזה הדם עלה לי לראש אותו מוסכניק רק ראה אותי נכנס ללחץ ירדתי עליו ליד כל הלקוחות הבן אדם לא היה מסוגל לדבר.... כמו שאותו בחור אמר מי שמרמה את המדינה ירמה גם אותך רוני

המוסכניק שרשמתי עליו..הביא קבלות

וגם אחריות...לא שלוש חודש חצי שנה --ספיישל מבצע!! רק אם אותו לקוח היה יודע שאותו בעל בית לקח את החלקים הטובים של האלטנטור שלו ושם לו דפוקים רק הגשר דיודות החליף לחדש בטח היה יודע "כמה נדפק"..שזה 350 "שיפוץ"על חלק ששוה 10 שקל בזמנו.. מאז ועד היום עברו 9 שנים. רק בגלל התיחסות המגעילה שלו כלפי,חשב שאני בשבילו עובד זר. עוד קצת הייתי דופק לו משקולת לראש.רק בגלל זה רשמתי את זה באותה תקופה לא היה לו אף עובד.מוסכניקים מכירים אחד את השני ואותו כולם מכירים כאחד שלוקח עובד קורע אותו בעבודה ומשלם לו 700 ש"ח בחודש..... כיום אולי יש... קיצור כמה כללים במוסך שכולם ידעו. וזה לכל המוסכים בארץ. 1-לוודא שמקבלים קבלה +אחריות 2-לשאול מה הבעיה ,מה עשה? וגם לראות מה הוא עושה. לא להשאיר את האוטו ולחזור למחרת....זאת טעות של כולם! וגם לבקש את החלק המקולקל.תמיד נתקלתי באנשים שחושבים שהם יודעים מכונאות ושואלים את מנהל העבודה וזה מסביר להם על בוכנות ו4 פעימות והם חושבים שהם חכמים והם יודעים מה זה שסתומים-זאת הדרך הכי קלה למרוח בן אדם מכונאות רכב לומדים שנה לא חמש דקות. לעולם לא לבקש ממנו שיעור "במכונאות". שאלו ישר ולענין-מה התקלקל? כמה זה עולה?--ולבדוק בעוד כמה מקומות. לעולם אל תתנו למכונאי מפתחות של המכונית בצרור שיש שם גם מפתחות של הבית בעל המוסך לא יכול לדעת אם יש אצלו עובדים גנבים שמשכפלים מפתחות. 3-כלל קטן---עבודה זולה --עבודה דפוקה!--ותחשבו על זה..

רומאו22

New member
המוסכניק

הרמאי הזה מביאליק זה במקרה שפיגל? ואגב לא תמיד זול זה דפוק, לפני שבועיים שלוש נהיה לי פתאום אלוהים יודע איך חור באגזוז הקידמי, באתי למוסך הוא אומר אי אפשר כבר לתקן את זה צריך להחליף לחדש בסביבות 1000+ קיבלתי חום שאמר לי את זה.. תקשרתי לחבר ערבי מהצבא ביחד קפצנו לכמה כפרים ערביים בצפון הציעו לי ב100 שקל לתקן בסוף החליפו לי לחדש ג'דידדד ב250 שקל ופלוס אחריות לשנה.

רומאו22

New member
../images/Emo73.gif

אם היית שם לב כתבתי אגזוז חדש! חדש לא יכול להיות גנוב וגם אם היה גנוב מה זה אמור לעניין אותי... וכן קיבלתי קבלה + אחריות לשנה.

locs

New member
אגזוז גנוב לא חייב להיות משומש

היום זה לא כמו פעם הנקודה שלא גונבים משומשים נכון שקיבלת אחריות אבל זה מהמוסכניק אני שמעתי על פריצות למיפעלים למחסנים שממש מרוקנים להם את כל המלאי .אני ראיתי אצלנו ששברו את הקיר בשביל להגיע למוצרים .שכמובן עברו לחניות ונימכרות באחריות ועם קבלה. אגב מחיר של אגזוז חדש ב250 שקל נישמע לך הגיוני????....

רומאו22

New member
הגיוני או לא הגיוני

זה לא ממש מעניין אותי כי אם הייתי הולך למוסך שהיה לוקח לי אלף שקל אז זה אומר שזה לא גנוב?? העיקר שיהיה טוב ולא יהיה בעיה באוטו. אז ממי אני אמור לקבל אחריות אם לא מהמוסכניק עצמו שהתקין את זה ועזוב שזה אחריות לא רק מהמוסכניק עצמו זה אחריות מהמוסך עצמו +הקבלה שהמוסך נותן לא המוסכניק עצמו שהתקין לי שהוא סך הכל עובד בתור שכיר במוסך, אגב בשביל ידע כללי אצל ערבים המוניטין הרבה יותר חשוב במקרים כאלו מאשר ליהודים ש90 אחוז מהמוסכים לא מביאים קבלות שלא לדבר על לשכוח מאחריות..

