במה אתם עובדים?

kobbar

New member
במה אתם עובדים?

אתם חושבים שאם לא הייתם מגמגמים, הייתם בוחרים מקצוע אחר? למשל, אם מישהו פה היה רוצה להיות מורה או מרצה או חבר כנסת - האם הוא ויתר על זה בגלל הגמגום? מה ההשפעה שהייתה לגמגום על הקריירה שלכם במילים אחרות. תודה

אין סיכוי להיות סוכן מכירות או

עבודה בטלפון!! כל השאר בקלות משתלב. ובמקצוע שלי הוא להיות הכי תותח שיש! כך שזה לא מפריע לי הגמגום קל-לפעמים זה בא ולפעמים לא מגמגם בכלל!

shuky63

New member
אני טכנאי בחברה למקרני מולטימדיה

כתבתי על זה פה כבר.אני טכנאי שלא רק מתקן אלא מתקשר הרבה עם לקוחות וספקים ומסתדר עם זה טוב בדרך כלל. אני חושב שאם לא הייתי מגמגמ לא הייתי במקצוע הזה. הבחירה שלי ללכת ללמוד אלקטרוניקה בתיכון נבעה ישירות מהפחד שלי מבית ספר עיוני שבו מדברים יותר. במהלך חיי גם עשיתי תואר במדעי החברה כלומר ניסיתי לצאת ממקצוע האלקטרוניקה אבל לא היה לי די אומץ להמשיך אז חזרתי לאלקטרוניקה. לפני שהתחלתי לגמגם בגיל 12 אני זוכר דוקא שאהבתי לדבר בפני קהל (זו גם הסיבה שאני לא מקבל לגמרי ולא סולח לגמגום שלי עד היום) כך שלא נראה לי מופרך שאם לא הייתי מתחיל לגמגם הייתי עוסק בהוראה או עריכת דין.

בתחום שלי אני לא אוהב לדבר עם לקוחו

כל הלקוחות שואלים אותי מה הבעיה?איזה טיפול צריך? מה עשיתי לרכב! ויצאתי מזה בחכמה-פשוט לומר ללקוח שידבר עם המנהל מוסך הוא יסביר לו!וכשמנהל יבוא אלי לדבר זה כבר קל. ולמנהל עבודה אני אומר שאני לא רוצה צרות זה לא מוסך שלי ואולי יש דברים שהמנהל לא רוצה שאני יאמר ללקוח! תמיד שולח אותם למנהל! ראיתי ביצאת צדיק -הבחורה שואלת מה הבעיה והמכונאי ישר אומר לה אני לא הייתי עושה את זה. קודם כל הייתי מסתכל ברכב אחרי זה הולך למנהל אומר מה הבעיה הוא היה קובע מחיר וטיפול וגם מדבר איתה. ולי אין מה לדאוג חיים הכט יכול לבוא מתי שבא לו למוסך אני יודע שהמנהל לא גנב!!!-וזה גם מוסך מרכזי

locs

New member
בטח במוסך מרכזי אין סיבה לגנוב

כל הגנבות שמראה חיים הכט זה מעשקים פרטיים . הרי אם טכנאי מגיע מחברה בעלת שם הוא פשוט יתקן את התקלה וירוץ הלאה . לדוגמא טכנאי מערוצי זהב לא ישקר ללקוח . מנסיון משלמים לאותו טכנאי כמה לקוחות הוא ביקר ביום. מה שעושה חיים הכט זה פשוט לחפש מיתחת לפנס

R O N Y1

New member
נו בטח חסר שאיזה לקוח של הכבלים

יתלונן שטכנאי רימה אותו .כל המדינה תרעד כל הגנבים אלו הישראלים הקטנים והמכוערים שמנצלים את התמימות של האנשים ומנסים לעשות כסף קל רוני

לא מסכים איתכם!!

