במדינה מתוקנת..

גל ים..

New member
במדינה מתוקנת..

ראש ממשלה שסרח היה משעה את עצמו או לפחות עושה חרקירי על כל הפרשיות שמשתרבבות לשמו ועוד בעקבות "הנצחון"הגדול שלו במלחמה האחרונה. אך נדמה שרק במדינת ישראל מרשים לעצמם ראשי ממשלה ושרים וחברי כנסת ונשיא להמשיך לכהן כאילו כלום לא קרה ולהשתין עלינו מהמקפצה של הבריכה.. במדינה מתוקנת גם העם היה מנסה לעשות הפיכה ולהדיח את הפושעים האלו ומכונן משטר יציב של אמת,אך מן הסתם אנחנו לא מדינה מתוקנת ובכלל מי קבע שאנחנו מדינה?? אנחנו נראים כמו חבורת אספסוף שהתקצבו לאיזה שטח שנתנו לנו ואמרו לנו תשבו פה ומתיי שאנחנו נחליט ונקבע אנחנו גם נזיז אתכם,עם שלא יודע להעריך את הגדולה בלהיות עם אינו ראוי שיקרא עם אלא אספסוף... ערב רב של אנשים שאפילו איבדו את האידיאל ואת הדרך ובעיקר שכחו למה הם פה ואיך הם הגיעו לפה,ובעיקר עד כמה הפסע הקטן בין להיות לבין לחדול.. אך אם בארזים נפלה שלהבת מה יגידו אזובי הקיר..... ולפעמים נדמה לי שאכן אנחנו בהחלט לא מדינה מתוקנת ואין זה חשוב לי אם כולם עושים אותו הדבר,ואין זה חשוב לי שגם בארצות אחרות יש שחיתותיות ויש מעשים מגונים ויש פריצות ועושק,כי אני לא חיה שם אלא חיה פה. פה ורק פה אני מגדלת את ילדיי,פה ורק פה אני רוצה ערכים,פה ורק פה אני רוצה ללמד וללמוד שארץ ישראל היא הארץ שלי ואין לי אחרת ולא תהיה לי גם אחרת. ונדמה לי שבפרוס השנה החדשה ארץ ישראל שלי נראית עצובה,מוכת יגון,עוני, איבדה את המוטיבציה ואת הדרך ואנחנו עדיין נותנים לפשע המאורגן לשלוט בחיינו ואין זה חשוב אם זה ראש הממשלה או חברי כנסת או עשירי העולם הגדול שהתקבצו כאן ועושים עלינו קופות. אז איך קרה שבמשך שישים שנה איבדנו את הדרך?איך קרה שבמשך פחות משישים שנה שכחנו מי אנחנו ומאין באנו ולמי ניתן דין וחשבון? איך קרה שבפחות משישים שנה אנחנו נראים אחרת??? עצוב... בוקר טוב

shy-1

New member
אכן, את נוהגת כאספסוף מתלהם

שלא מחכה לתוצאות החקירה, שלא מחכה לבחירות, אלא כמו בארצות נחשלות, רץ לתלות את ראש הממשלה, ולהמליך רשע תחתיו. כל הכבוד לך על האומץ לחשוף עצמך כך

גל ים..

New member
למה אני צריכה בדיוק לחכות??

האם אולמרט מושחת?כן! האם אולמרט שיחד?כן! האם אולמרט השיב לנו את החטופים הביתה כפי שהבטיח?לא! האם אולמרט לא טעה כשהוא יצא למלחמה ביודעו שהוא יובס?כן! האם אולמרט לא טעה לכל אורך המלחמה?כן! האם אולמרט מצעיד אותנו לאבדון?כן! אז למה אני צריכה לחכות לועדות חקירה??ולמה אני כאזרח הקטן והפשוט צריכה לממן את התשובות שאני כבר יודעת אותן? ולמה עד עכשיו איש לא קם ולא זועק מושחתים הביתההההההההה?? כי אנחנו עם מטומטם ולכן אנחנו משלמים ונשלם!

shy-1

New member
אולמרט היה מושחת כבר לפני 10 שנים !

את צבועה ברמות אדירות, וגם שקופה.

shy-1

New member
בתוכנת 'פלאש' בה אני עובד,

זה אפשרי לעשיה. עובדה.

גל ים..

New member
נכון היה מושחת והשחית ולכן אמרתי לא

אולמרט והתחננתי שלא יצביעו עבורו אז מה השתנה הלילה הזה מכל הלילות ואיפה הצביעות ??? השתבשה עליך דעתך שייק'ה בחיי מרגע לרגע משהו רומז לי שאתה ומסעודה שניכם ירדתם מהפסים לא שהייתם בהם קודם אבל עכשיו ירחם השם... מה אתה רוצה מחיי איפה הצביעות????????????????????????????????????????????

shy-1

New member
הצביעות היא, שאת כל מה שאת כותבת

כולם יודעים, אבל את רוצה שנוציא את אולמרט להורג, לאחר שנבחר באורך דמוקרטי, ויצא למלחמה על כבודה של המדינה ! מה הוא אשם ששנים מפקדי צבאות לא עשו כלום ? אם את רוצה להאשים מישהו, את יכולה להתחיל מעשרות אנשים לפניו, הוא בתור ראש ממשלה, תחליפי אותו בבחירות !

גל ים..

New member
חס ושלום להוציא את אולמרט להורג.???

