בלק-אאוט!

M i k a M o o

New member
בלק-אאוט!../images/Emo42.gif

אני בבלק-אאוט טוטאלי, שוב. ארג. אני לא מצליחה להתכונן למבחן מחר. אני נכשלת. בטוח. שלוש קבוצות כדורגל ניצחו 31 משחקים במשך עונת המשחקים. הקבותה השנייה ניצחה ב4 משחקים יותר מהקבוצה הראשונה, והקבוצה השלישית ניצחה בשליש ממס' המשחקים שניצחה הקבוצה השנייה. בכמה משחקים נצחה כל קבוצה??. וול.... דונט אסק מי- איים אין אה מידל אוך אה בלק אאוט.

prophecy girl

New member
זה קל..../images/Emo21.gif

אפילו אני מצליחה את זה... אין לי כוח לכתוב את הדרך אבל בסופו של דבר x=11 קבוצה 1: 11 משחקים קבוצה 2: 15 משחקים קבוצה 3: 5 משחקים.. אם את לא מצליחה תתקשרי אליי ואני אסביר לך..

prophecy girl

New member
את צריכה להיות גאה בי!!!../images/Emo21.gif

לא עשינו בעיות כאלה כבר איזה חודשיים ואני עדיין זוכרת את הדרך!

M i k a M o o

New member
אאאארררררגגגגג!~!!!!../images/Emo46.gif

בא לי להרביץ לו!! הוא כזה מעצבן! אוף איתו!!! ארררגגגג!!! הכל אצלו תמיד מושלם, והוא תמיד מחייך.. אייייייכסהההההה!!! בא לי לתת לו
ישר לתוך הפרצוף המטומטם שלו!!!! ארגגגגגגג..שימות כבר!!! שימותתתתתתתתתתת!!!!!! הסמיילי הזה....ססס...
סורי
, זה לא אישי, זה הבלק אאוט.

האההההאאא!!!

אני חולה!!!!!! יהיה לי מועד ב'!!! האההאההאהאאאא!!! *חיוך זדוני* *צחוק זדוני מתגלגל*

p r u d e n s

New member
תראי-

31+5=36 36:3=12. הקבוצה הראשונה נצחה ב-31 (דהה) השנייה ב-36 השלישית ב-12 (הם חלשים)

prophecy girl

New member
ועכשיו תגידי לכולנו,../images/Emo21.gif

איך סכום המשחקים של כל הקבוצות יוצא 31?

p r u d e n s

New member
או, פאק.

אני לא מתמטיקאית כמו שחשבתי:( ואני אפילו קשת הבנה במקצת! סלחו לי

המפ....

קבוצה ראשונה=X-4 קבוצה שניה=X קבוצה שלישית=X/3 x-4+x+x/3=31 כופלים הכל בשלוש (כי בעיקרון X/3 אמור להיות שבר) 3x-12+3x+x=93 מכנסים איברים 7x-12=93 לוידע איך קוראים לזה, אבל מעבירים את ה-12 לאגף השני 7x=105 מחלקים הכל ב-7 x=15 קבוצה ראשונה: 15-4=11 קבוצה שניה: 15 קבוצה שלישית: 15/3=5 11+15+5=31 זהו....

למעלה