במבי...

במבי...../images/Emo140.gif

מה עושים עם המחסן??????? אני מנסה לחשוב איך לעצב, מה להכניס, איך אני מכניסה את האווירה הנכונה????, צריך להתחיל לחשוב....
אוהבת....

אם את רואה אותה, את במבי...

תמסרי לה בבקשה שזה לא יעבור לה בשקט...
שאני לא מסכימה בשום אופן
וגם שזה יעלה לה ביוקר
ושזה לא איום אלא ממש ממש מה שיקרה
ככה להעלם בלי להודיע לאף אחד, בלי לספר כלום... ממש חוצפה! וחיא יודעת שיש לי לב חלש...
נו, ככה עושים? ככה זה יפה לעשות? נו שוין....אוי וואי זמיר....

אביבלה...../images/Emo24.gif

חחחחח שפכת אותי מצחוק... אני יודעת שהיא עבדה בזמן האחרון אז כנראה לא יצא לה... אני אמסו ואמסור... גם אני ניכנסתי כמה פעמים וחיפשתי אותה אבל... גורנישט מיט גורנישט...
בכל מקרה אולי את יכולה לעזור לי... יש לנו מחסן די גדול שהחלטתי לעצב לעצמי בו פינה... אני ממש מתחילה מכלום מה את מציעה לי להכניס????

niya

New member
אביבה ../images/Emo24.gif

גם אני חשתי בהיעדרה של במבי... אל דאגה, כולנו כאן כדי לתומך ולשמור שתהיי בסדר. נשיקות

אביבה צהריים טובים.../images/Emo140.gif

טוב אז ככה, מטרתי במחסן היא להפוך אותו לחדר שבו יהיה לי נעים לשבת, לארח חברים בכייף... בקיצור פינה לעצמי לעת הצורך....
המחסן די גדול,(שני חדרים), אך החלקה שאני מיתכוונת אליה היא חדר אחד בו יש שרותים ישר בכניסה מצד ימין, יש כיור ומעליו יש חלון, וממש מולו יש עוד חלון... אני מתכוונת להעיף הכל!!!!, לא להשאיר בו כלום, ממש להתחיל עם חדר ריק. לגבי הכיוונים של החדר אני אבדוק את העניין עוד הים ואודיע לך מה הם...
הרעיון הראשוני שלי הוא פינת ישבה מגניבה על מזרון, נרות וקטורות מסביב... וזה בנתיים מה שחשבתי.. מה את אומרת????
מחכה ל
....,

תראי, בקשר...ל...../images/Emo8.gif

אני תמיד בעד....
...וגם עוד פעם...
אני לא כל כך הבנתי את מטרת החדר הזה? יש לך חדר אחר בבית? זה חדר כדי להיות בו לבד? לא יודעת, הסבירי יותר טוב כדי שאוכל לעזור יותר ואני גם ממתינה לכיוונים... תתחילי להעיף, הרעיונות יגיעו תוך כדי... ערב טוב

אביבוש...

יש לי חדר שינה בבית עם המשפחה, מטרת החדר היא פינה לי, לעצמי, לחברים כשבאים... וכ....
, לגבי הכיוונים יש לי רק שאלה אחת... יש לי מצפן, השאלה היא איך אני בודקת את הכיוונים, איפה לעמוד?, איך ליבדוק... אני יודעת...אני עדיין טירונית...
... החלתי להעיף את כל השטויות שיש לי שם... אבל רציתי שתעזרי לי בכיוון שיהיה נעים לשבת ושגם יורגש הפאנג שואי.... מחכה לתגובה...

את כיוונים בודקים כך

עומדים במרכז החדר/בית וממקמים את הצפון או הדרום. ומשם כבר אפשר להסיק (אם את מאומנת) מה הוא הכיוון יחסית למרכז הבית. זה שונה בהסתכלות לעומת ההסתכלות כשאנחנו עומדים מבחוץ.

מתוקה

לי אין מצפן......הלך לאיבוד עוד כשהייתי בצופים
אני קובעת את הכיוונים לפי השמש (תקף רק ביום בהיר
) תנסי להשיג אחד ואחכ נמשיך....

בוקר טוב ../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

את מתכוונת לעבוד בתוך המחסן או לשדרג אותו לחדר/משרד עבודה? מה אופי העבודה שלך? האם יש בו חלונות? מה אני מציעה לך להכניס? מאחר ונכנסת לפורום פנג שואי אומר לך... שבפנג שואי יותר טוב להוציא מאשר להכניס...
לפחות בתור התחלה... יום נעים

../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif../images/Emo20.gifבוקר טוב../images/Emo39.gif

אני פה הכל בסדר אני פשוט עובדת בימים האלה המון שעות ביום חוזרת הביתה כביסה שיעורי בית אהבה מעבר לפינה סיפור ולילה טוב לילד ו........מתמוטטת מעייפות....... אפילו לא מספיקה לעשות הליכות הכלבות שלי מוחות ואני אוהבת אתכן
ואביבה- תענישי כבר, אני מחכה בכליון עיניים.......
עכשיו הולכת לשאוב אבק להתקלח ולעבודה שיהיה יום נהדר לכולם!!

חמודה ....../images/Emo68.gif../images/Emo3.gif

תיירוצים זה לא פה...
יש פורום קיטורים פה ממש ליד הפינה הימנית את מוזמנת להביא לשם את כל הקרעכצעיין שלך.... פה זה לא עובד
מילא הכביסה ושיעורי בית....מממממ....אבל...מה זה היה בקשר לאהבה מעבר לפינה? גם שם יש לך תיירוצים?
איזה מזל שאצלי תמיד נקי
ואני לא צריכה לשאוב אבק? בדיוק גמרתי לאטום את החלונות בצלוטייפ כדי שלא יכנס אבק!!! אייי ויייאייי זמיר.... מה יהיה? (וואלה, נגעת בנקודה רגישה....אין לי משוג איך מענישים.... נושא למחשבה....)

חמודה את בעצמך../images/Emo24.gif

הנה אני מוותרת על סרט, ארוחת ערב לא אכלתי היום נראה מתי אני אתקלח (את רואה? לא צריך להעניש אותי, אני מענישה את עצמי....
) והנה את כל המרץ העודף שלי אני מוציאה פה....... ואת יודעת , גם לי אין מושג איך מענישים.......(אולי נעזה איזה קורס קצר? לאאאאאאאאאאא בעעעעעעעעעעעעעעע פויה עונש רוצים דיבורים הסברים אהבה חיבוקים

נעמונת......./images/Emo39.gif

שמחה לראות אותך.....
לגבי המחסן- תעני לאביבה על השאלות שלה ואז נוכל לחשוב יחד... וביום שיש אני בחנות אז את מוזמנת.....

למעלה