במגמת עלייה...

מיקיס

New member
במגמת עלייה...

הנה הגיע הרגע, ממנו כל כך פחדתי...ההתעמתות עם שנוא נפשי, האויב האכזרי...המשקל..מכיוון שכל משקל שהיה לי נותץ לרסיסים ברגע של משבר, אני נשקלת מידי שבוע אצל דיאטנית... ואכן, נוכחתי לדעת שעליתי 1 ק"ג...לא הייתי כ"כ בדיכאון, לולא הוא מתווסף אל 2 הק"ג שהעליתי שבועיים קודם לכן... מה אני יכולה לעשות? חג החנוכה הזה פשוט גמר אותי...הרגשת כמו ילדה קטנה וחסרת אונים, שאינה מודעת, לא שולטת ואין לה את התבונה לדחות סיפוקים...אז התפתיתי וחיסלתי סופגניות ומכיוון שכבר "התפרעתי", המשכתי לעשות לעצמי עוד "חגיגות"... כעת אני מכה על חטא...פאק, ירדתי 60 ק"ג...אני כבר לא שמנה, אבל מרגישה כל כך רע עם עצמי...הקיבה שלי עדיין מסוגלת להכיל קיבולת של פיל................... היום זכיתי למס' הערות מעמיתותי היקרות על כך שהתרחבתי...חייכתי במרירות, רבאק, הן צודקות..אני יודעת את זה, אז למה בכל זאת אני לוקחת את זה כל כך כל כך קשה? פעם, כשהיה לי כל כך הרבה להוריד, לא ייבבתי על כל ק"ג שעליתי. היום, אני מסוגלת להיות הכי בדיכאון שיש... אני חייבת לשנס מתניים ( בשאיפה שלא עליתי מידה במכנסיים ) ולהיות חזקה...ולחזור לחברים הטובים: הירקות, הגבינות והחלב דל השומן...אוף!!! הגוף שלי זועק: "פחמימות, פחמימות"... אנשים יפים וטובים, אני חייבת חיזוקים!

טוב אז עלית קילו

אז מה אז נהנית בחנוכה חנוכה נגמר, נגמרו הסופגניות והלביבות ועכשיו חוזרת לשגרה לא קרה כלום ואל תתני לאחרים לגרום לך לתחושה רעה בהצלחה

lizush

New member
חמודה...

תאמיני לי שגם אם הייתי רוצה, לא הייתי יכולה לתת לך חיזוק... (אני אשתדל לא לפלוט שטויות כמו: מה שיורד מהר עולה מהר וכו') קחי עזרה מבחוץ - דיאטיקנית שתפקח עליך, הורים, חברים פסיכולוג ומה לא... אולי קצת לחץ יעזור.. את יכולה לעצבן גם כמה חברים פה מהפורום (כי זה לא פורום דיאטות), ואז אולי יבואו לשבת עליך... הרזיה בטוחה, או לפחות הוצאה של כמה איברים חיוניים מהגוף...
לירז

rikibit

New member
מה ש..../images/Emo45.gifמהר...../images/Emo31.gifמהר../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

רק תיזכרי שגם אם עלית זה לא נורא אל תתני לזה לעצור אותך.

למעלה