בלתי אפשרי אבל...

-yaf-

New member
בלתי אפשרי אבל...

הבחור שלי מהולנד. הוא נוצרי קתולי. אני רק בת 18 בעצם, הוא בן 23. הכרנו באייסיקיו לפני שנה והיתה בינינו כימיה מדהימה. לפעמים דיברנו על מה יקרה אם אי פעם ניפגש. לפני כחודשיים דברים השתנו בינינו כשהשיחות שלנו הפכו להיות כלכך הרבה יותר מסתם צ´יטוט והחלטנו לנסות את הטלפון. הוא התקשר. יש לו קול מקסים. דיברנו כל הלילה. ככה יצא שדיברנו כמה פעמים והחלטנו להפגש. אבל הגיוס שלי קרוב, והוא מתחיל לעבוד ומפה לשם- הוא בא לבקר אותי לפני 10 ימים. בגלל החגים ויום כיפור, ובכלל כי ככה היה עדיף, הוא התאכסן בהתחלה במלון ליד הבית שלי. אבא שלי נסע להביא אותו מנמל התעופה והתרשם ממנו מאוד מה שהיה מצחיק כי הוא היה נגד הרעיון כל הזמן. יומיים לפני זה לא יכולתי לישון. כשהגעתי למלון הלב שלי דפק כמו משוגע, בכל זאת כמה בחורות יכולות לומר שהבחור שלהן הפך את העולם בשבילן? ותאמינו לי, התאריכים המסובכים, העבודה שלו, העיתוי הקצר... הוא בהחלט הפך את העולם בשבילי. דפקתי על דלת החדר שלו והחזקתי חזק חזק את הידית כדי לא ליפול... הוא פתח את הדלת. מולי עמד אחד הבחורים הכי יפים שראיתי. התחבקנו חזק חזק... לא האמנתי שכל זה קורה לי. בילינו עשרה ימים מדהימים, חרשנו את הארץ, עשינו חיים ובעיקר למדנו להכיר אחד את השני, את הבעות הפנים, תנועות הגוף... כלכך פחדתי שמשהו ישתבש אבל להפך... ואתמול באחת בלילה הוא נסע. ולא יכולתי להפסיק לבכות. שום דבר לא יכול לצאת מהקשר הזה... אבל אף פעם לא ידעתי שאפשר להרגיש ככה כלפי מישהו, והוא מרגיש אותו הדבר.. המרחק בינינו, ההבדלים של דת ותרבות ואולי אפילו גיל, זה פשוט בלתי אפשרי... אבל אני חושבת שאני מאוהבת.

קוביNL

New member
לכי בעקבות הלב

עברתי משהו דומה לפני 20 שנה, ואנחנו עדיין ביחד.

carolin

New member
-yaf-

אני עדיין מתלבטת איך לענות לך כי נראה שאפילו את ויתרת! המקרה שלך ממש נשמע כאילו נלקח מהאגדות,וכל כך חבל שאת מניחה לאושר לחמוק מתחת לאפך,הכרתי פה בחור נחמד שעובד איתי ,כל פעם שאני אומרת:"זה בלתי אפשרי" הוא אומר לי:"את יודעת מה בלתי אפשרי?לתפור כפתור בבוץ" אין דבר שהוא בלתי אפשרי,הכל אפשרי,רק תלוי עד כמה שניכם תוכלו לוותר. אולי להתראות אחת לכמה חודשים עד שתסיימי את השירות הצבאי. אם תסבירי יותר את המצב נוכל לעזור יותר,כמו עד כמה הוא גמיש לבוא לארץ?מה הן האפשרויות שלך ללכת לשם ?מתי הגיוס שלך? קדימה תתחלי לשפוך את הלב בשביל זה אנחנו פה , מבינה אותך אותך עד כאב , carolin

~Gal~

New member
חמודה - שלום וברוכה הבאה

רציתי להגיד לך שלא, זה לא בלתי אפשרי. ומי כמוני יודעת.... טוב אז אולי זה הזמן לחשוף קצת יותר פרטים על הסיפור שלי... גם סיפור האהבה שלי נלקח מתסריט לסרט הוליוודי... גם אנחנו הכרנו דרך האייסיקיו.... אמנם אצלנו הכל היה הרבה יותר מהיר - כבר אחרי בערך שבועיים דיברנו לראשונה בטלפון, ונפגשנו לראשונה (ולא ל-10 ימים אלא רק 4...) לאחר 4 חודשים של היכרות וירטואלית... והמקרה שלי יותר בעייתי, כי ההורים שלי לא ידעו ממש ממש ממש כלום בשלב ההוא. אלא רק כמה חודשים אח"כ, כשאני הייתי צריכה לנסוע אליו... והם, בניגוד להורייך, ממש לא מתלהבים מהרעיון (בלשון המעטה). בהזדמנות אספר יותר פרטים, כי הסיפור שלנו הוא באמת מדהים. אבל - קודם כל, את אמנם צעירה מאד וצריכה לחשוב אם באמת זאת לא סתם התלהבות והתאהבות רגעית. את צריכה להיות מודעת לבעיות שיכולות לצוץ אם אתם חושבים בכ"ז להמשיך יחד... בשביל זה אנחנו כאן... לעת עתה רק אאחל לך המון המון הצלחה המון אהבה ושהכל בסוף יהיה לטובה....

