במאי?!

OB4ever

New member
במאי?!

הוליווד לא מסכימה לממן לאורלי שלנו את הסרט שהוא רוצה לעשות שמבוסס על סיפור אמיתי...צלם שנרצח לפני 10 שנים ועל החיים שלו....אורלי רוצה לעשות ולביים את הסרט..אך הוליווד בטוח שהסרט לא יכניס..

OB4ever

New member
גם לדעתי

זה ממש רעיון גרוע...וזה באמת סרט שלא הכי מושך ואני בספק שירוויח הרבה

karin byrne

New member
צודקת....

חוץ מזה אורלנדו עדיין"טרי"בהוליווד וזה לא הרעיון הכי טוב...חוץ מזה זה לא מתאים לו....יש לו עוד הרבה מה ללמוד על משחק לפני שהוא יוכל לביים ממש....אני מתכוונת בצורה טובה....סרט שימשוך קהל ויהיה מעניין...אני אישית מעדיפה אותו על המסך ולא מאחוריו....

פרפר15

New member
הוא עדיין לא בשל

הוא עוד לא כוכב מצליח שהוא יכול לביים סרט

OB4ever

New member
הוא רצה...

להתחיל את הצילומים לסרט אחרי HAVEN ממלכות בשמיים טרוי ושודדי הקאריביים 2....זאת אומרת אחרי שהוא ממש יהיה כוכב..כי לפחות לפי דעתי אחרי הסרטים האלה הוא ממש ממש יהיה מפורסם....

karin byrne

New member
יכול להיות....אבל בכל זאת.....

לא נראה שזה מספיק בשביל לביים סרט....במאי צריך הרבה נסיון ועם כל הכבוד לאורלי לא נראה לי שיהיה את הנסיון הזה גם אחרי כל הסרטים האלה וגם אחרי שהוא סופרסטאר....אני חושבת שבנתיים עדיף לו להסתפק במשחק....יותר טוב ככה....אם הוא יביים סרט בשלב הזה של החיים והקרירה שלו זו תהיהי טעות...שעוד לא יעשה מעצמו צחוק בטעות....אולי בעתיד הרחוק יותר הוא יוכל לביים סרט אבל עכשיו?ממש לא נראה לי....זה גם לא מתאים לו....לא יודעת....

OB4ever

New member
לא אמרתי

שאני חושבת שזה טוב שהוא יעשה תסרט לדעתי זה ממש ממש טעות..רק אמרתי מתי הוא רוצה לעשות אותו

פלפי

New member
../images/Emo42.gifלמה לא לפרגן../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אם הוא רוצה לעשות סרט שיעשה - בהצלחה.. וגם אם הסרט לא כ"כ יצליח, זה בסדר מטעיות רק לומדים

פלפי

New member
../images/Emo42.gifשאלה חשוווובה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

תגידו יש מצב שאורלנד רוכב במציאות על סוסים
או שיש לו קשר כלשהו לסוסים

פלפי

New member
אז הוא רוכב...../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

או שזו הייתה תאונה חד פעמית?? ועוד משהו את יודעת אם הוא קרא את ההוביט ושר הטבעות?? אהה ודרך אגב תודה..

OB4ever

New member
אז ככה

אורלי למד לרכוב על סוים בסט של שר הטבעות הוא שבר את הצלעה על הסט....אבל כל הפעלולים שלו על הסוסים הוא עושה לבד!!! הוא לא קרא ההוביט ואת שר הטבעות הוא התחיל לקרוא בגיל 16 אבל לא סיים!!! הוא קרא את המשך הספר אחרי שנבחר לתפקיד של לגולאס....

למעלה