מה זאת אומרת בכל מקום גונבים? בקורס מכונאות רכב שהייתי היה שם מורה כבן 50++ סיפר לנו שהיה לו מוסך עם שותף והפסיד כסף בגלל שהוא תמיד דאג ללקוחות שלא יבזבזו כסף וכך חשב שקנה את ליבם והוא בעצמו אמר לנו "מי שלא גונב לא מרוויח" אני נגד הדעה הזאת! אנשים עובדים קשה בשביל להרוויח שכר והם רוצים לקבל שירות טוב למענם והם מוכנים לשלם כמו שצריך אז למה לרמות אותם?? ויצא לי בעבר הרחוק לעבוד גם במוסכים קטנים אחד מהם זכור לי מצוין היה באיזור תעשיה בקרית ביאליק הייתי רושם את השם שלו אבל לא רוצה שימחקו לי את ההודעה. הגעתי אליו בגיל 22 עבדתי שעתים בלבד! לא מספיק הבן חרא של בן אדם! הגיע אליו עובד מרפא"ל(ריכוז פיתוח אמצעי לחימה) וטען שהמצבר שלו גמור. אחרי שבעל המוסך הפרטי בדק הגיע למסקנה שאין לו טעינה באלטרנטור וזה באמת היה כך!הוצאתי את האלטרנטור ופירקתי אותו על השולחן והבעל המוסך (ימח שמו וזכרו)אמר לי לקחת אלטרנוטר ישן שהיה לו במחסן לקחת את החלקים החדשים של הלקוח ולשים לו את הישנים באלטרנטור של הלקוח יצא שהלקוח שילם בזמנו עבור מצבר חדש +אלטרנוטר "משופץ"עבור זה 350 ש"ח ועבור המצבר כבר לא זוכר כמה. ושם ללקוח גשר דיודות חדש כי זה מה שנשרף אצלו-וזה עולה משהו כמו 10 שקל! הגנב הזה בעל המוסך הרוויח גם חלקים ישנים גם עשה עצמו בן אדם טוב "אחריות חצי שנה".. וגם התנהג אלי כאילו הייתי עבד אפרקאי אחרי שעתים התלבשתי ועזבתי את העבודה לא לפני שספג ממני מטר קללות.... רוב המוסכניקים היום לא יעבדו עם בעל מוסך גנב אחרת יהיה להם שם של רמאים וחבל לכלכך את השם בגלל מוסך שלא שייך להם! ועוד טיפ קטן לכולם----מוסך שלא רוצה לתת לכם קבלות אל תראו את זה כאילו עשיתם לו "טובה" אם הוא גונב מהמדינה הוא גם גונב ממכם! לפי הטיפ הזה קלטתי מורה לנהיגה גנב! כשהלכתי ללמוד על אופנוע 500 סמ"ק שמתי לב שאותו מורה לנהיגה לא כל כך מהר רוצה לתת קבלות..לא אמרתי לא כלום ופשוט לקחתי את הטופס והלכתי לבית ספר אחר שם בלי שאבקש נתנו לי קבלות וגם השגתי לי רשיון תיזכרו את הטיפ--גונב מהמדינה גונב גם ממכם!

רומאו22

New member
ואו או או

הרכב (בובה שלי) מטופל בא.ת ביאליק, איזה מוסך זה בדיוק אחי? מי זה המוסכניק? אני בטוח ששוקי יתחשב ולא ימחק תהודעה אם תירשום את השם שלו.

locs

New member
אתה לא יודע כמה אתה צודק

השבוע החלפתי מצבר לרכב המוסכניק אמר לי "שמע בלי קבלה נעשה לך מחיר" היה ניראה שהוא נוכל הלכתי להום סנטר מיתברר שהוא גם יקרן ב200 שקל וגם רצה כסף על החלפת המצבר וכל זה בלי קבלה בקיצור אם הוא מרמה את המדינה הוא ירמה גם אותך

אני יודע מצוין עד כמה אני צודק..

ולא צריך להיות חכמים כאלה ..כדי לדעת מי שלא מביא קבלה הוא בעצם שקרן! לפני שנה קבלן ערבי עשה לנו זפת בבנין. לא רציתי לעשות עם קבלן ערבי..אך נראה לי שלא היתה לנו ברירה. עוד בהתחלה שאלנו אותו-יש אחריות? ומה אומר לנו?--יש קבלה יש אחריות יש הכל.. הפועלים שלו שהם גם ערבים רצו לזרוק את כל הפסולת שעל הגג לבנין אחר שצמוד לנו!התעקשתי הכל יורד למטה שום דבר לא נשאר על הגג יום שלם זרקתי לבד דודי שמש קולטי שמש ..הפועלים אספו מלעלה זבל הוריד אותם בדלים זרקתי אותם לפח אשפה. אפשר לומר שעשיתי להם עבודה שלמה...לעצלנים האלה! בסוף העבודה--אימא שלי מבקשת מקבלן קבלה!!על הכסף שהיא שלימה הכסף שאספו מכל השכנים!הקבלן מסרב לתת בטענה שהוא צריך אחר כך לשלם מס הכנסה. הבהרתי לקבלן שזה לא כסף שלי פרטי זה של כולם ואני חייב קבלה כדי שלא יחשבו שלא שלימתי ולקחתי חלק מהצד. לבסוף הקבלן דיבר עם הוועד שלנו ואמר לו כמה כסף הוא קיבל! הוא עשה הכל כדי לא לתת קבלה. ובקשר לאחריות "5שנים" אחרי שנה התחיל לנזול מים לתוך הבית התקשרתי לקבלן הוא בא התסכל..אמר שיבוא מתי שלא יהיה גשם ועכשיו הוא עסוק עובד באיזור המרכז והוא לא אמר לי "לא עושה"הוא כן יעשה.. כמה פעמים התקשרתי..ותמיד זה היה מחר..אחרי שיפסיק לרדת גשם...וכל מיני תירוצים!קניתי דלי זפת ובעצמי תקינתי את הגג. לקבלן הזפת קוראים נהאר! למוסך שעבדתי לפני כמה שנים טובות וראיתי את ההתנהגות המגעילה שלו כלפי -המוסך נמצא באיזור התעשיה הדרומי של קרית ביאליק(צור שלום) על ידי סופר מרקט-גדול למוסך קוראים ישראל שפיגל!!

למעלה