יש לך טעות!

אנשים שרצו טיפול זול למכונית שלהם כמו נהג הפיאט שנכנס לפני שנתים לג'נין ונרצח.הם אנשים שעושים טעויות חמורות בכפרים הערבים אפשר להשיג גם מערכות סטריאו חדישות בזול כל הדברים האלה גנובים או מוברחים. בכפרים אתה יכול לעשות טיפול טיימנג לרכב ולשלם שליש ממה שבאמת צריך וכמו שרשמתי-טיפול זול הוא טיפול דפוק! אני מניח שיש לך רכב ישן לאנשים בעלי רכב חדיש וטכנולגיה חדישה לא יסכנו את"הבובה" שלהם בשביל -1000 מינוס. דרך אגב אתה יכול בכפרים להשיג צלחת +ממיר של כבלים ולקלוט איתם את שידורי יס כל הערוצים בחינם!!הכרתי אחד שרצה לקשר אותי עם אותו מתקין לבסוף אימא שלי פחדה ולא הסכימה..מה לעשות הורים לחוצים-באסה.יש שם עוד דברים בחצי מחיר-כגון תחנות דלק פיראטיות ,בגדים,נעלים,ועוד... ותמיד זכור את המצב הבטחוני -אחרי אירועי 2001 קצת מסוכן להסתובב בכפרים בגליל!ועוד תוסיף את הרצח של עדן זאדה...בשפרעם. זה מסוכן להסתובב שם לבד ובלי נשק!

רומאו22

New member
אני לא מבין מה אתה חושב

אם היית יומיים מוסכניק אז אתה יודע הכל על מכוניות ועל כל המוסכים בארץ? דבר ראשון למי שיש טעות זה לך! ועכשיו הבנתי למה עברת למקצוע אחר ולא המשכת לעבוד במוסך. הסיבה שבכפרים ערביים המחיר זול יותר זה כי הכפרים הערביים עניים יותר, כוח עבודה זול יותר, ארנונה זולה יותר, אדמה זולה יותר, בגלל זה המוצרים גם זולים יותר. אם תיקנה ירקות בכפר ערבי או ברעננה איפה יעלה פחות? אצל הערבים אז זה אומר שהוא גנב ת'ירקות?? דבר שני האוטו שלי שנת 97 יד שניה סך הכל 41 אלף קילומטר. ואל דבר סתם אתה לא יודע עובדות כל דקה תרשום יש לך טעות מה אתה חושב אתה המצאת את העולם, אתה לא יודע משהו 100 אחוז עדיף לשתוק, "סייג לחוכמה שתיקה".

shuky63

New member
גם אני חושב שלדיוני האופ טופיק(לא

בנושא הפורום)יש חשיבות גדולה בגיבוש של הפורום. זה בתנאי שהם לא מתחילים לתפוס את רוב נפח ההודעות בפורום. יש חיים גם מעבר לגמגום.צריך לתקן את הגמגום אבל גם את המכוניות שלנו.

אני עושה את הטיפולים לבד

טיפולי 10000 אני מבצע לבד אני קונה את החלקים ומחליף לא רוצה ללכת לסתם מוסכים ששמים לך שמן סוג ד.

אתה עושה טיפולים לבד כל הכבוד

איך אתה מוריד פליטר שמן או את הבורג של השמן כדי לרוקן את השמן??? איך אתה בודק ברקסים ומחליף אותם לצורך הענין? חייבים לעלות את הרכב על מעלית. ועוד דבר קטן--אין כבר טיפול 10,000 למכוניות משנת 2000 יש ברקסים שמחלפים אחרי 30,000 ואפילו יותר וישנם טיפולים שמבוצעים ב40,000 .ככל שהטכנולוגיה מתקדמת ככה פחות תקלות מכניות ברכב,הבעיה העיקרית של כל המכוניות =מחשב!!זאת צרה צרורה. בנר ראשון של חנוכה-מקרה האטובוס בבימינה! האוטבוס שנתקע בפסי רכבת והנהג הוריד את כל הנוסעים שלו במהירות האוטובוס חדיש ויש לו פגם ביצור הפגם נמצא במחשב. גם במכוניות פרטיות הבעיות האלה קיימות והיו כבר שלל תביעות רק בגלל הענין שהרכב היה נכבה אוטמטי בגלל המחשב! במכוניות ישנות לא בעיה לעשות טיפול 10,000 לבד.... חדיש זה כבר סיפור,ובקשר לשמן אין לך מה לדאוג במוסכים שנותנים שירות ליבואן השמן מתאים במיוחד לרכב.. גם במוסכים קטנים השמן בסדר!

למעלה