בלתי צפוי

איל באש

New member
בלתי צפוי ../images/Emo35.gif

קורה לכם שאתם קמים בבוקר ומתחילים את היום כפי שידוע לכם שמתחיל, עבודה, לימודים וכו'... ופתאום משהו קורה בבוקר או במשך היום, שמשנה לכם את כל היום, את כל התוכניות ? ואם זה קורה לכם האם אתם גמישים? זורמים? מחייכים? מוצאים פתרון לכל מה שהשתנה בגלל...? או מתעצבנים, נלחצים, ומתבלבלים? אני יודע כבר כמה חודשים שאני רוצה לעשות שיפוץ מנוע לוספה שלי. אתמול בדרך לעבודה היא התחילה להשתנק וכמעט נתקעתי. חשבתי לעצמי , "אחכה עד יום שני שיש לי זמן ואכנס למוסך" היום בבוקר קמתי ללימודים, ובאמצע הדרך שוב כמעט נתקעתי. הפעם הייתי בדרך לאריאל, שזה בשטחים למי שלא יודע, שם אני לומד, וזה לא ממש מצא חן בעיניי, להתקע על הכביש הזה. הבנתי שאני נוסע היום למוסך, ולא מחכה. ואז חשבתי "טוב אני אתקשר לחניך שאני פוגש היום ,ואומר לו שאני לא מגיע" "את הטיפול שלי היופ (אצל המטפלת שלי , מסאג' רפלקסולוגיה, רייקי, דיקור), אני אבטל"... "אני אסע למוסך ומשם הביתה......" בקיצור אני מגיע למוסך,ושם מגיעה אלי הודעה לסלולרי מהחניך שלי "לא נוכל להפגש היום" צחקתי לעצמי, איך מה שאמור לקרות קורה בכל מקרה . אז לא הייתי צריך לבטל, הכל הסתדר מעצמו. גם המטפלת שלי יכולה לראות אותי יותר מאוחר , אז ככה שהכל הסתדר מעצמו. זה שימח אותי מאוד, והנה התחיל לו יום מלא בהפתעות. כמובן שיכולתי לקחת את זה גם בעצבים ולקלקל לעצמי את המצב רוח, בחרתי לא. מה אתכם ?

היי איל,זה מה שנקרא" עיכובים"../images/Emo42.gif

כנראה שלא היית אמור לפגוש את החניך שלך. וגם לי קרה משהו נחמד. שלשום ביום שלישי .בתוכנית. בבקר יום כף עם בתי הקטנה ,וב- 5 אחה"צ פגישה עם אחותי שמגיעה מערד. בבקר ב- שעה 11 ,בתי ואני תכננו לעשות יום "כף". בתי ואני נפגשנו כמתוכנן,היה לנו נחמד יחד ,אכלנו ארוחת בקר יחד, וטיילנו ברגל ,והזמן רץ לו,והופ,השעה כבר כמעט 3 בצהריים. אחותי ואני נדברנו להפגש בתל-אביב בשעה 5 אחה"צ והתוכנית- לים. בשעה 3 בצהריים שאני עדיין עם בתי , אני מקבלת טלפון מאחותי שהתוכנית לים מתבטלת. והיא נוסעת למירון,מחכים לי בצומת חולון תוך חצי שעה. בשיא המהירות נסעתי הביתה התארגנתי,נסעתי לצומת חולון,ויצאנו לדרך. היה יום נהדר ,ספונטני,ללא תוכניות ,ממש חוויה, ונהינתי מכל רגע,היה שווה. בברכת יום"קסום"
אביבה.

spidi2

New member
ועל זה נאמר:

"מלאכתם של צדיקים נעשית בידי אחרים"... לגבי "הלא צפוי"... אם היית שואל אותי את אותה השאלה לפני שנה/ שנה וחצי... מניחה שהייתי עונה תשובה אחרת לחלוטין... אבל.. הזמן מלמד הרבה דברים (אוי, נשמעת כמו סבתא שלי ז"ל...
) השנה וחצי האחרונות היו עבורי פרק חיים לא קל (והם עדיין), במסע גירושין קשה ומסורבל... ודווקא כאן, למדתי שכל ההפתעות, וכל החוסר "תכנון" שלי... היה תמיד לטובתי בסיכומו של עניין. דברים שכאבו לי מאד כשקרו... בטווח הרחוק היוו תשובות להרבה דברים שהייתי צריכה לעבור. גם כיום, לפעמים ההפתעות מותירות אותי פעורת פה... אבל מהר מאד אני מתעשתת... וכבר אומרת... מה שקרה, יוכיח את עצמו כדבר שיפעל לטובתי. ובכל זאת, מאחלת לכולנו רק הפתעות טובות.....

ישלישם

New member
אז אגיד לכם../images/Emo123.gif

איך אני התעוררתי היום בבוקר... טוב... התעוררתי טוב... ואז הרמתי טלפון למנהלת חשבונות, שחשבתי שתעזור לי לסדר את הדו"ח השנתי למס הכנסה (אני בעיקרון, מלבד הפסקת הפעילות שהחלה בתחילת השנה הזו, גם עצמאית וגם שכירה) ובכן, אחרי השיחה הזו, פתאום מצב הרוח שלי לגמרי השתנה, האמת, לא ממש הצלחתי להוציא את החידק של מס הכנסה מהראש שלי, למה? עצם ההתעסקות הזו במספרים... זה "מייבש לי את השכל". כשאני נכנסת כבר לחישובים באשר הם, זה בסדר, דווקא נחמד ועלי אפילו להודות, שסיום תיכון היה עם ציון גבוה בתחום, אבל... משהו בראש שלי ס ג ו ר לגמרי לנושא. לא יודעת אם על זה דיברת... אבל זה מה שהיה לי להגיד על "קורה לכם שאתם קמים בבוקר..." מישהו, אגב, יכול לחבר אותי לנושא הזה מזוית יותר אוהדת? בברכת האהבה המחברת עמוק בין כולנו, סיגל

ישלישם

New member
תודה שהזכרת לי../images/Emo6.gif

אז פתחתי את הראש לנושא. בברכת האהבה המחברת עמוק בין כולנו, סיגל

moon light2

New member
אבל אבל- ../images/Emo29.gif

זה תלוי מה השינוי שחל פתאום ! איך אתם יודעים להגיד איך תגיבו לזה ?
אני בהתחלה שקראתי אמרתי לעצמי שאני בטוח אגיב בעצבים ובתסכול אבל אז המשכתי לחשוב קצת..ואמרתי שזה מאד תלוי. אם אני אתחיל את היום שלי כרגיל בלימודים(
) אחזור הבייתה ואז פתאום אני אגלה שזכיתי בלוטו(הלוואי הלוואי הלוואי !)אז זה אכן משו לא צפוי שלא ציפיתי אליו אבל זה משו טוב
ואותו דבר להפך- אם משו חס וחלילה רע יקרה לי נגיד, אז אני אגיב בעצב. אז איך עניתם על זה?
אני לא מבינה..זה כ"כ שאלה ללא מענה..

איל באש

New member
moon היי ../images/Emo42.gif

הכל תלוי איך אנחנו מסתכלים, אבל תמיד יש לנו את הזכות לבחור. תמיד אנחנו יכולים להגיב למשהו מרגיז באהבה וחיוך, זה הלשנות, וזה תלוי רק בנו. האוטומט של להגיב טוב לטוב ורע לרע, משתנה שאנחנו רוצים לשנות.

למעלה