מה פתאום שילך הביתה בשקט כמו שגולדה לקחה אחריות על יום כיפור,חס ושלום אני לא רוצה שימות אלא שיפנה את כסאו וזה שלפניו אף אחד לא עשה כלום זה ידוע לי,זה שהוא לא ידע שאף אחד לפניו לא עשה כלום זה מצער אותי. והרי החוק אומר את המשפט הבא.. אי ידיעת החוק אינה פותרת מעונש,וזה שהוא לא ידע מה מצב הצבא אסור היה לו לסכן את הצבא... וזה שהוא לא ידע מה כוחו של נסראללה אסור היה לו לצאת נגד נסראללה... ולגביי השאר שחיתות עושק שוחד זה כבר לא שייך למה שהוא ידע ולמה שהוא לא ידע אתה מסכים?? ולכן ראש ממשלה שסרח הולך רבין גם הלך אחרי פרשת הדולרים של לאה,גם בגין חש שהוא אחראי על מחדל לבנון והלך,אז למה הוא נדבק לכסא כאילו הדביקו אותו בדבק מגע??????

shy-1

New member
כשאת משווה את גולדה לאולמרט(במקרה

המדובר), את מוכיחה לי שאת צבועה. ושקופה בכדי לראות הצבע(נכתב למען הקקטוס, שחוש שמכתבים למערכת מראים שהוא חכם).

גל ים..

New member
חוץ מהמילים צבועה שקופה רשעות..

יש לכם עוד מילים באמתחתך כי בנתיים מי שצבוע פה זה אתה ואנא ממך הבט אל המראה והתבונן והבן גם על מה אני מדברת,לזרוק מילים לאויר ולנפוח נפיחות גם אני יודעת,בנתיים הבלון ששמו קדימה או במילה אחרת הבאג והבלוף שנקרא קדימה מתגלה אט אט ואלו הדברים שאני אמרתי עוד לפני מלא'ן ת'לפים זמן.. אני לא צבועה לא רשעית לא שקופה ולא נעליים אני רק רואה כמה צעדים לפניך דברים שאתה עוד צריך הרבה מאוד זמן כדי להבין אותם אבל בסוף אתה תבין אני בטוחה. את מה שאתה יודע היום אני כבר יודעת שלשום אבל זה תהליכים ואי אפשר להקדים את המקודם למאוחר כל דבר צריך להתפוצץ בפרצוף של האנשים כדי שיבינו ....אנחנו נקראים הזויים הוזים משוגעים אבל בסופו של דבר כל מה שאמרתי הוכח כנכון. וגם נפילתו בעזרת השם של אולמרט שאני צופה אותה גם כן תגיע רק שהמחיר אוי המחיר יהיה כבד...

nizanm

New member
תשלומים ???

בתשלומים בתשלומים על כל דבר בתשלומים בתשלומים כל המשכורת הולך למכולת כל המשכורת הולך למכולת איי איי איי איי בתשלומים כל יום אשתי קונה שמלה כמובן יצאה דוגמה חדשה חוץ מגרבים וארנק פתאום לבשה לי דוגמת צב ועם צמה דוגמת טרפז היתה דומה ממש לעז מה שאת לובשת לא מתאים איך את קונה כל הבגדים? איך את קונה כל הבגדים? ענתה לי מהר: אני קונה הכל בתשלומים בתשלומים בתשלומים על כל דבר בתשלומים בתשלומים כל המשכורת הולך למכולת כל המשכורת הולך למכולת איי איי איי איי בתשלומים אשתי אוהבת לחיות בחובות תגידו לי מה לעשות לוויתי לה אלף לירות הכל בריבית גם בשטרות רוצה להחליף הוילונות גם השולחן וכסאות אה, וקנתה איזה ספה יושנת לבד על הרצפה יושנת לבד על הרצפה למחרת קמתי חולה, הלכתי מהר אצל רופא בדק אותי ונתן לי זריקות, בסוף הגיש לי: חמש לירות חמש לירות? אל תגזים! אני משלם רק בתשלומים! בתשלומים בתשלומים על כל דבר בתשלומים בתשלומים כל המשכורת הולך למכולת כל המשכורת הולך למכולת איי איי איי איי בתשלומים פעם נכנסתי לבית ראיתי בו מלא דברים בוטה-גז, פריז'ידר, רהיטים ומכבסת בגדים אמרתי לעצמי: אני גר בבית משוגעים שאלתי את אשתי: איך את קנית כל הדברים אל תדאג, אל תדאג, אני משלמת הכל בתשלומים בתשלומים בתשלומים על כל דבר בתשלומים בתשלומים כל המשכורת הולך למכולת כל המשכורת הולך למכולת איי איי איי איי בתשלומים

nizanm

New member
אוה !!!

תמיד שמח לבדר אותך. לשרותך.. למה שי לא מרוצה? אה? מה? הה !

nizanm

New member
מתן קרדיט : ../images/Emo13.gif

הריני מוכן ומזומן לפני כס כבודו ליתן את הקרדיט הנדרש למחבר ולמלחין השיר המהולל "בתשלומים" : הריני עושה זאת. ובכן : בתשלומים ביצוע: פלפל אלמסרי מילים: אלברט שטרית לחן: אברמינו מוגרבי

shy-1

New member
נכון שאתה מרגיש טוב יותר? ../images/Emo152.gif

גמר חתימה טובה

למעלה