-yaf-

New member
יש כלכך הרבה בעיות...

תודה רבה רבה לכם.. קובי הסיפור שלך מצא חן בעיניי מאוד... העניין הוא שלא הכל פשוט מן הסתם, קודם כל, אני נורא מפחדת שהמרחק יהרוס את מה שיש בינינו, אני יודעת שאם היחסים האלה לא יחזיקו מעמד זה אומר שזה לא הדבר האמיתי, אבל אני כלכך לא רוצה שזה יקרה. אני רק בת 18. אני לא יודעת מה אני רוצה לעשות בחיים שלי, ואני לא יודעת איך אני אוכל להתמודד עם יחסים כאלה שאם הם ימשיכו להתקדם הם מן הסתם יהיו רציניים מאוד. וההורים שלי, הם מוקסמים ממנו אבל הם בחיים לא יקבלו אותו בתור חבר שלי שלא לדבר על יותר מזה, הוא נוצרי, והוא לא מפה... אם נשאר בארץ יהיה קשה, ולנסוע למקום אחר.. טוב, הם בחיים לא יתנו את ההסכמה שלהם לדבר כזה... אני לא יודעת אם זה הדבר האמיתי, הרגשות שלי, ואני לא יודעת אם הרגשות שלו כלפי כלכך עמוקים.. אני מפחדת שאני אגלה יום אחד שהכל נעלם, כי אני מרגישה אליו כלכך הרבה.. ככל שאני כותבת אני מרגישה יותר רע, אז אני אסיים עכשיו, ואכתוב לכם פרטים בהזדמנות אחרת, ושוב תודה על התמיכה.

~Gal~

New member
היי yaf ../images/Emo13.gif

קודם כל אני רוצה לציין שזה מצויין שיש לך את החששות וההתלבטות, ואת לא רצה ישר לקשר בעייתי וקשה מבלי לדעת לקראת מה את הולכת. זה מראה על הרבה בגרות לדעתי. אני חושבת שלי אישית יש קשיים עם הקשר שלי (אם כי הרבה הרבה הרבה פחות מבעבר), ואני עוד הרבה יותר "קשישה" ממך.... לדעתי את צריכה לדבר עם ההורים. האם את יודעת בוודאות שהם לא יתנו את הסכמתם לקשר כזה? בפרט לאחר שאביך כבר התרשם ממנו לטובה? ובכלל יש לי משהו לשאול לגבי זה - איך זה קרה בדיוק שאבא שלך הלך לקחת אותו מנתב"ג?!?! ספרי לנו איך בדיוק סיפרת להורים שיש הולנדי אחד שבא רק בשבילך עד כאן.... מה היתה התגובה... איך אבא שלך הגיע למצב של כזאת נחמדות, שהוא נסע להביא אותו??? מאד מסקרן....

מזל טוב!

טוב, אני יודע שהגזמתי, אבל פשוט רצית להיות הראשון שבירך אותך במזל טוב,,, :) אם וכאשר,,, ועכשיו לתשובה יותר רצינית ומנומקת: אם זו אהבה הדדית - ואם הוא בא עד פה, אני לא חושב שתהיה לו בעיה לחכות! זאת ועוד, צבא אחרי הכל זה לא כל כך הרבה זמן, ואם האהבה הזאת כל כך חשובה לך, אז, אל תעשי צבא! גם זו אפשרות! אני מכיר בחורה שהצהירה משהו ברבנות - (אי שירות מטעמי דת?) אבל בדרך לחתונה שלה - היא לא ממש עברה דרך הרבנות,,, אז דבר ראשון אל תתייאשי שאת הולכת לאבד אותו! כי זה בוודאי רק משתק אותך! אם הוא יצא מפה מאוהב ולא מאוכזב, זה הזמן שלך לעבוד על ביקור גומלים, שיעזור לך להכיר אותו טוב יותר, בסביבתו הטבעית, ולא ליד ההורים המלחיצים שלך,,, :) נסי לברר עם ההורים שלך, מה הכי מפריע להם בקשר? הדת, או זה שאת ההזדקנות שלהם הם יעשו כשאת רחוקה, או מה יגידו השכנים? אני מאמין שתמצאי את הדרך לליבם, והם יתרגלו לרעיון, והכי חשוב: את צריכה לדעת, והם צריכים לדעת, שבעידן האינטרנט אין גבולות, ואינטרנט היא אחת הדרכים המכובדות להכיר את בחיר ליבך, ואין להם בכלל מה להתבייש,,, ושוב תזכרי, את לא הראשונה ולא האחרונה שעושה את זה, היום זו עוד אופנה די חדשה, אבל כבר מזמן לא בושה, ומקור ללשון הרע, על "הבת של השכן, שהתחתנה עם גוי" אפילו המימסד הדתי מבין שזו תופעה מתרחבת, ועל אף כל הקשיים: זה אפשרי, בסוף כולם יתרגלו לזה, אל תבהלי אם כמה טיפשים יבלבלו לך במוח, על "גויים" ומסיונרים, כמו "יד לאחים" הם לא מבינים באהבה, רק ב"דת", ולדעתי הם עצמם מסיונרים, אלו מלחמות דת בדת שלא צריכים לעניין אותך, כשהם ישלחו אותך "לסימנר" תפני אותם לפסיכאטר, והם אכן זקוקים לו: בגלל ראיית העולם הצרה שלהם, שגורמת להם להתנהג כאילו דחפו להם תקליט לפה, להפעיל שכל משלהם, להבין מחשהו שהרב שלהם אמר שהוא לא נכון, הם לא מסוגלים, אז, שלא יהיו אשליות, יהיו קשיים, אבל אם לא תתני לדרוך עליך, ותהי בטוחה בעצמך, תוכלי אפילו להתפקע מצחוק, ולהנות, תוך שאת צוחקת בפנים לכל "שליחי האלוהים" הללו, באופן אישי אני שונא את האירגונים הללו, גם בגלל שבמקום שתקציבים ילכו למחקר רפואי ולהצלת חיים, הם נכנסים אליהם ולחברה קדישא,

