בלתי יאמן

ronen12341

New member
בלתי יאמן

טוב,הכל התחיל לפני חודשיים כשאשתי פשוט הודיע לי שהיא הפסיקה לאהוב אותי (אחרי שהיינו חברים 7 שנים ונשואים 8 שנים עם ילד מדהים בן 5 שאוהב אותי וקשור אלי הרבה יותר מאשר אליה). ואני בתמימותי וטיפשותי האמנתי. החלטנו לפנות לעו"ד מגשר והיינו על סף חתימת הסכם רע מאוד מבחינתי. ואז, ביום בהיר אחד החלטתי לבדוק את שיחות הטלפון שלי בבית (ועוד כמה דברים) וגיליתי שאשתי פיתחה רומן ארוך וסוער עם הספר (חצי הומו) שלה. מכאן העניינים התדרדרו במהירות - הגשתי תביעה בבית הדין הרבני, פגישות של עו"ד קצת משטרה וכ"ד - וכרגע לא ברור בכלל היכן ומה יהיה הסוף. האם תמיד זה נגמר כך כשמגלים שמישהו בגד - בגידה כל כך ארוכה ועמוקה?

רונן לא מבינה איפה הבעיה

אישתך סה"כ היתה כנה איתך, במקום להמשיך לבגוד בך סיפרה לך שאינה אוהבת אותך, קרה, קורה ויקרה לעוד רבים וטובים, לא מבינה למה ערבתם את המשטרה, למה אי אפשר היה לגמור את העניין בשקט.... ממש לא מבינה.

האם זו אכן כנות?

ולמה היא לא סיפרה לו שיש לה מישהו, את זה את מבינה? אם היא רוצה להיות כנה עם רונן, מדוע הסתירה את זה?

זו כנות זהירה המתחייבת מהמצב.....

לו סיפרה לו על מאהבה, "חגיגה" גדולה היו עושים לה ברבנות. עם הגילו היתה אסורה על בעלה ובועלה.

אז כנות בערבון מוגבל

עד שמתחיל הכסף ושאר האינטרסים. וגם הבעת אי-אמון קיצונית בבעלה: מה שהיא אומרת ישר מגיע לרבנות.

seeyou

New member
לא מבינה למה?

יש הפדל בין הסכם של 2 שותפים בעסק לבין הסכם נשואים! אם אחד השותפים בעסק עובר על סעיפי ההסכם אז ניפרדים בגלל הפרת חוזה בניסוים זה נחשב-בגידה ולא סתם הפרת חוזה! את צודקת-האהבה ניגמרת בשלב מסוים...אז צריך לפרק את המסגרת ולאחר מכן לחפש אהבה חדשה! ולא הפוך!

maof

New member
רונן בוא לרגע בחור

אני יכול להבין אותך...... אתה מרגיש מרומה ופגוע....ושואל את עצמך למההההההה אני לא מצדיק את אישתך וגם לא לרגע גם אני הייתי במצב די דומה גם לי ניסו לעשות הסכם דרקוני גם אני חשבתי שעולמי חרב עלי איך יצאתי פראייר?? איך בטחתי?? איך האמנתי?? איך עבדו עלי?? דבר אחד בכול זאת אני יכול לומר לזכות אישתך שהיא שיתפה אותך ואמרה לך שהיא רוצה להיפרד ולא סחבה אותך עוד....ועוד....והמשיכה לסחוט אותך רגשית ונפשית תנסה לבנות הסכם שאתה מסוגל לעמוד בו הסכם שיתן לבן שלך לחיות ללא תלות במשרדי הרווחה אל תישכח שלגדל ילד זה לא דבר זול ותמיד יש הוצאות נילוות (אולי יש לך אפשרות לבקש חזקה לגבי הילד) אבל תנסה לדחוק את כל הכעסים לצד ליגמור בצורה הכי יפה ומכובדת שאפשר כי אתה מיתגרש מאישתך ולא מהילד שלך הוא צריך אותך אל תישכח תן לה ללכת כי אתה עושה טוב לעצמך וההפסד הוא שלה יבוא היום ותדע שזה היה הצעד הנכון ללא מילחמות מיותרות על גב הילד לנסות למזער את הכאב ככל האפשר בהצלחה בדרך החדשה מעוף

seeyou

New member
תמימות של גברים!

אתה לא לבד-נבגד! יש גברים שלא רוצים לדעת-סוגרים עין... ישנם סימנים כול כך בולטים כאשר האישה מתחילה רומן מחוץ לנישואים: תספורת חדשה שינוי "תדמית פגישות עם חברות בדיקות רופה שיניים מועדון קורסים-הישתלמויות או שעות נןספות זמן רב ליפני המראה סט לבנים סקסי... מרחפת בזמן השיחה נימנעת ליחסי מין בטענות שונות מחליפה בוסם מזניחה את הילדים שוכחת דברים חוסר סבלנות לשיחות בבית

adam33

New member
מה יהיה הסוף?

מכיר את הנושא מקרוב גם אצלי היה כך וגם כעת מהצד השני מישהי שהיא מכירה יוצאת עם ספר ( אוליי זו היא?) אין לי תרופה בשבילך אלא רק להמשיך קדימה ולנסות להגיע להסכם טוב יותר שנובע משוויון ולא מכך שהיא מובילה את המצב אם בתחילה הגעת להסדר בגלל שחשבת שאתה לא בסדר היא בעצם ניצלה זאת כעת תדרוש מה שמגיע לך ואם אתה מתפשר אזיי בצורה שווה מנסיון ברגע שבן הזוג יודע שאתה יודע על כל מעלליו התמונה משתנה.

פלסטיק

New member
תסתכל ראציונלית - יהיה לך קל יותר

ברור שאתה מרגיש פגוע ומרומה אבל תבין שהיא פשוט ממשיכה את חייה ועם הזמן וקצת מזל אתה גם תמשיך את חייך. גם אם לא נפרדתם חוקית - אתם כבר נפשית פרודים. אין לזה שום דבר עם ההסכם - אם ההסכם רע אולי אתה לא צריך להסכים אבל זה לא קשור לספר עם נטיות מיניות לא קונוונציונליות.

למעלה