במה אתם עובדים ?

מ א י.

New member
במה אתם עובדים ?

יש לי איזה דפיקות מובנית לעולם העבודה והקריירה . מעניין אותי לדעת במה אדם שמתעסק במדיטצייה עובד ... אם יש נטיות מסויימות לכיוונים מסויימים או שאולי כל האפשרויות מתקיימות ואין לעבודה כל קשר למצבים מדיטטיבים ורוחניות . אם תרצו להתפלס ולענות על השאלה באופן תיאורטי מחשבתי בכיף.. אבל אשמח אם בכל זאת תציינו במה אתם עובדים בפועל .

לא נראה לי שיש נטיה גורפת

האנשים שפגשתי עובדים במגוון תחומים, ולפעמים יש קשר לחייהם הרוחניים. לעתים אנשים בוחרים עיסוק פשוט או עבודה שהזמנים בה גמישים על מנת שיוכלו להתפנות, פיזית או מנטלית, לתרגול הרוחני. יש כאלה שעובדים קשה והרבה על מנת שיוכלו לממן פעילויות דהרמה. לרוב משתדלים להמנע ממקצוע שיש בו אלמנט מזיק (ייצור נשק, שיווק טבק) ומשתדלים לבחור מקצוע שתורם לחברה. אני עוסקת בפיסיקה, מתחילה עכשיו דוקטורט.

dharmax

New member
->

מאי, מה הכוונה "דפיקות מובנית"? (אני בהייטק) ברכות

gwizard

New member
הייטק

אני ראש תחום באחת החברות המובילות בבדיקות תוכנה. אין לזה שום קשר לעיסוקי בתחום הרוחני, אבל אני כן מנסה לעבוד לפי כללים של מוסריות אותם עימצתי לעצמי. אני מניח כי "דפיקות מובנית" הכוונה שלך לכך שאת לא מוצאת עבודה נורמלית. אם זה המצב, את מוזמנת לשלוח לי קורות חיים כי אני בדיוק מגייס אנשים לצוות שלי העוסק בבדיקות אוטומציה ועומסים.

למעלה