carolin

New member
לב שבור...

מה אתה יודע על ארגון יד לאחים!! אני שואלת כי הם הגיעו עד אליי הם כמובן מנסים לפרק את הקשר שלי... ספר לי!!

-yaf-

New member
מעין סיכום שכזה... סוף דבר

אז הנה אני עכשיו, אחרי הרבה דמעות ושיחות, עם חברות, איתו... אולי במובן מסוים גם אתכם. אתם אנשים מדהימים, לכל אחד מכם יש סיפור רומיאו ויוליה משלו, מה שמוכיח שהמציאות זה הדבר האמיתי, והיא כואבת כמו שהיא מדהימה. תמיד התנגדתי לרעיון של "אהבה" אמרתי שזאת המצאה של עולם הסרטים. של הוליווד... לגרום לאנשים לחפש את מה שלא קיים. והמציאות זרקה לי את זה חזרה בפרצוף, הכי חזק והכי ברור שאפשר. צחוק הגורל. פעם ראשונה שהרגשתי ככה.. אבל האמת היא שזה באמת בלתי אפשרי, הוא לא יוכל בתקופה הקרובה לבקר אותי שוב, ואני צריכה לחכות לפחות שנה כדי (אולי) לצאת במסגרת רגילה מהארץ, גם אז לא נוכל להכיר אחד את השני באמת, כמו זוג אמיתי. מה שיש בינינו זה המון רגשות.. אבל החיים שלנו שונים מדי. אני מאמינה שאם זה הדבר האמיתי, אז אולי יהיה לנו סיכוי גם אחר כך... ובינתיים עדיף להתנתק. למרות, שזה נורא קשה לי, כשאני מסתכלת על הסדינים שהוא ישן עליהם והמגבת שהוא השתמש בה.... והעיניים שלי דומעות מעצמן, אפילו עכשיו. בכיתי המון. לחשוב על להסתכל עליו כשהוא ישן, ולהרגיש כל כך הרבה.. היה טוב, טוב שהיה. אני יודעת שיש אהבה עכשיו, אני רק אצטרך לתת לה ללכת. לטובת שנינו. אתם מבוגרים ממני, החיים שלכם אולי, מגובשים יותר, אם הנסיבות היו שונות לא הייתי מוותרת אבל אני רק בת 18. כל כך הרבה יכול להשתנות.. אני מאחלת לכולכם המון המון בהצלחה, התמיכה שלכם גרמה לי לחייך, אהבה יכולה להפוך עולמות.. תודה רבה. -yaf-

~Gal~

New member
yaf - מאד ריגשת אותי

אני רוצה לומר לך שעשית החלטה אמיצה, ואני בטוחה שזאת ההחלטה הנכונה עבורך. מאחלת לך שתדעי רק אהבה את מוזמנת להישאר איתנו ובהצלחה בצה"ל.... ובכלל...

amnesia

New member
yaf!!!!

אל תוותרי! קראתי את מה שכתבת,ואני לא מצליחה אפילו לדמיין מה את עוברת. אבל על אהבה כזו אסור לוותר! אמרת שאת מתגייסת,מתי? כי את יכולה ליסוע אליו לפני הגיוס,ויצא החוק הזה שמותר לצאת לחול ברגילות. נכון זה יקח קצת זמן עד שתכנסי לתפקיד בצבא ותוכלי לצאת מהארץ ברגילה אבל זה עדיף על כלום! אל תתני לאהבה כזו ללכת,באמת! אני גם בת 18 וחויתי אהבה פעם אחת,ושחושבים על זה ממש אולי זה לא הייתה אהבה מהתחלה. אז מישהי עם מזל כמו שלך שמצאה את האדם הזה שגורם לך להרגיש כל כך טוב,לא צריכה לוותר על זה! אהבה היא חזקה יותר מכל אם היא אמיתית! לא דת,צבע או מרחק יעצרו אותה!!! אני מקווה מאוד שאת לא תוותרי כל כך מהר...

למעלה